- Poruka
- 43.558
pa ok .. da, takva neka trebamsm da je i ova dobra , jer je mesto, gde i ne tako aktivni članovi na LjIS , mogu nešto da prikače
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ok .. da, takva neka trebamsm da je i ova dobra , jer je mesto, gde i ne tako aktivni članovi na LjIS , mogu nešto da prikače
pa što crni sokole?Ja što sam kačio kačio sam.
Msm na LjiS.
Sad virnem povremeno.
![]()
Previše posla.pa što crni sokole?
LjiS kao atraktivan pdf dovoljno je otvoren za sve dobre ideje , nisam do sada video da je neko uskraćen za neku njegovu ideju od strane moderatorapa ok .. da, takva neka treba
NaravnoLjiS kao atraktivan pdf dovoljno je otvoren za sve dobre ideje , nisam do sada video da je neko uskraćen za neku njegovu ideju od strane moderatora
tako da ovo mesto je ok za sve i treba da ostane ovakav

Немам ништа против, увек могу да заобиђем, међутим моје питање није због типа теме већ што ми у врху стране стално стоји споменик прошлог живота, изби очи хахаpa ok .. da, takva neka treba
Restlovimsm da je i ova dobra , jer je mesto, gde i ne tako aktivni članovi na LjIS , mogu nešto da prikače
na koga misliš konkretnoRestlovi
Ne mislim na ljude nego mi je to asocijacijana koga misliš konkretno
Ah, da. Sklonice se uskoro, vec je preko 700 stranaНемам ништа против, увек могу да заобиђем, међутим моје питање није због типа теме већ што ми у врху стране стално стоји споменик прошлог живота, изби очи хаха
Ne mislim na ljude nego mi je to asocijacija
Nisam hteo nikoga da uvredim nego samo me asociralo na nešto što nije svrstano
, ok izvini , ja pogrešno razumeoHeSve može da se istumba, forum služi sadašnjim ljudima, tj nikovima, nismo tradicionalisti ,)
Разумемо капетане :мргреен:(Ovo gore je skeč/imitacija/pokušaj)
He
Nismo tradicionalisti
Pa da
Ha
Uzmi fakera i opa cupa
Ha

Koja?Kad smo već kod tema, meni je malo glupo da postoji ova muzička tema bez komentara itd.. ali to je valjda jedna od "tradicija" .. retko zađem da stavim nešto, mada vidim ljudi stavljaju.. lepše mi je to nekako uz priču
(mada ja i kafane.. ja nigde ne pišem po tzv kafanama)
pa ljubav, sex, muzika, pričamo o ljisu..
Rekla si muzička temapa ljubav, sex, muzika, pričamo o ljisu..
pjbg ako tako nešto jednostavno ne razumešRekla si muzička tema
Misliš na ovu?
Ili neku sa muzike?
Nisam razumjeo

Doooobropjbg ako tako nešto jednostavno ne razumeš
pogledaj zalepljene teme na ljisu
ma kako nisam napiala sam joj i ime ljubav sex muzikaDoooobro
Nisi bila prijecizna
Dobroma kako nisam napiala sam joj i ime ljubav sex muzika
ali da, nebitno