- Poruka
- 63.506
NormalnoA haaa pa da tvojih sala se ne secas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NormalnoA haaa pa da tvojih sala se ne secas

Хеј, што се тиче "бољег приступа попу", ти си очигледно видела рестлове са теме, не и обрисано.Aj duvajga![]()
Ja nekog prozvala zajedno sa nekim?Kao nisi znala od ranije od kako si Konja prozivala zajedno sa D ?
Nemoj da se pravis mala naivna tufahijicasta sejes to zanjes...ni vise ni manje
a da, duvajga![]()
Ja ne znam razloge tvoje opsjednutosti a i ne zanimaju me. Samo se otkači od mene, živ i zdrav bio, makar i mahnit.Kao nisi znala od ranije od kako si Konja prozivala zajedno sa D ?
Nemoj da se pravis mala naivna tufahijicasta sejes to zanjes...ni vise ni manje
a da, duvajga![]()
U cemu je problem s ljudima koji imaju F prvo da ja tebe pitam?
Psihijatrijska dijagnoza. Ide po brojevima ovisno o bolesti,Sta vam je to F?
Aha ok. Nastavite.Psihijatrijska dijagnoza. Ide po brojevima ovisno o bolesti,
U cemu je problem s ljudima koji imaju F prvo da ja tebe pitam?
jer generaliziras. Nisu svi F isti. Cijela formulacija posta ti je kriva. Znam da nije osono ne brinida li sam rekao da ja imam problem sa ljudima koji imaju F ? NE
Zasto si se ti nasao prozvan ?
Da li znas da se druzim odavde sa foruma koji sami za sebe kazu da imaju F.
Ako imas neko konkretno da smo se ti i ja na licnom nivou prozivali
reci da resimo

jer generaliziras. Nisu svi F isti. Cijela formulacija posta ti je kriva. Znam da nije osono ne brini![]()
potpisujemako ti do sada nije jasno evo sad da znas :
ja sam kvalitetna budaletina za razliku od mnogih koji su samo budaletine nesvesne da su budaletine.

Ne zelim to nauciti. Radim u zdravstvu jako dugo i jos usput imam F. Nemam osobno nista protiv tebe dapace, simpatican si mi. Ima samo jedan problem u cijeloj prici psiho sam lak na okidacu kako bi psihijatri rekli i nikako se ne nalazim u onome.Kao dete medicinskog radnika jako dobro znam da se F razlikuju
po mnogim prametrima kao i sa terapijama i nus pojavama.
Moja i tvoja F ako su isti br necemo imati istu Th. to je jasno.
Generalizacija je srednje ime foruma. Zar to nisi do sada naucio ?

Ma nikakav problem.U cemu je problem s ljudima koji imaju F prvo da ja tebe pitam?
F je zdravstvena sifta iz plave knjige za psihijatrijske bolesnike. Imas ih raznoraznih.i koji su vam F-ovi...ako nije tajna![]()
Ma nikakav problem.
Znas i sam da se to tako kaze, a zapravo se misli samo na one opasne, pedofile, serijske ubice.
I razumem, trebalo bi birati reci, jer nisu svi ljudi sa F dijagnozom opasnost, niti potencijalne ubice.
bila i ostalaReagirao sam samo radi formulacije posta. Nemam ja nista protiv da me neko zove F ili protiv @krompir 2.1.Ma nikakav problem.
Znas i sam da se to tako kaze, a zapravo se misli samo na one opasne, pedofile, serijske ubice.
I razumem, trebalo bi birati reci, jer nisu svi ljudi sa F dijagnozom opasnost, niti potencijalne ubice.
Ma sve razumem. Oseti se covek strpan u tu ruznu grupu opasnih, onih od kojih ljudi strahuju, ali verujem da Krompir nije mislio na sve. To je samo tako ispalo bezveze.Reagirao sam samo radi formulacije posta. Nemam ja nista protiv da me neko zove F ili protiv @krompir 2.1.