Alfa ili beta mužjak

Da li si alfa ili beta mužjak?

• Alfa

glasova: 4 36,4%
  • Beta

glasova: 7 63,6%

• Ukupno glasova
    11
Ja delim muzjake na alfe betice game , delte...
Alfe su oni koji dominiraju a ne primecuju se.....
Betice su oni koji hoce da dominiraju, duvaju se, prave se snazni , ali ako hoces, uradis par poteza i oni dodju na mesto , uvlace se u kolutic....
Game su standardni muskarci , racundzije malo ovamo , a malo onamo..
delte su submisivci, ne znaci da se deklarisu tako , obicno se prave da su normalni , a papucari su..
omega su poslednji, oni su ono sto kaze nema snage da se suprostavlja, a ponekad ima zelju i stav...

Ne delim ih po realizaciji , i corava koka ubode zrno..

Ja delim muzjake na alfe betice game , delte...
Alfe su oni koji dominiraju a ne primecuju se.....
Betice su oni koji hoce da dominiraju, duvaju se, prave se snazni , ali ako hoces, uradis par poteza i oni dodju na mesto , uvlace se u kolutic....
Game su standardni muskarci , racundzije malo ovamo , a malo onamo..
delte su submisivci, ne znaci da se deklarisu tako , obicno se prave da su normalni , a papucari su..
omega su poslednji, oni su ono sto kaze nema snage da se suprostavlja, a ponekad ima zelju i stav...

Ne delim ih po realizaciji , i corava koka ubode zrno..
Vidiš, za mene to nisu bete. Bete su mi više muškarci iz tvog opisa delte, i to sa nižim samopouzdanjem i malo izraženijom ženskom crtom i empatijom.

Vidiš, za mene to nisu bete. Bete su mi više muškarci iz tvog opisa delte, i to sa nižim samopouzdanjem i malo izraženijom ženskom crtom i empatijom.
Znam, za sve su.....Ali ne mogu da se nateram da zovem kao i svi ove betice da su alfe, kad vaze svi postupci kao za bete, to su ustvari pratioci u copor ,kao kod vuka ostali vukovi, osim glavnog..dakle betice su....iako svi misle da su alfice...

Imam u okruzenju , rodjake koji su svi takve betice, probao sam , ama bas svi metodi pale...
Znaci nema metoda koji je za betice a da ne pali...
Pretnja, blef, dominacija, uvlacenje, poltronstvo, itd itd...razlika betice i gamice je samo sto je gamica pristala na submisivu od strane betice, na trik moshe....

A alfa, ova sto cuti i bukvalno ceka priliku da zajase te betice, takvog ne mozes metodama za betice da sredis...za njega moras da imas metode bas za alfe...ako uopste ijedna pali , mislim upalice metoda nasilje privremeno....te alfe ce da se odmaknu i kazu u redu , kao u ni na nebu ni na zemlji dragan nikolic, ali se cuvaj kad tad...
Nikolic tu nije primer takve alfice, ali je blizu..., alfice se ne izivljavaju nad svojim robovima..

Back