Aligrudic: Zabranicemo LDP i LSV!

Podrzavate li zahtev za zabranom LDP i LSV?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Uvek mi je smesno , kada citam kako je Ceda Jovanovic, sa svojih 9% poslanika, najveca opasnost u Srbiji.......jedini srBski problem je Ceda :):):)

Nisu danas DS DSS NS i G17 podelili definitivno plen.....ovo malo jada , sto je ostalo u javnim preduzecima........ma nisu oni......Ceda je

Nisu naslagali stotine afera, i DS i DSS i NS i G 17 .......ma jok , Ceda je.....:)

Nisu prekrsili ustav desetinu puta , od kada su ga doneli......nisu oni......Ceda je :)

Pa , kad se setim Srbije , dok nije znala ko je Ceda.......kakva je to , drzava blagostanja bila :):):)
Domacinska, lopovska, glupava i tupava.........samo nije imao ko da joj kaze u lice........

Ali nije to Srbiji rekao ni DS DSS NS G17.......to joj je rekao , bez pardona Ceda.......zato i smeta..:)
Lepse vam je ziveti u tripu , kako vas jadne, a tako fine i pametne, ceo svet mrzi , samo zato sto ste najbolji, nebeski.......:)

Ma, smesni ste , do bola.......keve mi :)

Siptari su definitivno napravili svoju drzavu , sto i nije tako lose......
Vodece partije kradu , u dogovoru , da niko nikoga ne dira...............
Nacisti i klerofasisti , u Srbiji......tema dana na BBC
Milion nezaposlenih ( doduse, pola i nece da radi )

I za sve je kriv ..Ceda :):):)

Kad bi nam Čeda bio jedini problem, mogli bi da kažemo za Srbiju da je najsrećnija država na planeti.

Ali, kao i obično, kad vlast želi da skrene pažnju sa ključnih problema, izvuku keca-Čedu iz rukava i mašu li mašu, a vozovi prolaze li prolaze.

Ne bih ni primetila da Čeda postoji na političkoj sceni da ga vast ne upotrebljava toliko.

Zašto? Jasno je da jasnije ne može biti - sistem "drž'te lopova".

И, каква ти је то "логика"?

Ако кажем да је ЛДП лош - "ублажавам радикалски примитивизам". ??? :confused:

Стварно, не видим какве везе има то једно с другим.

Радикали су лоши, ЛДП је лош. Шта је ту нејасно?

Pa njima nije jasno kako to da su baš ONI jedni od loših...A mislili su da su good guys :cool:

Malo li je što je Čedomor do lakata umešan u družinu najvećih kriminalaca Srbije? Šta, kao ne znaš, nije tačno ? Posete po zatvorima, svedočenja ...

To je obična narkomančina koja govori i radi protiv Srbije i to za američke pare.
Da je kriminalac, već bi ga Jočićevi uhapsili, a za narkomaniju smo davno pokazali da je neodgovrno lupetanje. Posle ćeš se čuditi što ti niko ništa neće verovati čak i kad slučajno nešto pogodiš.

@alergicna
A gde ti vidish opasnost od Cede i "kompanije", shta je i ko ikada loshe doziveo njihovom zaslugom, ili zelish, izjednachavajuci LDP i SRS da "ublazish" radikalski primitivizam, prostakluk, destrukciju, iz, samo tebi znanih razloga,

Ma to ti je ona politika "ista go*na", iako dobro znaju da nije tako...
A dss-ovci se najvishe plashe LDP-a pa koriste svaku priliku da ih prozivaju...
A sa radikalima prave koalicije i biraju Nikolica za predsednika sqpshtine...

Naravno, pa onda onaj stereotip :"nisam za radikale ali mi je onaj Ceda bash odvratan" a zashto? Neznju ili nece javno da kazu
Uostalom DSS-ovce , ne zovu dzabe RADIKALI LAJT

Да, а радикале зову ДСС без филтера. Како бре ниси знао?! Коалицију ЛДП-ЛСВ зову Џоинт Јунион док је Нова Србија Морава. СПО је муштикла а СПС је престао да пуши.

Naravno, pa onda onaj stereotip :"nisam za radikale ali mi je onaj Ceda bash odvratan"
Аман, има ли у овој Србији још нечег, сем тих хебених радикала и ЛДП-а?

Uostalom DSS-ovce , ne zovu dzabe RADIKALI LAJT
А и ово, као, није већ давно излизани стереотип, или боље - лдп-овска "мантра"? :roll:

Ceo njihov (radikalski) program je zasnovan na LAZIMA. To im je glavna i jedina strategija, po onom, vec ofucanom, "100 puta izgovorena laz........"
Ali, to se "prima" Imaju tachno ciljnu grupu koja ce to da "proguta"
E, nije mi zao te stoke koja voli da "guta" U Srbiji nazalost nije praksa da se svaki chovek odredjeno vreme pre glasanja podvrgne psiho-testu... Ovde bi u startu otpalo 70 % aktivnog birachkog tela...

Аман, има ли у овој Србији још нечег, сем тих хебених радикала и ЛДП-а?

