Aleksandar Vučić - Lobotomija mozga 2014 - 2026

zekovicc.1991

Zainteresovan član
Poruka
283
Razmišljam nešto od 2014 na informer , pink , happy , kurir i u u svim režimskim medijima ne može od 2014 da se pročita ništa što je protiv režima , znači ja moram da udjem u N1 ili Nova S da bi video realnost a i na kablovskoj već godinama nemam N1 i Nova S i ne znam šta se dešava , nikakve vesti o studentima nema na režimskim medijima , sve što je protiv režima ne sme da se objavi , ponekad RTS pokuša da objavi ali u strahu nije to to , za vreme Djilasa Vučić je bio gomulu puta na tv a ovo sad je je bukvalno lobotomija mozga kao u Severnoj Koreji mnogi nemaju pojma stariji ljudi ni da su krenuli studenti a ne da imaju sutra skup , toliko da se mediji boje režima i da mu se ulizuju to nisam video , pa i 90ih je Milošević dozvoljavao opoziciji nešto da kaže ovo je sad van svake pameti.

Razmišljam nešto od 2014 na informer , pink , happy , kurir i u u svim režimskim medijima ne može od 2014 da se pročita ništa što je protiv režima , znači ja moram da udjem u N1 ili Nova S da bi video realnost a i na kablovskoj već godinama nemam N1 i Nova S i ne znam šta se dešava ,
Pa ni na N1 i Nova ne može da se pročita ništa što je za režim
...
Moraš dakle da pratiš sve medije i sam izvodiš zaključke, što nije lako

Razmišljam nešto od 2014 na informer , pink , happy , kurir i u u svim režimskim medijima ne može od 2014 da se pročita ništa što je protiv režima , znači ja moram da udjem u N1 ili Nova S da bi video realnost a i na kablovskoj već godinama nemam N1 i Nova S i ne znam šta se dešava , nikakve vesti o studentima nema na režimskim medijima , sve što je protiv režima ne sme da se objavi , ponekad RTS pokuša da objavi ali u strahu nije to to , za vreme Djilasa Vučić je bio gomulu puta na tv a ovo sad je je bukvalno lobotomija mozga kao u Severnoj Koreji mnogi nemaju pojma stariji ljudi ni da su krenuli studenti a ne da imaju sutra skup , toliko da se mediji boje režima i da mu se ulizuju to nisam video , pa i 90ih je Milošević dozvoljavao opoziciji nešto da kaže ovo je sad van svake pameti.

Pa to je i poenta svakog diktatorskog režima, da uvede kult ličnosti i jednoumlje.

Pa ni na N1 i Nova ne može da se pročita ništa što je za režim
...
Moraš dakle da pratiš sve medije i sam izvodiš zaključke, što nije lako

Upravo je poenta da ljudi mogu da vide sve medije pa sami donose sud ko valja a ko ne valja. Problem je što većina građana nema pristup N1 i Nova, mogu da gledaju samo režimske televizije. Plus što u pozadini ozbiljno radite i da ih skroz ukinete. Jer zna Aca predsednik, da ako dočeka izbore sa N1 i Novom, da će od vlasti ostati samo dugmići ;)

Šta očekuješ od miliona ovakvih?

1000008830.jpg
1000008837.png

Diktatorski režimi nemaju izbore. Izbore koje su priznali i EU I Amerika, pored Rusije i Kine npr.
Druga je stvar što se vama rezultati izbora ne svidjaju.
Izbore za kojima oni sami vape, što znači da su odlični :per:
Nemamo ni mi izbore, imamo samo fingirane pokradene izbore. To se zovu izbori ali fakat ne možeš slobodno da biraš.
Što ih onda tražite kad znate unapred da ste uzgubili

Nemamo ni mi izbore, imamo samo fingirane pokradene izbore. To se zovu izbori ali fakat ne možeš slobodno da biraš.
To vi lažete sami sebe. Istina je da znate da ovaj ima većinu ali tu većinu proglašavate glupom, tupom, bezubom, kupljenom, izlapelom dok ste vi eto mnogo pametni, lucidni, genijalni a ne fali vam ni jedan zub.

Drugim rečima , ne valja vam demokratija, bilo bi super da samo vi glasate.

Naravno da ima većinu, onu tihu koja ne izlazi na ulice već na dan glasanja izadje i zaokruži njega.

Kad sam bio klinac gledao sam snimke onih starih naci parada iz Berlina i mislio vau, ovi svi bili za Adolfa, kako je to moguće, kakav fanatizam.
A onda odrastem pa nadjem podatke da je na tim berlinskim naci paradama bilo max 200.000 ljudi a Berlin tad imao 4 miliona stanovnika.

Koliki je to onda procenat , svako može da izračuna.

Back