Alo, alo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel valja ovo za peci jaja?

Prilozi

• F2E0543C-1A74-40CE-AA30-28917941641A.jpeg
    F2E0543C-1A74-40CE-AA30-28917941641A.jpeg
    169,3 KB · Pregleda: 8
omlet i kajganu a bogami i na oko...deluje da je rosfraj? jel. ako jeste inda nemas frku kao sa teflonskim da mozes da ga ogrebes.

Meni uliva samopouzdanje i da je plinski reso prava stvar
Ma ja sam bacio sav teflon, nije zbog grebanja nego je otrov. I trazim metalnu tavu i nadjem je, a krenuo po viski. E probaj ovaj tomatin. U austriji je 34 eura i bolji je od masu skupljih. Pio sam i 21 ali on je skup ko krava.

Ako nadjem u NS hvala za preporuku
On i aberlour 12, zeleni johnny walker, chivas 18, i glenmorangie 18, to je meni domudno. Samo sto je taj zadnji preko 100 eura. Inace nemoj se navuci na to, malo je preskup sport. Necu ni ja vise udarati po tome, dosadilo mi je. Bolje bolonjez i po vinu. E pio sam i ovaj on je 200 eura, i nije mi bolji od 18.

Prilozi

• 49650995-A0BB-476E-BB10-BF9EA1FA740A.jpeg
    49650995-A0BB-476E-BB10-BF9EA1FA740A.jpeg
    151 KB · Pregleda: 3
ja se od svega kunem samo u Dzek Danijelsa...najvise mi prija.
Pio sam nekog Macallan sad dal 10.12 sta ti znam godina 0.03 nekih 12e i nije me nesto odusevio.
Jedan sam morao da probam il da crknem.
A 12e je skoro 20 piva.
Zrtva je bila uzaludna :D

ja se od svega kunem samo u Dzek Danijelsa...najvise mi prija.
Pio sam nekog Macallan sad dal 10.12 sta ti znam godina 0.03 nekih 12e i nije me nesto odusevio.
Jedan sam morao da probam il da crknem.
A 12e je skoro 20 piva.
Zrtva je bila uzaludna :D
Ma taj macallan ne upitan. On je navodno jedan od najskupljih. Jedan sam doneo iz spanije (tamo je to najjeftinije) i jedva sam ga popio. Trebalo bi probati vise vrsta tog macallana nije sigurno to lose. Ja sam se sad mislio izuti za 12 godina star, ali ga nije bilo, pa sam uzeo tomatin. A jack daniels je otrov, vise ga ne bi popio ni da mi plate. On je gori od crvenog setaca. E sad ima jack sinatra, koji je brutalno skup, taj mozda nije los.

Zato ih i ima kao i cigareta 300 vrsta i vise ukuai su razliciti i svakog drugacije radi.
Zamiali nekoga da proba kapar onako sam kao kikiriki. Skoro fuj. Meni je super.
A ja kao maRmun sve viskije koje mogu da platim bih da probam :D

Zato ih i ima kao i cigareta 300 vrsta i vise ukuai su razliciti i svakog drugacije radi.
Zamiali nekoga da proba kapar onako sam kao kikiriki. Skoro fuj. Meni je super.
A ja kao maRmun sve viskije koje mogu da platim bih da probam :D
Svi su oni dobri samo je stvar da li ti ukus od njih odgovara. Taj alkohol nije isti kao iz ovih obicnih viskija. Ja sam ih puno probao a samo neke sam vise puta kupio i ti su mi dobri. Evo kupi green label setaca i reci jel ti je dobar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back