- Poruka
- 29.300
.

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cini se da nemas sta da kazes?

Meni obrnuto.vrlo moguce ali od njega nikad mamurluk sitra jutro, sta vise biatra glava

Опа, стручњак за вискиће, мMeni obrnuto.
Ti "burboni" (iako proizvodjac Daniel's ne dozvoljava da se naziva burbonom, zato sto i nije, ali je okusom vrlo slican) uvijek sa sobom nose glavobolju, pa recimo i onaj Single Barrel, koji je duplo skuplji od sedmice.
Scotch nikada ne nosi glavobolju, dok od irskog isto glava boli (iako sam pio samo Jameson).
Kao da ti americki s jugoistoka i irski imaju neku sladunjavu notu i uvijek poberem glavobolju kada pijem.
Scotch je grub, daje po dimu, ali nikada glava nije bolila.
Stvar s Daniel's je ili volis ili ne.
Jim Beam nema sanse da bi ikada vise pio, prearomatican je, daleko aromaticniji od Daniel's.

Naravno da jesam.Опа, стручњак за вискиће, м
Си пио ти шљивовицу, мученицу кад?

Ех, ниси пробао праву из домаће радиности, она што се чува за посебне госте и прилике.Naravno da jesam.
Zuta osa superior omiljena, samo sto u Hrvatskoj kosta kao dragi kamen.
Ove iz kucne radinosti ne volim, boli glava.
Nego, tko kraj ovakve reklame (iako nesluzbene), ne bi zauvijek prodao dusu Black Label-u?
Na 0:48 do 0:50 ima tako genijalan detalj za koji sam saznao iz komentara, nikada nisam uocio.
Pogledaj prvo cijeli video i onda pokusaj uociti.

Obrati paznju na casu "usnulog" brata.Ех, ниси пробао праву из домаће радиности, она што се чува за посебне госте и прилике.
А гледала сам бре, ништа не проваљујем осиммшто је предобра реклама

Сад сам виделаObrati paznju na casu "usnulog" brata.

Odlican detalj.Сад сам видела
На телефону је тешко за приметити.
Да, заправо логичан у смислу целог амбијента, даје аутентичност целој причи.Odlican detalj.