al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
ipak je "gradski menadzer " from Vranje posebna poslatica ,jedino ne napisase koje su mu kvalifikacije mislim gde se pre ovoga bavio menadzerskim poslom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ipak je "gradski menadzer " from Vranje posebna poslatica ,jedino ne napisase koje su mu kvalifikacije mislim gde se pre ovoga bavio menadzerskim poslom![]()
![]()

Pa ako je v.d. predsednika stranke Toma Nikolić - grobar sa srednjom školom, onda je pitanje šta je "gradski menadžer" iz Vranja...
Ja mislim da je putnik oko sveta ili u nanjmanju ruku mađioničar (Hudini) s obzirom koliku kilometražu je čovek "prešao"![]()
![]()
Ipak ,taj grobar sa srednjom skolom nije gledao papirice i pricao napamet napisane govore, kad je razgovarao sa gosp. predsednikom u TV duelu....
Da se kratko osvrnem na picu oko naplate dnevnica.......Ja se takodje sasvim slazem da je to krajnji bezobrazluk........
Ali je takodje bezobrazluk, i to na mnogo vecem nivou, kupanje u novcu MNOGIH funkcionera "evropske koalicije".......
Navedite mi ,SAMO kao primer, JEDNOG jedinog clana DS, koji je bio imucan i pre nego je usao u politiku(izostavite pritom zasluzne sportiste isl. kategorije).Navedite JEDNOG jedinog biznismena, koji je u DS-u, a cije bogatstvo nije vezano za to clanstvo....
Da vam ja odgovorim?
BIO JE JEDAN.......I bio je i otac i majka svima u DS-u dok nisu dosli na vlast.glavni finansijer, koji je krpio sve rupe u stranci.FEMAN.........Gde je on sada?
Kada je DS dosao na vlast, to sto je u pitanju covek koji ima svoje Ja, i koji nije u politici zbog novca, nego zbog boljeg zivota svih, je odjednom postao crna ovca, te su ga brze bolje iskljucili iz stranke(njegov novac im vise nije trebao).
Mislite malo i o tome.
Bio je i Kole i Misa Beko koji je klepao kao SPS ministar al je ispod zita davao i DSuIpak ,taj grobar sa srednjom skolom nije gledao papirice i pricao napamet napisane govore, kad je razgovarao sa gosp. predsednikom u TV duelu....
Da se kratko osvrnem na picu oko naplate dnevnica.......Ja se takodje sasvim slazem da je to krajnji bezobrazluk........
Ali je takodje bezobrazluk, i to na mnogo vecem nivou, kupanje u novcu MNOGIH funkcionera "evropske koalicije".......
Navedite mi ,SAMO kao primer, JEDNOG jedinog clana DS, koji je bio imucan i pre nego je usao u politiku(izostavite pritom zasluzne sportiste isl. kategorije).Navedite JEDNOG jedinog biznismena, koji je u DS-u, a cije bogatstvo nije vezano za to clanstvo....
Da vam ja odgovorim?
BIO JE JEDAN.......I bio je i otac i majka svima u DS-u dok nisu dosli na vlast.glavni finansijer, koji je krpio sve rupe u stranci.FEMAN.........Gde je on sada?
Kada je DS dosao na vlast, to sto je u pitanju covek koji ima svoje Ja, i koji nije u politici zbog novca, nego zbog boljeg zivota svih, je odjednom postao crna ovca, te su ga brze bolje iskljucili iz stranke(njegov novac im vise nije trebao).
Mislite malo i o tome.

