Alo, alo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vrlo moguce ali od njega nikad mamurluk sitra jutro, sta vise biatra glava :D
Meni obrnuto.
Ti "burboni" (iako proizvodjac Daniel's ne dozvoljava da se naziva burbonom, zato sto i nije, ali je okusom vrlo slican) uvijek sa sobom nose glavobolju, pa recimo i onaj Single Barrel, koji je duplo skuplji od sedmice.
Scotch nikada ne nosi glavobolju, dok od irskog isto glava boli (iako sam pio samo Jameson).
Kao da ti americki s jugoistoka i irski imaju neku sladunjavu notu i uvijek poberem glavobolju kada pijem.
Scotch je grub, daje po dimu, ali nikada glava nije bolila.
Stvar s Daniel's je ili volis ili ne.
Jim Beam nema sanse da bi ikada vise pio, prearomatican je, daleko aromaticniji od Daniel's.

Meni obrnuto.
Ti "burboni" (iako proizvodjac Daniel's ne dozvoljava da se naziva burbonom, zato sto i nije, ali je okusom vrlo slican) uvijek sa sobom nose glavobolju, pa recimo i onaj Single Barrel, koji je duplo skuplji od sedmice.
Scotch nikada ne nosi glavobolju, dok od irskog isto glava boli (iako sam pio samo Jameson).
Kao da ti americki s jugoistoka i irski imaju neku sladunjavu notu i uvijek poberem glavobolju kada pijem.
Scotch je grub, daje po dimu, ali nikada glava nije bolila.
Stvar s Daniel's je ili volis ili ne.
Jim Beam nema sanse da bi ikada vise pio, prearomatican je, daleko aromaticniji od Daniel's.
Опа, стручњак за вискиће, м 😁
Си пио ти шљивовицу, мученицу кад?

Опа, стручњак за вискиће, м 😁
Си пио ти шљивовицу, мученицу кад?
Naravno da jesam.
Zuta osa superior omiljena, samo sto u Hrvatskoj kosta kao dragi kamen.
Ove iz kucne radinosti ne volim, boli glava.

:mrgreen:

Nego, tko kraj ovakve reklame (iako nesluzbene), ne bi zauvijek prodao dusu Black Label-u?

Na 0:48 do 0:50 ima tako genijalan detalj za koji sam saznao iz komentara, nikada nisam uocio.
Pogledaj prvo cijeli video i onda pokusaj uociti.

Poslednja izmena:
svetle__misli-09102022-00011.jpg

Naravno da jesam.
Zuta osa superior omiljena, samo sto u Hrvatskoj kosta kao dragi kamen.
Ove iz kucne radinosti ne volim, boli glava.

Nego, tko kraj ovakve reklame (iako nesluzbene), ne bi zauvijek prodao dusu Black Label-u?

Na 0:48 do 0:50 ima tako genijalan detalj za koji sam saznao iz komentara, nikada nisam uocio.
Pogledaj prvo cijeli video i onda pokusaj uociti.
Ех, ниси пробао праву из домаће радиности, она што се чува за посебне госте и прилике. 😁
А гледала сам бре, ништа не проваљујем осиммшто је предобра реклама

Ех, ниси пробао праву из домаће радиности, она што се чува за посебне госте и прилике. 😁
А гледала сам бре, ништа не проваљујем осиммшто је предобра реклама
Obrati paznju na casu "usnulog" brata.

O tim misticnim rakijama koje se cuvaju za posebne goste sam cuo samo price, moguce zbog toga sto svi jedva cekaju da odem kad im dodjem.

jedna komsinica iz starog kraja, neka ljilja, me cimala na ovo planinarenje
kaze bas si zilav i izdrzljiv i sve tako nesto mi se muva oko mene
reko fala lepo, imam i ja bivsu decu al ne bi bas da mi se uglave jos i tvoja
ono, kad umoran od pentranja na vrh cuke ne znam sta radim....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back