Александар Вучић добио налог да среди Републику Српску као Север Косова?

Aha, znači zahvaljujući Krstarici opstaje na Kosovu?
Управо тако.
Газда Форума му шаље сома евра месечно да може пише колико хоће,
а ти се пати са својих 60К динара републичког Просека јер за боље и ниси.

Republika Srpska je sredjena jos 1998 upravo dolaskom Dodika na vlast uz pomoc Nato tenkova
Tada je zapocela reintegracija RS u BIH ,ukidanje srpskih institucija i formiranje institucija na nivou BIH
Sve ono sto Srbi sa Kosova dozivljvaju zadnjih godina Srbi iz BIH su vec prosli
Formirana je suprotno dejtonskom sporazumu i dejtonskom ustavu BIH bosanska ROSU i pravosudje na nivou BIH koje je proganjalo i procesuiralo na hiljade i hiljade Srba ,svakog ko je igrao iole znacajniju vojno politicku ulogu u otadzbinskom ratu je bio meta progona
Ne gro nadležnosti je preneto od 2002- do 2006 .te .
To je vreme kad je vladala osovina SDS. PDP
Tad je VP bio Ešdaun .

АУТОРСКА
Срби нису ни свесни које су понижење доживели око Косова.
Расформирали смо цивилну заштиту на Северу и сада УЋК Роса улази слободно и хапси по жељи Србе.
У време које следи видећете сами како Вучић мора да окрене леђа Додоку и да подржава опцију која је против њега у самој Српској.Задатак је јасан да се Срби доведу пред свршен чин без шансе да могу сами да се заштите.
Ово је могуће јер је већина Срба постала кукавичка маса која нема никакав осећај за жртвовање када је род угрожен.
Da su Srbi dobili pravo na samoopredeljenje ne bi postojale ni Hrvatska ni Bosna ni Crna Gora.
Prosto to je bio i sada je nekako poslednji poklon koji su Srbi dali tim malim narodima koji su najviše zahvaljjujući srpskom nemaru izgradili identitet.

Poklonjene su srpske zemlje, srpsko biološko tkivo, skoro i autokefalnost Makedonije.

Neka im. Šta sad? Tako je to :D

Aha, znači zahvaljujući Krstarici opstaje na Kosovu?
Ne nego zahvaljujući nadi da se narod jednog dana probudi iz medijskog bunila za koji je kriv sadašnji režim.
rece neko ko decenijama svercuje sa svojom bracom siptarima :hahaha1:
Za razliku od tebe ja imam boračku knjižicu RS koju sam zaslužio ratujući protiv šiptara a ti bezvredni ima da plaćaš porez za mene dok se ne iskesiš i završiš tamo gde ti je i mesto.

Управо тако.
Газда Форума му шаље сома евра месечно да може пише колико хоће,
а ти се пати са својих 60К динара републичког Просека јер за боље и ниси.

Šta zafrkavaš?

Ти изгледа друже живиш у неком замрзнутом времену и простору и што је најгоре од свега поморио си се са тим.
Схваташ ли ти да се озбиљно активирала Велика Британија ових дана да се угасе сва права Срба у самој Републици Српској?
Dodo je sa nato došao 1998

Back