Alo, alo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pare nisu bitne, bitno je zdravlje i porodica.
bravo
ali to vazi za prosli milenijum, ovo su druga vremena
konkretno, mnogo smo losi ljudi, mnogo je rasturenih porodica, gladne dece, mnogo smo olos od ljudi da bi mogli da podjemo od toga da je bitno zdravlje i porodica. neostvareni smo, losi, zli, zavidni, prkosimo, inatimo se, imamo mnogo visoko misljenje o sebi a da nas covek istrese naopacke nece dinar da zvekne u beton... tako da, bitne su i pare ali dzabe ako smo losi mali zli ljudi

bravo
ali to vazi za prosli milenijum, ovo su druga vremena
konkretno, mnogo smo losi ljudi, mnogo je rasturenih porodica, gladne dece, mnogo smo olos od ljudi da bi mogli da podjemo od toga da je bitno zdravlje i porodica. neostvareni smo, losi, zli, zavidni, prkosimo, inatimo se, imamo mnogo visoko misljenje o sebi a da nas covek istrese naopacke nece dinar da zvekne u beton... tako da, bitne su i pare ali dzabe ako smo losi mali zli ljudi
:mazi:

meni malo zao sto nemas pametnije teme osim da sam bio zelena milicija
i da si sa onom podguznom muvom smarao gde god si me video :D

al ajd lepo je da sam ti idol a nisam gradjevinac
ja ni ne znam... prvi si poceo to ti je sigurno, ni ne mrzim te :D

vidi, uletis u temu sa vremena na vreme, pametujes i odmah te preklopim sa cinjenicom kako si pedaliran iz mod tima nakon nasih okrsaja

ti si staaar forumas, malo je tuzno, kada dignete vas stari copor i svi dobiju po njusci

kada sam bio nov clan forki me medju prvima sprdao, meni je zao da ga vozim ponekad uvek se setim da je siromasan i da ima tu neku depresiju vidi se iz pisanja, rastrgli ga demoni ima svoje neke unutrasnje bitke...

tebe ni ne diram prvi, ti ces mene uvek imati u najgorem secanju, razumem te, ali kao stari forumas morao si da dobijes preko njuske, zbog coporisanja :)

ajd pusti sad lose teme, ne mraci, pustio sam muziku <3

jaooooooo majko moja sto me ne rodi kao kamen da pritisnem poklopac
dok kiselim kupus a ne sa baronima da razmenjujem pisanija...

ti si covek siromasnog uma cim su ti usta i sve price oko para...

sta slusas ? Karleusu jel da :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back