Pitanje je da li bi i tada primili.
Recimo kada su primali Poljsku i Madjarsku one su tada bile demokratije a sada idu ka autokratiji. EU je verovatno postigla maksimum što se tiče proširenja i više je moguće da jednog dana Madjarska i Poljska izadju iz EU nego da neki Balkanosi udju da bi posle guslali kako će izaći kao ovi. Za Zapadni Balkan je odredjena neka mini unija kao hodnik ispred EU koja će biti saveznička i to je sve.
Пожурили су да приме Источну Европу да тамо опет не би порасле Проруске Струје. Али има ту још нечега.
Сличности Западне и Источне ЕУ су много веће од разлика. Разлике су настале у последњих неких 7 година, кад смо ми Миленијалци и Зумери постали битан политички глас у ЕЕЗ. Пре је запад био мало друштвено либералнији од истока али доста конзервативнији него данас, тако да нема неке огромне разлике између Бумера и иксера са обе стране Гвоздене Завесе. Наиме, Вестернбумери су расисти и хомофоби и донекле националисти, и онда су народи истока сматрали да су ти фашистички квалитети ти које Западњаке чине моћним.
"Какви дивни и озбиљни људи", мислио је рецимо Јарослав Качински о, на пример, Јошки Фишеру и његовим пајташима. "Има и ми тако озбиљни да будемо, па ћемо да процветамо".
Али онда се испоставило да је целокупна Миленијал генерација (87-о и млађе) у ЕУ на ЛГБТКју+ спектру, а уз то и да су савезници народа од боје.
"Ма овај Запад је полудео, све п-едери и ч-амуге. Шта ћемо сада, јадни ми? На Западу чека обрезани да нам ј-ебе ћерке а п-едери синове а на истоку Руја Рус хоће проверено да нам ј-ебе ћерке. Шта ћемо бре сад?"
И онда су Качински и Земан рекли "Ма море да направимо Моћну Вишеградску Унију" а Орбан је размишљао по принципу "Бољи су они што хоће да ј-ебу само ћерке", као Библијски Лот, па се подао Клутину. Е сад, Миленијалци и Зумери у тим источним ЕУ државама исто више воле Дилдо од Нације, али је проблем у томе што су мањина јер су то старачка друштва, па их бумери прегласавају. Тако да, неће бити никаквих иступања из ЕУ.
Међутим, у погледу на народе Западног Балкана, у Европи влада одређени Расизам, на фазон "Јој ево их опет ови Срби са робијашком кратком косом у тренеркама, сад ће да нас смарају, не пуштај бре то у ЕУ".
Е због тог расизма нам је признато чланство у Елитном Клубу "Народа од боје", којем ја поносито припадам!