Sta onda tupis o politici kad nisi glasao?

cega se pametan stidi...
![]()
![]()
![]()

Kakve to ima veze?
Moje je PRAVO da ne glasam.
Isto kao i PRAVO i ZELJA da zivim u normalnoj zemlji....
Nisam glasao zato sto niko nije zasluzio moj glas.
DS svakako nije, a ovi novi koji hoce da naprave vladu JOS NISU.
AKO budu, dacu im glas iz sveg srca..
Ima veze
Lako je biti general posle bitke
Jeste tvoje pravo da ne glasas, ali posle nemas moralno pravo da se bunis zbog bilo cije politike.
demokrata biti ne znaci glasati za neku od opcija koje nose u imenu svoje partije taj naziv.
ako je izabran vecinom ( dobro on je podrzan od strane druge dve partije,ali opet skupise dovoljno da ga postave za gradonacelnika) nemamo mi sta tu da se organizujemo i menjamo.
smena vlasti je najnormalnija stvar na svetu,i ma koliko meni licno vucic bio najuzasniji medju svim radikalima,nek dobije svoje cetiri godine i nek pokaze sta ume.ako ne ume nista,sledeci put odlazi na smetiliste bivsih gradonacelnika,ako uradi nesto pametno,svaka cast,skidam kapu,iako je radikal![]()

