nina.arsic
Početnik
- Poruka
- 1
Pozdrav,svima! Ono sto mene zanima jeste da mi neko kaze adrese ili radnje kod nas ili u inostranstvu gde bi mogao da se nadje veci izbor hrane bez glutena.Unapred hvala!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poz svima .i ja sam alergican na gluten, meni su tu bolest otkrili u vojsci na vma pomocu biopsije ali ja pijem lek koji sam nasao u nemackoj i zove se.................. i jedem sve normalno ne znam da li bi smeo da jedem i ako pijem taj lek ali mi ne izlazi dok ga pijem cim prestanem da ga pijem ona je tu!To nije nasledna bolest niti ima veze sa genetikom ja sam je dobio od 7god pa sam je imao do neke 11-te pa sam je nisam imao do 19 pa evo ponovo je imam, sad imam 26 tako da je imam vec 7 godinu i ne povlaci se!ALI TU JE LEK!!!
Pozdrav,svima! Ono sto mene zanima jeste da mi neko kaze adrese ili radnje kod nas ili u inostranstvu gde bi mogao da se nadje veci izbor hrane bez glutena.Unapred hvala!
U pekarama Hleb i kifle od skorro ima da se kupi hleb bez glutena.
Da li neko zna gde u Nisu mogu da nadjem namirnice bez glutena?
pa bas i nisam sigurna da su im dobre analize,cula sam da su visoko pozitivne!!!! proverite nove analize sa udruzenjem!!!
pa sve je moguce,ali nemojte pljuvati po ljudima kiji nam puno pomazu i trude se oko svega da nam zivot ucine jednostavnijim i laksim!!![/QUOTE
Postujem.Verujem da si shvatila da nisu jedini koji nam pomazu i da sami sebi mozemo najvise pomoci. Srdacan pozdrav.
Da li neko zna gde u Nisu mogu da nadjem namirnice bez glutena?
U Nisu ima u apoteci Farmamedic da se kupe Schaerovi proizvodi bez glutena.To je ova firma od koje dobijamo brasno na recept.Apoteka se nalazi kod Gradske bolnice u Nisu.