Xoomor
Zainteresovan član
- Poruka
- 310
Prvo sto moram da kazem jeste da je kod nas muzika poslednjih 20 godina u jednom velikom *****, njome vladaju sve sami mediokriteti, primitivci, sljam, soder i nepismeni.Najvece muzicke zvezde kod nas su Ceca Raznatovic i Lepa Brena, pa o cemu mi onda pricamo??!!!Rokenrol je propao:EKV su pomrli, Riblja Corba peva sve slabije i slabije pesme, Mandic se kurci u Zaovinama i dize Cecu u nebesa itd.Propala je i narodna muzika, zamenio je turbo-folk, koji mnogi brkaju sa narodnom muzikom.Prema tome, jedina nada su Aleksandra i Jelena.Evo mog objektivnog misljenja o njima:
Aleksandra:Simpaticna devojka sa jako dobrim glasom i ponekom solidnom pesmom.Neke njene pesme su slabe, ali s obzirom na jad i bedu nase muzike, to spada u kvalitetnije radove.Kamo srece da postoji nesto bolje kod nas, ali ne.
Jelena-Devojka andjeoskog glasa, koja me je prijatno iznenadila kada je otpevala prvu pesmu na Beoviziji 2005 godine.Da se razumemo, ja o Beoviziji, Evroviziji, i slicnim sranjima mislim sve najgore, urbani Grand nista vise.Ali, ona je tada oduvala vecinu pevaca sa ovih prostora.E, kasnije je pocela da se lepi za Zeljka Joksimovica i tu nastaju problemi.Njene nove pesme nisu nesto, ali poslusajte je kako peva izvornu i stranu muziku.Meni je okej.
Skidam kapu ......

Pozz