sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Ali pamtim još, one livade one reke, one lekove i apoteke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odbijenice ne pamtimJel su vam se u sećanje urezali ovi/ove sto su vam dali ili oni sto su vas odbili ?
Čije ime pamtite ?
A?
Slazem se.Pa pamtim one što su me odbile. Bile su kulturne kada su to uradile, želim im sreću i da nađu boljeg ili su ga možda našle.![]()
e ja bas pamtim jednu na samom pocetku "karijere"................nije mi dala i zato sam joj ceo zivot zahvalan.Samo one sa kojima sam bila. Ove druge sam već zaboravila.
Da nismo nas dvoje gospodine, khmPar puta sam pokusao da napisem spisak..Setim se lica, ali ne vise imena.Pre par godina sam na internetu naletio na jednu od svojih bivsih.Ostala mi je u secanju , u onom periodu kada smo oboje bili 20. Udala se , ima dvoje dece, razvela se; Nas web dijalog nakon 20 godina nije bas bio najuspesniji.Ne znam kako je ona mene dozivela, ali ja sam imao utisak da razgovaram sa starom vesticom.Bolje je da secanja ostanu bez dodira sa sadasnjoscu
Zaboravila sve... skoro mi je prisao bivsi da se pozdravi, i ja ga gledala bledo - ko si pa ti... a bas mi je bilo bezveze kasnije.
Ko ce ih toliko popamtiti.
Decko.sef ili decko?
ako je sef oprosteno ti je
ako je decko oprosteno na 2
![]()
One in twosef ili decko?
ako je sef oprosteno ti je
ako je decko oprosteno na 2
![]()
MalerNez, pamtim Sinpija, baš me juče friend zonovao, iskreno malo mi je dosadno
Možda je duh pretka umešao svoje providne prste
De?Možda je duh pretka umešao svoje providne prste
ima da te prijavim zbog uznemiravanja
ima da te uznemirim zbog prijavljivanjaima da te prijavim zbog uznemiravanja