sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
omlet i kajganu a bogami i na oko...deluje da je rosfraj? jel. ako jeste inda nemas frku kao sa teflonskim da mozes da ga ogrebes.Jel valja ovo za peci jaja?
Ma ja sam bacio sav teflon, nije zbog grebanja nego je otrov. I trazim metalnu tavu i nadjem je, a krenuo po viski. E probaj ovaj tomatin. U austriji je 34 eura i bolji je od masu skupljih. Pio sam i 21 ali on je skup ko krava.omlet i kajganu a bogami i na oko...deluje da je rosfraj? jel. ako jeste inda nemas frku kao sa teflonskim da mozes da ga ogrebes.
Meni uliva samopouzdanje i da je plinski reso prava stvar
Ako nadjem u NS hvala za preporukuMa ja sam bacio sav teflon, nije zbog grebanja nego je otrov. I trazim metalnu tavu i nadjem je, a krenuo po viski. E probaj ovaj tomatin. U austriji je 34 eura i bolji je od masu skupljih. Pio sam i 21 ali on je skup ko krava.
On i aberlour 12, zeleni johnny walker, chivas 18, i glenmorangie 18, to je meni domudno. Samo sto je taj zadnji preko 100 eura. Inace nemoj se navuci na to, malo je preskup sport. Necu ni ja vise udarati po tome, dosadilo mi je. Bolje bolonjez i po vinu. E pio sam i ovaj on je 200 eura, i nije mi bolji od 18.Ako nadjem u NS hvala za preporuku
Ma taj macallan ne upitan. On je navodno jedan od najskupljih. Jedan sam doneo iz spanije (tamo je to najjeftinije) i jedva sam ga popio. Trebalo bi probati vise vrsta tog macallana nije sigurno to lose. Ja sam se sad mislio izuti za 12 godina star, ali ga nije bilo, pa sam uzeo tomatin. A jack daniels je otrov, vise ga ne bi popio ni da mi plate. On je gori od crvenog setaca. E sad ima jack sinatra, koji je brutalno skup, taj mozda nije los.ja se od svega kunem samo u Dzek Danijelsa...najvise mi prija.
Pio sam nekog Macallan sad dal 10.12 sta ti znam godina 0.03 nekih 12e i nije me nesto odusevio.
Jedan sam morao da probam il da crknem.
A 12e je skoro 20 piva.
Zrtva je bila uzaludna
Ne znam, samo mi se cini da je to teska hemijaDzek je makar cist kukuruz meni hebes ga prija
kasnis ne pratis na casu i hop-la prodje magijaNego ovde se nesto spajale teme, pitam ja
vrlo moguce ali od njega nikad mamurluk sitra jutro, sta vise biatra glavaNe znam, samo mi se cini da je to teska hemija
Malo sutra. Od ovih nije mamurluk. Singl maltezer je svaki dobar sto se tice mamurlukavrlo moguce ali od njega nikad mamurluk sitra jutro, sta vise biatra glava
Svi su oni dobri samo je stvar da li ti ukus od njih odgovara. Taj alkohol nije isti kao iz ovih obicnih viskija. Ja sam ih puno probao a samo neke sam vise puta kupio i ti su mi dobri. Evo kupi green label setaca i reci jel ti je dobarZato ih i ima kao i cigareta 300 vrsta i vise ukuai su razliciti i svakog drugacije radi.
Zamiali nekoga da proba kapar onako sam kao kikiriki. Skoro fuj. Meni je super.
A ja kao maRmun sve viskije koje mogu da platim bih da probam
Dobar je crni, a blue je najskupljiod setaca
red, black, blue.... i zaista mi je crni odlican.
Ne bih kupio zelenog ali big ga platio 20e 0.03 da probam...nesto mi govori da bih se smorio ko niko
Meni je ok gold, kupio ga u espanji za 33,50 ojrai gold... i nista posebno "zlatko" mi nije dojmio
eto vidis ... koliko znam blue je 4x skuplji od crnog ali meni je crni lepsi.Dobar je crni, a blue je najskuplji
Ma blue je otisao na 230 eura. Radje bi onda kupio chivas 25eto vidis ... koliko znam blue je 4x skuplji od crnog ali meni je crni lepsi.
A bzvz mi da uzmem flasu jer nisam za tolike investicije u mrtav alkohol
Pre bih nesto za sta.znam.da.nece dugo da se.pati u frizideru