А и ово, као, није већ давно излизани стереотип, или боље - лдп-овска "мантра"? :roll:

Ima
nehebenih

A bilo bi mi bolje da ne repliciram vishe, jer krece, opet "mrtva trka"
kao "Ja nikada nisam nista lose rekla, iako sam NAPROSTO o tome puno puta pisala....... i tako u nedogled toliko opshirno i kontradiktorno
Ja zaista, ne mogu da te ukapiram

E, nije mi zao te stoke koja voli da "guta" U Srbiji nazalost nije praksa da se svaki chovek odredjeno vreme pre glasanja podvrgne psiho-testu... Ovde bi u startu otpalo 70 % aktivnog birachkog tela...

Pa vec sam jednom rekla
Njima LDP dodje kao terapija
Bar tri puta dnevno, "pljuju" sto za posledicu ima "uzvishen osecaj velike odgovornosti, i "pravichnosti" , kao, "da nije nas, nebi bilo srba" i to ih podize i odrzava.
Nashli su lek za svoju "ispodprosechnost"
RADIKAL...... KAKO TO GORDO ZVUCHI

Pa vec sam jednom rekla
Bar tri puta dnevno, "pljuju" sto za posledicu ima "uzvishen osecaj velike odgovornosti, i "pravichnosti" , kao, "da nije nas, nebi bilo srba" i to ih podize i odrzava.

A Vadikal - nepismeno. :lol:
Sad je doshlo takvo vreme, kad je neko nepismen, pa mu neprijatno da prizna, on kaze "Ja sam radikal"... JbgA...

Pa vec sam jednom rekla

Зар не схваташ колико има плиткоумности у твојој изјави
да ''ко је против Чеде је аутоматски радикал, и обрнуто''.....

Зар не мислиш да у Србији постоје још увек млади, нормални људи,
који се не руководе статутима партија и изјавама чланова тих партија,
већ само својом главом......

Ајд напиши слободно да сам радикал,
јер ја не подржавам Чеду, нити ћу кад.
Теби је вероватно то довољно да ме сврсташ у ''патриоте'' и ''вадикале'', како
волите да их зовете, зашто не знам, не верујем да сте мутави......

Немој да будеш психолог народа, да износиш неке теорије
и изводиш бесмислене закључке из неких изјава, не служи ти на част,
ни теби ни овом твом партијском другу. Само укључи мозак, намести језик лепо кад хоћеш да изговориш ''радикал'', и понашај се нормално...
Видећеш није тешко.....:wink:

A Vadikal - nepismeno. :lol:
Sad je doshlo takvo vreme, kad je neko nepismen, pa mu neprijatno da prizna, on kaze "Ja sam radikal"... JbgA...

Да, да.... Зато када си писмен ти ћеш рећи ''ЛДП''......

Знаш твоја логика, а и размишљање говоре да си неписмен и неук,
а то је контрадикторно са тобом и твојим изјавама,
тако да ти теорија пада у воду....... ето ти доказа.........:wink:

toliko opshirno i kontradiktorno
Ja zaista, ne mogu da te ukapiram

Шта је "контрадикторно" у оној констатацији из неког од претходних постова:

"Радикали су лоши. ЛДП је лош. "

А ако ти мислиш да овој земљи једино ЛДП може да помогне, а да су сви други, који износе негативно мишљење о њима - кретени,

а још, кад при том јасно и гласно кажу да такође и радикале сматрају злом...

Ја онда стварно - тебе не капирам.

Или, можда, мање компликовано, ево, још једном, питање:

Да ли су за тебе СВИ који критикују ЛДП аутоматски - "радикали"?

Obzirom da se citava politika ldp-a zasniva na mrznji prema radikalima (a sto proizilazi iz mrznje kojom je zadojen njihov Führer), najstrasniji dogadjaj za njih bi bio nestanak radikala. Idealna varijanta: radikali nestanu a za njima i ldp-ovce..ldp-ovci, pardon;)
Da se to ne bi desilo moraju da nadju novi objekat mrznje. Trenutno su to dss-ovce..(aman, sta mi je..) koji su kao "radikali u rezervi" ;)
Za svaki slucaj, ni ds nije cvecka vec se koristi kompromisom, tako da i njih , kada zatreba (a zatrebace) moraju da proglase radikalima "na pocek". O sps-u ne treba ni trositi reci, to su redom bivsi radilkali (tj. samo oni koji nisu ratni zlocinci)....ko nam je ostao, ko nam je ostao?...a da, g17...za sada ih ne cackaju jer ne shvataju ekonomiju i te "visoke" nauke ali ko zna ...;)
Znaci, zakljucak je jasan. Ldp je partija nezadovoljnika koji su u poslednjoj podeli ostali bez fotelja u upravnim odborima i sada moraju da se snalaze za automobile, bazene, kuce, mace i ostalo. Sto nas dalje dovodi do zakljucka da su isti kao i svi ostali tj. da rade za pare u svom dzepu a sve ostale ko.....sisa. Naravno, uvek se tu pojavi neki mladac, koji zamislja da je licno Gevara nasao put kojim ce bas Njega inspirisati u borbi za univerzalnu pravdu nalik na onu evropsku.
Srecom, u domenu bajki je da ce jednog dana uzeti vlast. Ali da se pozabavimo i bajkama. Sta onda?
Osim osvete, koji je jos njihov odgovor na "univerzum, vaseljenu i sve ostalo"?......TUTU....TUTU....TUTU...

Back