АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ ПРЕТЕ СМРЋУ

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
:think:

каже Курир ...

aleksandar-vucic-pretnje-grafiti-mrznja-novi-sad-1365864601-296233.jpg

А Телеграф каже ...

Tan2013-4-13_1452736_7.jpg

А народ гладује ...

Само делимична истина јер:

SKANDAL U NOVOM SADU: Aleksandru Vučiću prete smrću
Politika, 16:51, 13.04.2013.
Autor: Ekipa Kurira
6 komentara

U Novom Sadu su u subotu ujutro, osvanuli grafiti "Srbi marš iz Vojvodine" i "Smrt Vučiću"
BEOGRAD - Zakuvava se.
Na više lokacija u Novom Sadu u subotu su ispisani grafiti protiv SNS i njenog lidera Aleksandra Vučića, ali i protiv Srba, a potpredsednik novosadskog Odbora SNS Damir Zobenica kaže da ne može da zamisli nikog drugog "kao autora takvih grafita protiv srpskog naroda osim Bojana Pajtića i njegovih saradnika".
U Novom Sadu su, između ostalog, osvanuli grafiti "Srbi marš iz Vojvodine" i "Smrt Vučiću".
- Srpska napredna stranka tokom prepodneva dobila je informacije da su se na više lokacija u Novom Sadu pojavili grafiti protiv SNS i Aleksandra Vučića i Srba - rekao je Zobenica. On je kazao da su svi u SNS šokirani činjenicom da je jedan miran protest kakav je u petak održan u Novom Sadu izazvao ovako žestoku reakciju vladajćue stranke u pokrajini.
- Ja sam Srbin i ne pada mi napamet da idem bilo gde i ne mogu da verujem da je nekome palo napamet da napiše jedan takav grafit i da proteruje Srbe iz Vojvodine - rekao je Zobenica.

U MUP su rekli za Kurir da se intenzivno radi na tom slučaju i otkrivanju počinilaca.

Само делимична истина јер:

SKANDAL U NOVOM SADU: Aleksandru Vučiću prete smrću

Мито .. извини,

да, Курирац је написао да је то скандал .. :zcepanje: али.. дала сам линк

- - - - - - - - - -

Skuplji je lak, veruj mi...

to ako imaš štampariju ..

Poslednja izmena:
Uhapsiti te koje prete Vucicu.

Daj čoveče, pa nismo svi budale - sami pišu sebi pretnje

Da nije slučajno Šarić posalo pretnju?
OBORIĆE AVION

Koji avion? Onaj što zanosi kako duva vetar? Što možeš da ga pljuneš i prizemljiš?
Nauka se čudi kako ono može da leti mimo svih zakona fizike i zdrave logike...

Al pisao Kurir pa zna narod
a pozadi Cica Ubica

:zcepanje:

sami sebi prete ..

Daj čoveče, pa nismo svi budale - sami pišu sebi pretnje

Da nije slučajno Šarić posalo pretnju?
OBORIĆE AVION

Koji avion? Onaj što zanosi kako duva vetar? Što možeš da ga pljuneš i prizemljiš?
Nauka se čudi kako ono može da leti mimo svih zakona fizike i zdrave logike...

Al pisao Kurir pa zna narod
a pozadi Cica Ubica

A-A:nono2:,ja sam licno video pajtica kako shkraba po zidu,ako tuzilastvu treba svedok tu sam....

Да али види се ко је при лови ..,
неко пише графите .., а неко их штампа . . .

Vucic ih stampa u vidu Kurira.....Zamisli gluposti tog novinara,optuzuje Srbina da je napisao grafit Srbi mars iz Vojvodine!!!!! Pa neke pevaljke su pismenije od tog novinara.....)))))Mada,ako se uzme da je SNS glavni finansijer Kurira,on je tamo medju elitom)))))

Back