Aljbin Kurti: Grenel ima za cilj da Srbija i Kosovo postignu sporazum do septembra ove godine.

Smatrate li da će sporazum Beograda i Prištine biti postignut do septembra ove godine?

• Da.

glasova: 3 27,3%
  • Ne.

glasova: 8 72,7%

• Ukupno glasova
    11

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
Grenel je zatražio brzi sporazum i moj utisak je da on ne želi zlo za albanski narod i za Kosovo, ali kada nešto treba da učinite brzo, pokušavate da izvršite pritisak. Njemu se žuri da postigne „istorijski dogovor“, a manje se fokusira na sadržaj sporazuma. Ovaj sporazum je njegov glavni cilj. U oktobru 2019. mi je rekao da želi sporazum u februaru 2020, a sada želi da sporazum bude postignut do septembra ", rekao je Kurti.

http://www.nspm.rs/hronika/aljbin-k...ostignu-sporazum-do-septembra.html?alphabet=l

Šta ovo treba da znači? Povratak Kosova i Metohije pod punu efektivnu kontrolu Republike Srbije ili nešto drugo?

Izgleda Donald Tramp ko nekada Bil Klinton hoće da osvoji drugi mandat u "Beloj kući"? Bil Klinton sporazumom o završetku rata u Bosni i Hercegovini a Donald Tramp "sporazumom između Beograda i Prištine"?

Poslednja izmena:
Grenel je zatražio brzi sporazum i moj utisak je da on ne želi zlo za albanski narod i za Kosovo, ali kada nešto treba da učinite brzo, pokušavate da izvršite pritisak. Njemu se žuri da postigne „istorijski dogovor“, a manje se fokusira na sadržaj sporazuma. Ovaj sporazum je njegov glavni cilj. U oktobru 2019. mi je rekao da želi sporazum u februaru 2020, a sada želi da sporazum bude postignut do septembra ", rekao je Kurti.

http://www.nspm.rs/hronika/aljbin-k...ostignu-sporazum-do-septembra.html?alphabet=l

Šta ovo treba da znači? Povratak Kosova i Metohije pod punu efektivnu kontrolu Republike Srbije ili nešto drugo?

Izgleda Donald Tramp ko nekada Bil Klinton hoće da osvoji drugi mandat u "Beloj kući"? Bil Klinton sporazumom o završetku rata u Bosni i Hercegovini a Donald Tramp "sporazumom između Beograda i Prištine"?

To bi mu bio glavni argumet za pobedu na izborima
Milionima Amerikanaca ništa preče nema nego da saznaju da su se Beograd (u Evropi, ne Montana ) i nešto kao Pristina konačno napravili dogovor

Što rekao moj kolega cvile im ...

Biće to neki sporazum da jedni druge ne kočimo u evro integracijama,da Srbija pusti Kosovo u UN,Interpol itd. AV će za uzvrat dobiti od Amerike punu podršku da ovde vlada kako mu padne na pamet i to je to

Ta članstva niko ne pominje više ... lepo su kazali ekonomija , tj vidite šta ćete da jedete ...

НСПМ верује властима у Приштини? Или само јашу на таблоидној буци као и сви остали?
Ништа ми се ту не свиђа.

Некакав споразум ће да буде, али не због Пере или Мике, него зато што тамо живи милион нама непокорних људи. Ми нећемо за сто година успети да их приволимо (не пише "натерамо"! ) да буду верни Београду.
Можемо да почнемо добро да радимо, па да наши унуци имају резултате. Тренутно, нисмо у стању чак ни да размишљамо дугорочно, нажалост.

Kosovo kud god da krenem tebi se vracam ponovooooo!
Nikad nisam krocio nogom.
Ima ljudi koji žive u Vršcu a nikad nisu kročili nogom u Belu Crkvu.Ima ljudi iz Bele Crkve koji nisu kročili nogom u Vršac.Gde povlačimo crtu ko će i šta da brani?Mislim da se ta crta zove granica.

Koliko god bio lud ovaj Vucko,nece smeti mnoge stvari da uradi na gubljenju Kosova i Metohije,bez naroda.

Misliš? Čak i ako bude imao a imaće 2/3 većinu u Narodnoj Skupštini Republike Srbije? U mandatu 2020 do 2024 godine sa 2/3 većinom u Narodnoj Skupštini Republike Srbije može učiniti "čuda"?

kosovo je 52 zvezdica na zastavi amerike. nece ono nigde :kafa:

Misliš? Čak i ako bude imao a imaće 2/3 većinu u Narodnoj Skupštini Republike Srbije? U mandatu 2020 do 2024 godine sa 2/3 većinom u Narodnoj Skupštini Republike Srbije može učiniti "čuda"?
Nece on to pustice zisku da narod odluci,kao i Sloba '90-ih,jer ce izgubiti veliku podrsku naroda sa Kosova i Metohije i ovih koji su se doselili u Srbiju,a nije ih malo.

НСПМ верује властима у Приштини? Или само јашу на таблоидној буци као и сви остали?
Ништа ми се ту не свиђа.

Некакав споразум ће да буде, али не због Пере или Мике, него зато што тамо живи милион нама непокорних људи. Ми нећемо за сто година успети да их приволимо (не пише "натерамо"! ) да буду верни Београду.
Можемо да почнемо добро да радимо, па да наши унуци имају резултате. Тренутно, нисмо у стању чак ни да размишљамо дугорочно, нажалост.

Izbori u SAD su u novembru ove godine.

Back