Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.391
Па он је и побегао од војске, јер тамо ништа није било добро.
Е, сад ће он то да поправи.
Pa ako predsednik nije sluzio nije obavezno ni za ministra vojnog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па он је и побегао од војске, јер тамо ништа није било добро.
Е, сад ће он то да поправи.
Covece, kakve ja prijatelje imam sto rade u toj vojsci, koji su to frajeri (intelektualno, fizicki, duhovno, ma u svakom smislu), i sad ce njima da bude sef ovaj retard!!!
To je najveca moguca uvreda inteligencije, uvreda licnosti, uvreda dostojanstva, koju covek moze da dozivi.
Covece, kakve ja prijatelje imam sto rade u toj vojsci, koji su to frajeri (intelektualno, fizicki, duhovno, ma u svakom smislu), i sad ce njima da bude sef ovaj retard!!!
To je najveca moguca uvreda inteligencije, uvreda licnosti, uvreda dostojanstva, koju covek moze da dozivi.
Biće fora ako ispadne na kraju da je više ratovao izjavama sa Hrvatima i Šiptarima dok je bio ministar za rad nego sad kad bude vojni.![]()
A šta kažete o ministarki u Nemačkoj? Kako li ona uspe da postane ministar? Imam saznanja da je sedmostruka majka.Jel služila vojsku?
Не знам шта ти подразумеваш под Народном одбраном?Ministar Odbrane po meni treba da je služio vojsku,i da je makar bio u NO(narodnoj odbrani)
Не знам шта ти подразумеваш под Народном одбраном?
Народна одбрана се не служи. У њу је могао само неко ко је одслужио војни рок а у Народну одбрану је распоређиван као резерва.
Ако мислиш да има и таквих који војни рок отслужили тако што су били распоређени на административним пословима у истој, то је апсолутна спрдња са Војском. И у овом случају, за мене невероватним, ти си у праву.
Pa je mislim da bi pre postavljanja na novo ministarsko mesto,trebao da obavi lekarski pregled...
Psihijatrijsko veštačenje u ovom slučaju,i mišljenje stručnjaka,također nije na odmet...
Како не разумеш јбт - УПРАВО ЈЕ НЕГАТИВАН СТРУЧНИ ЛЕКАРСКИ НАЛАЗ ЗА НЕКОГ ИДИОТА ИЗ ПОЛИТИКЕ ПРАВА ПРЕПОРУКА ДА ТАЈ БАШ БУДЕ НА ВЛАСТИ......... схвати то већ једном............
Не знам шта ти подразумеваш под Народном одбраном?
Народна одбрана се не служи. У њу је могао само неко ко је одслужио војни рок а у Народну одбрану је распоређиван као резерва.
Ако мислиш да има и таквих који војни рок отслужили тако што су били распоређени на административним пословима у истој, то је апсолутна спрдња са Војском. И у овом случају, за мене невероватним, ти си у праву.
ВИШЕ ВРЕДИ ВОЈСКА МАГАРАЦА, КОЈУ ПРЕДВОДИ ЛАВ,
НЕГО ВОЈСКА ЛАВОВА, КОЈУ ПРЕДВОДИ МАГАРАЦ.
НАПОЛЕОН
Генерал је војничка професија.