Aligrudic: Zabranicemo LDP i LSV!

Podrzavate li zahtev za zabranom LDP i LSV?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
slušao sam par starih Čankovih intervjua ... pa čini mi se OK...
Čeda je bio u emisiji na HRTu Nedeljom u 2 i isto OK momak...
e sad dal je za njih došlo vrijeme u Srbiji teško pitanje....
ili dal je ono kakva je odaslata slika o njima u hrvatskim medijima slika kakvi su zapravo oni ili samo najbolje o njima...neznam teško je reći....
teško je biti objektivan....

ja bih rekao da je trenutno potrebno Srbiji da ima i LDP i radikale al kao manjine
te čvrst demokratski centar (DS) na vlasti
a ona kvazidemokratska stranka i koketa DSS posle one bruke oko predsjednika Skupštine u svakoj iole normalnoj i sređenoj političkoj državi bi takva stranka bila POLITIČKI MRTVA

slušao sam par starih Čankovih intervjua ... pa čini mi se OK...
Čeda je bio u emisiji na HRTu Nedeljom u 2 i isto OK momak...
e sad dal je za njih došlo vrijeme u Srbiji teško pitanje....
ili dal je ono kakva je odaslata slika o njima u hrvatskim medijima slika kakvi su zapravo oni ili samo najbolje o njima...neznam teško je reći....
teško je biti objektivan....

ja bih rekao da je trenutno potrebno Srbiji da ima i LDP i radikale al kao manjine
te čvrst demokratski centar (DS) na vlasti
a ona kvazidemokratska stranka i koketa DSS posle one bruke oko predsjednika Skupštine u svakoj iole normalnoj i sređenoj političkoj državi bi takva stranka bila POLITIČKI MRTVA

Ooo,pa videcem DSS,na sledecim izborima....vidis kako ih izbegavaju.

Напротив, истинито и реално. Ал кад га колега Кашеј смисли и баци као песмицу онада је чак и симпатично.
ДСС су од "демократа" једини који личе на демократе.
Ovo nije za smeh, nego za plakanje...
Choveka chija vladavina pochiva na ubistvu politichkog protivnika... Vi njega nazivate demokratom? :roll:

Мислиш на Зорана Живковића ? :lol: Знам да су политички противници, показало се ... :lol:

Vidim Zivkovic je bash profitirao od Djindjiceve smrti?
Djindjicevo ubistvo je bio temeljno osmishljen drzavni udar, sa ciljem da se Srbija vrati u kandze onih koji su je vec jednom sahranili...
I ti to dobro znash, al iz razloga samo tebi znanih, prosipash go*na bzvz po 4umu...

Vidim Zivkovic je bash profitirao od Djindjiceve smrti?
Djindjicevo ubistvo je bio temeljno osmishljen drzavni udar, sa ciljem da se Srbija vrati u kandze onih koji su je vec jednom sahranili...
I ti to dobro znash, al iz razloga samo tebi znanih, prosipash go*na bzvz po 4umu...
Био је премијер уместо премијера скоро 15 минута. И толико се исплати ... :lol:

Државни удар ? У оволицкој Србији ? Па Кенедија су убили па нико није причао о државном удару а ни о ванредном стању.

Кад волиш тако бомбасте изразе : ко је то насилно дошао на власт ?
Били избори а Коштуњави једва скрпио владу, уз помоћ СПС-а.

Aligrudić je rekao i da jedva čeka da se formira Ustavni sud kako bi preuzeo svoja ovlašćenja jer, kako je rekao, za zabranu rada političkih stranaka nije dovoljno da se pročita samo ono u njihovom programu i ono što govore. "Za zabranu rada političkih stranaka vrlo je bitno da se oceni i njihova metodologija delovanja", kazao je on.

A nije vam pomenuo shta je sve "metodologija delovanja" dss? Zanimljivo... :lol:

Dokaze ima Fuhrer, "samo nije jos pogodan trenutak da se obelodane"
SGN%20My%20Tho%20-%20laughing%20children2_b.jpg

Никако бре да се договорите да ли је Коштуница "млохав и неспособан" или је "кваран и префриган"...
И шта кажете, неко са 16% гласова председник Владе!
Па није, изашло је негде око 45% гласача, значи он са 7% гласова ПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ!
Хахахахахаха... па шта раде онда ти ваши "способни"?
хахахахахахахахаааааа

Био је премијер уместо премијера скоро 15 минута. И толико се исплати ... :lol:

Државни удар ? У оволицкој Србији ? Па Кенедија су убили па нико није причао о државном удару а ни о ванредном стању.

Кад волиш тако бомбасте изразе : ко је то насилно дошао на власт ?
Били избори а Коштуњави једва скрпио владу, уз помоћ СПС-а.

Bash se isplati za 15 min. vlade ubiti premijera... Logichmo u p.m....
Al provalio sam da vama narodnjacima logika i nije jacha strana... Neobaveshteni, shta li...
Pa taj tvoj Koshtunjavi i srcu mu dragi sps - dodjoshe i vratishe Srbiju u tamno doba mrznje represije i politichkog qrvanja...

Никако бре да се договорите да ли је Коштуница "млохав и неспособан" или је "кваран и префриган"...
И шта кажете, неко са 16% гласова председник Владе!
Па није, изашло је негде око 45% гласача, значи он са 7% гласова ПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ!
Хахахахахаха... па шта раде онда ти ваши "способни"?
хахахахахахахахаааааа

applau10.gif

Bash se isplati za 15 min. vlade ubiti premijera... Logichmo u p.m....
Al provalio sam da vama narodnjacima logika i nije jacha strana... Neobaveshteni, shta li...
Pa taj tvoj Koshtunjavi i srcu mu dragi sps - dodjoshe i vratishe Srbiju u tamno doba mrznje represije i politichkog qrvanja...

Jedini bez izbora koji je došao umesto Đinđića je Živković, pa ti vidi ... A Zoki "školarac" - Živković više nije DS-ovac. Čudno, ha ? :lol:

Back