Od 99-te Kosovo de facto nije Srbija, svi koji tako ne misle su ovce i u politici su malo pogubljeni.Vidi se ko povrsno posmatra politicku scenu...........
Na PROSLIM izborima SVE politicke stranke (sem LDP-a) su se maksimalno busale u grudi da je Kosovo deo Srbije....
Ja, kao jedan prosecan glasac nisam imao razloga da ne verujem bilo kome od njih.
Tada je na scenu stupio digitron,kod mog izbora kome od ostalih(sem LDP-a) da dam svoj glas.
Danas je to sasvim drugacije.Moj glas nisu mogli dobiti lazovi(necu reci izdajnici), a kako ni ovi drugi ,na digitron NISU bili u prilici da zasluze moj glas, ja nisam ni glasao.
AKO naprave vladu, i ako svojim radom zasluze, onda cu uz pomoc digitrona i izjava celnika vladajuce koalicije odluciti kome cu od njih dati svoj glas(naravno lazovi vise ne dolaze u obzir).
Od 99-te Kosovo de facto nije Srbija, svi koji tako ne misle su ovce i u politici su malo pogubljeni.
A sto Slobu tako nisi menjao kad ti nije valjao? Ili ti je mozda bio dobar?[/QUOTE
A ko kaze da se nisam bunio protiv Slobe?
I to je OPET bilo vezano za digitron.
Da bih ti docarao, posto mislim da prilicno povrsno gledas na politiku,objasnicu:
Mislim da je raspad zemlje, nacin na koji se desio, sankcije samo sled dogadjaja koji bi se sasvim sigurno dogodili i daje neko drugi bio na mestu Slobe.Niko, pa ni Djindjic, ne bi smeo ostaviti Srbe preko Drine na milost i nemilost.A rezlutat je vidljiv.
I bio je unapred poznat mnogo pre sukoba, onima koji su ga inicirali.
E, sad.Kako digitron?
Pa prosto......Kada je zarad politickih poena, pred izbore oprastao poreze koji su gradjani dugovali, time je prakticno zavukao ruku u moj dzep
Ja sam gradjanin koji je svoje obaveze redovno izmirivao, i cinom oprastanja tih dugova ja od mene napravio budalu.
Tada sam poceo da se bunim.
A Kosovo NIJE izgubljeno.Po medjunarodnom pravu, koje se uci na svim studijima prava u svetu, Kosovo je deo Srbije
okupacija, zakon jacega mogu to dovesti u sumnju, cak i na mnogo dugo vremena.
Ali APSOLUTNO nista ne moze dati legitimitet tom zakonu jacega do nas samih.
Ma koliko to dugo trajalo.
Ipak ,taj grobar sa srednjom skolom nije gledao papirice i pricao napamet napisane govore, kad je razgovarao sa gosp. predsednikom u TV duelu....
Da vam ja odgovorim?
Mislite malo i o tome.
Od 99-te Kosovo de facto nije Srbija, svi koji tako ne misle su ovce i u politici su malo pogubljeni.
A sto Slobu tako nisi menjao kad ti nije valjao? Ili ti je mozda bio dobar?[/QUOTE
A ko kaze da se nisam bunio protiv Slobe?
I to je OPET bilo vezano za digitron.
Da bih ti docarao, posto mislim da prilicno povrsno gledas na politiku,objasnicu:
Mislim da je raspad zemlje, nacin na koji se desio, sankcije samo sled dogadjaja koji bi se sasvim sigurno dogodili i daje neko drugi bio na mestu Slobe.Niko, pa ni Djindjic, ne bi smeo ostaviti Srbe preko Drine na milost i nemilost.A rezlutat je vidljiv.
I bio je unapred poznat mnogo pre sukoba, onima koji su ga inicirali.
E, sad.Kako digitron?
Pa prosto......Kada je zarad politickih poena, pred izbore oprastao poreze koji su gradjani dugovali, time je prakticno zavukao ruku u moj dzep
Ja sam gradjanin koji je svoje obaveze redovno izmirivao, i cinom oprastanja tih dugova ja od mene napravio budalu.
Tada sam poceo da se bunim.
A Kosovo NIJE izgubljeno.Po medjunarodnom pravu, koje se uci na svim studijima prava u svetu, Kosovo je deo Srbije
okupacija, zakon jacega mogu to dovesti u sumnju, cak i na mnogo dugo vremena.
Ali APSOLUTNO nista ne moze dati legitimitet tom zakonu jacega do nas samih.
Ma koliko to dugo trajalo.
Znaci tebi je bilo krivo sto su drugi bili oslobodjeni dugovanja?
Veoma solidarno s tvoje strane.
A kad je Kosovo Srbija sto ne odes u Pristinu ili Prizren na izlet?
Pisi kad se vracas.
Da li si ikada u nekom mom postu video nešto tipa: "Jeste i moji su krivi, ali su tvoji krivi još više"...
Ili nešto slično ovome: "Dobro, priznajem, naši su pravili zločine, ali ih to opravdava zato jer su i nad našima pravljeni zločini"...
Od mene to nisi mogao čuti ili pročitati u nekom mom tekstu.
Ja ovde nisam pisao o DS-u ili LDP-u ili o SPO-u...
Ja sam pisao o radikalima jer je i tema takva, o SPS-u jer su ušli sa radikalima u koaliciju...
A ako ti opravdavaš ovo što rade radikali, samo zato što su nešto drugo ili slično radili i neki drugi pre njih, onda stvarno ne znam šta da ti kažem.
U svakom slučaju tvoj post tako izgleda...
Znaci tebi je bilo krivo sto su drugi bili oslobodjeni dugovanja?
Veoma solidarno s tvoje strane.
A kad je Kosovo Srbija sto ne odes u Pristinu ili Prizren na izlet?
Pisi kad se vracas.
Pa naravno da mi smeta?
Zar ne bi trebalo?
Znaci, ja koji sam lojalan gradjanin ove zemlje MOGU da placam porez, a onaj koji to NIJE ne mora, i bice oslobodjen placanja istoga........Jel` to drustvo jednakih sansi, koje bi trebalo svima nama da bude ideal?
I za Dinkica........Ja sam kupio automobil na nasim tablicama, iako sam MOGAO da za
2-2500 evra MANJe uzmem isti takav i registrujem u CG.....I sad ce se naci neko ko ce dozovliti takvima, koji su SVESNO varali drzavu da jeftinije prodju od mene?
I mene da naprave budalom.
ZASTO?
A Kosovo je trenutno okupirana teritorija.A za izlet.Ako ne budem doziveo ja, nadam se da ce moja deca, ,ili moji unuci, praunuci doziveti da odu na takav izlet u SVOJOJ zemlji.
Ali im to ja svakako necu ONEMOGUCITI pustanjem Kosova "niz vodu".