- Poruka
- 33.100
Odgovori mi na pitanje, nemoj k'o kiša oko Kragujevca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li na tom tvom spisku nekog radikala ili socijaliste? Ili su oni kao beli medvedi?
Bar nemaju govornu manu![]()

Naravno da ima demokrata, nema tu spora. Ali ti si lukavo u komentar stavio samo svoje političke protivnike. Ili svi ili niko.
Pošteno.
Па ти си баш поштен !
Колико пута си вређао умрлог бившег председника ?
Ја то никада не бих радио !
Па ти си баш поштен !
Колико пута си вређао умрлог бившег председника ?
Ја то никада не бих радио !
Da, da, dobro je shto nemate onu pesmu :stVanka sVpskih Vadikaaaalaaa..."![]()

То је твоје мишљење !
Ја се не слажем да је злочинац ! Ако знаш шта значи та реч !
Ma Slobodanče se ne plaši mene. On je Srbenda, ponosan i ne saginje se nikad i nikome.![]()

Misliš na onu priču o Stamboliću?
Ма је ли ?
Да ниси ти држао свећу кад га је он убијао ?

Hahaha, koji si ti cirkus.
Znaš, malo me je sramota što pričam s tobom.![]()
zato je i ispao takav 
Hahaha, koji si ti cirkus.
Znaš, malo me je sramota što pričam s tobom.![]()
Kad je ovaj veseljak rodjen mora da je ponosni tata kao u Miki Manojlovic u "Ranama" rekao "Zvace se isto kao ON"zato je i ispao takav
![]()
Управо тако.Da su Radikale zabranili posle 5.Oktobra kada su imali mizarnih 5-6%,maltene se borili za cenzus danas bi vetj bili samo stvar secanja i istorije a na njihovo mesto bi mogla da se uglavi mozda neka i prihvatljivija nacionalistichka opcija.Jer umerena desnica postoji u svim demokratijama i nije nishta loshe,nego jedna od alternativa.Isto vazi i za LDP.To shto neko kaze da se zalaze za neshto ne mora a najcheshce u politici i ne znach da je tako,vec upravo suprotno.Ovo drushtvo ne bi prezivelo da se josh neki novi SPS bilo levi bilo desni"izivi"pa onda odumre ko vec pomenuti kada sjashe i urnshe drzavu.Stvar je u tome shto svima odgovara ovakvo stanje i extremima koji ne mogu jedni bez drugih i "umerenjacima"koji u medjusobnoj borbi uvek mogu jedan extrem da koriste protiv svog politichog protivnika.Za rast extrema "najzasluzniji"su upravo DS i DSS.
Za Srbiju možda, za tebe nikako ...na ovom forumu vecina je za zabranu LDP i LSV
za Srbiju ipak ima nade![]()
Nije reč o mišljenju, nego o činjenicama.То је твоје мишљење !
Ја се не слажем да је злочинац ! Ако знаш шта значи та реч !