All freeware

zacudio bih se da je winpower taj koji brlja,univerzalan je a i pruza dosta informacija,probaj ga
ako imas problem prilikom instaliranja nekog programa,samo ga pokreni preko compatibility moda za neki drugi os npr. xp sp2 i postoji velika sansa da ga instalira i da radi kako treba,ja sam to radio sa drajverima koji ne postoje za 7icu vec samo za xp

UltraDefrag 5.0.6

faQzY.jpg

UltraDefrag je moćni alat za defragmentaciju diskova za Windows operativni sistem. Reč je o prvom open source alatu za defragmentaciju koji daje punu podršku za defragmentaciju fajlova zaključanih od strane sistema. U suštini, svi fajlovi, uključujući registre i paging fajlove se mogu obraditi od strane UltraDefrag alata tokom procesa pokretanja Windowsa. Osnovne karakteristike ovog alata su Boot Time Defragmentation koja obezbeđuje mogućnost defragmentacije svakog fajla, zatim Fast disk Optimization koja rearanžira sve podatke i smešta ih na početak drive-a. Još jedna bitna opcija je mogućnost defragmentacije pojedinačnog fajla ili direktorijuma.

ITsvet
_____

Potrebna pomoć!
Iz nekog nepoznatog razloga, deo slika koje sam skinuo sa fotoaparata ne mogu da otvorim. Slike postoje, velike su par Mb, ali ih računar ne vidi i ne otvara.
Čitao sam neka objašnjenja, pretpostavljam da je oštećen heder ili nešto tako, da se to otvara bez problema, ali ako kupiš program, ima ih dosta u ponudi.
Treba mi free program koji to radi. Probao sam neke "trial" verzije (Picture doctor), otvore sliku, ali je zaštite od gledanja dok ne platiš.
Guglovanje mi nije mnogo pomoglo, ima li nekog ko može da pomogne.
Hvala unapred.

Potrebna pomoć!
Iz nekog nepoznatog razloga, deo slika koje sam skinuo sa fotoaparata ne mogu da otvorim. Slike postoje, velike su par Mb, ali ih računar ne vidi i ne otvara.
Čitao sam neka objašnjenja, pretpostavljam da je oštećen heder ili nešto tako, da se to otvara bez problema, ali ako kupiš program, ima ih dosta u ponudi.
Treba mi free program koji to radi. Probao sam neke "trial" verzije (Picture doctor), otvore sliku, ali je zaštite od gledanja dok ne platiš.
Hvala unapred.

koje su extenzije na tim fajlovima ... JPEG PNG GIF .... ??

pogledaj pa nam napisi :)

Skinuo sam diskografiju jednog banda, ali me iritira sto su pesme 01 - pesma 02 - pesma, etc...
Ja bih hteo da umesto 01, 02, itd... upisem ime banda, ali me poprilicno mrzi da to radim rucno za svaki fajl, treba mi neki free and easy program koji ovo radi, znaci lako i brzo.
Mogu ja da ih nadjem na netu, ali mi treba preporuka od nekog ko je radio ovo sta trazim. :)

Potrebna pomoć!
Hvala unapred.

Dešava se na digitalnim aparatima.
Probaj da otvoriš Photoshopom

Greenshot
Sjajan program za screenshot-ove, cele stranice ili jednog njenog dela.
Veoma jednostavan za upotrebu,dostupan interfejs na srpskom jeziku i zauzeće ram-a od 30MB (Win 7).
Dostupan je i kao portabl program.Slike čuva u sledećim formatima:jpg,bmp,gif,png,tiff.
http://getgreenshot.org/

Poslednja izmena:

Back