Александар Вучић: Србија не може да постане чланица ЕУ док не реши односе са Приштином

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Да ли сте за размену - Косово за чланство?

• Ukupno glasova
    25
šta da kažem, tri decenije prođoše od pojave socijalista i radikala
To je pojava mnogo starija a zove se nepismeni degenerični Srbin bez duha. Taj polusvet koji je među narodom nekad je bio na kmetskom položaju, vukao ralo i jeo čvarke. Danas ne rade ništa većma laprdaju tj laju po internetu i uključuju mozak u funkcije koje mu nisu prirodne.

Komunizam je uništio srpsku elitu. Sada svakojaki polusvet urla pa pametan smiren čovek ne može da se čuje.

To je pojava mnogo starija a zove se nepismeni degenerični Srbin bez duha. Taj polusvet koji je među narodom nekad je bio na kmetskom položaju, vukao ralo i jeo čvarke. Danas ne rade ništa većma laprdaju tj laju po internetu i uključuju mozak u funkcije koje mu nisu prirodne.

Komunizam je uništio srpsku elitu. Sada svakojaki polusvet urla pa pametan smiren čovek ne može da se čuje.
mooraš prznati, da je do uništenja srpske elite došlo posle PSR, nije bilo baš pametno praviti takve kombinacije...komunizam je došao posle toga

Ne. Srpska elita je unistena tokom i posle II sv r.
Вараш се, комунизам из СССР је полако захватао елиту после ПСР, тај интелектуални црвени воњ се изучавао на факултетима кроз агитовање многих истакнутих професора...

Породио је анархизам које је убијо југословенског краља... потом је направио пуч 27.марта... данас влада Србијом...

Срби крај Србске елите рачунају од убиства краља Александра, јер реално, то и није више била србска елита, већ енглеска, руска или немачка елита са Србским именима и презименима

Evo ja sam glasao za to da ne dajete druge teritorije u zamjenu za članstvo u EU. 😂
Бићеш због доброчинства почасно припојен Србији, није крв вода саплемениче јужнословенски... :)

Александар Вучић: Србија не може да постане чланица ЕУ док не реши односе са Приштином, нико не треба било кога да лаже и обмањује по том питању

1652558761612f51eeadaa6938449990_w640.jpg
https://www.rts.rs/page/stories/ci/...cic-pristina-vasingtonski-sporazum-bled-.html

"Брине ме информација да они 4. септембра крећу у нову акцију да буду признати у међународним организацијама. Наше је да се припремимо за то", казао је Вучић новинарима после учешћа на панелу у оквиру Бледског стратешког форума.

Српски председник је рекао да се на Бледу није састао са премијером тзв. Косова Аљбином Куртијем, већ да га "видео са бине", и додао да вероватни "сви чекају да се заврше локални избори у Приштини".

+++++++++++++++++++++++++

Па нека не улазимо у Европску содомистичку унију! А која је то Унија добра донела! Јако ме то подсећа на унијаћење.
Зар треба да усвајамо њихове болштине као вредности. И ово мало што је прошло уништава наш народ. Шта нас тамо чека осим погрома? Знамо ми колико нама добра мисле Немачка и Аустрија. Имали смо прилике да се у историји уверимо.

Apsolutno, definitivno, ne.

To bi bila najgora stvar koja bi se mogla desiti.

Ne. Srpska elita je unistena tokom i posle II sv r.
dobro, ako smatraš da je bilo pametno praviti državu sa ortacima, onda u redu...bivše neprijateljske oficire, primiti u zajedničku vojsku i dati im čin više, nego što su imali u AU vojsci...jedan od primera

dobro, ako smatraš da je bilo pametno praviti državu sa ortacima, onda u redu...bivše neprijateljske oficire, primiti u zajedničku vojsku i dati im čin više, nego što su imali u AU vojsci...jedan od primera
Ko kaže da to smatram? Ne bio bio dobar inspektor.

Back