- Poruka
- 2.877
Sto da ne?Sta mozemo jos da izgubimo!?:-D

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E hoces hoces, luciferko, i jos ces da pitas jel treba jos.
NE
SERI
OCU ZNA KAD!!!
KAD POTPISU UGOVOR DA CE PORODICA SVAKOG VOJNIKA KOGA OKACE NA SPOMENIK DA DOBIJA MESECNU POMOC PO MINIMUM 1000 EURA I KAD SINOVI POLITIICARA ISTO UZMU PUSKE U RUKE, DA NE ZABORAVIM SINOVE TAJKUNA I OSTALIH GLAVONJA. E TAD.
PUCA MI ***** ZA POLITIKU. **** MI SE DA GINEM DA BI ONI SUTRA DRZALI GOVORE, LAGALI NAROD PORED MENE MRTVOG, I ZARADJIVALI POLITICKE POENE NA MENI. I BOGATILI SE.
DA JA GINEM A ONI OD TOGA DA PRAVE PARE.
DA SE TERATE I TI I ONI U TRI LEPE ***** MATERINE!!!

а по Србији су јурили синове јединце... Шумадија је била у црно завијена...8-)ako ti seres po toj kuci godinama onda nema sta da se zalis.....jer svi misle da ti vise nije vazno jer da jeste ne bi "****" po kuciДа ли је могуће да се толико људи усе*е на сам помен речи рат ?
Па зар да вам неко упадне у кућу ,а много је већи од вас,јачи па зар
не би ништа предузели и макар ЗАПРЕТИЛИ да то не можете предати скрштених руку ?
Како ће неко видети да вам је стало до нечега ако ви не смете да поменете отпор зато
што је он јак ?
Да ли је могуће да се толико људи усе*е на сам помен речи рат ?
Па зар да вам неко упадне у кућу ,а много је већи од вас,јачи па зар
не би ништа предузели и макар ЗАПРЕТИЛИ да то не можете предати скрштених руку ?
Како ће неко видети да вам је стало до нечега ако ви не смете да поменете отпор зато
што је он јак ?
Ови овде који се усе'у, када се помене реч рат би продали и рођену мајку и дете, само да би они сачували своје ду'е. Нудили би провалницима да им силују децу, само да њих оставе на миру. Карађорђе је показао како треба поступати према издајницима. Или си безусловно за Србију или ниси.
Simić: Rat pravno sredstvo
5. decembar 2007. | 12:20 -> 14:41 | Izvor: B92, Tanjug
Beograd -- Aleksandar Simić kaže da će Srbija Kosovo braniti svim sredstvima koje ima na raspolaganuju.
Na pitanje šta nedostaje kad se stalno čuje da se Srbija bori za Kosovo svim pravnim i političkim sredstvima, savetnik premijera Srbije je odgovorio da je rat isto tako pravno sredstvo kada ne postoje druga. "Srbija je imala negativno iskustvo iz nekih oružanih sukoba građanskog rata na prostoru bivše Jugoslavije i to je razlog što je pojačana mudrost i pojačana opreznost, ali svakako se državni interesi brane i ratom", kaže on.
"Kada neko ne poštuje Savet bezbednosti, koji je jedini dužan da reaguje u momentu kada neko preti agresijom i ratom, pogotovo ako neko ne poštuje glavu sedam Povelje UN i rezoliciju koja je po njoj usvojena, onda državi ne preostaje ništa drugo da uradi", rekao je Simić sinoć u emisiji "Upitnik" Radio-televizije Srbije.
On je rekao da dosadašnji pregovori nisu bili realni i da sada ne postoji saglasnost Rusije i SAD da li ih uopšte treba nastavljati.
Ови овде који се усе'у, када се помене реч рат би продали и рођену мајку и дете, само да би они сачували своје ду'е. Нудили би провалницима да им силују децу, само да њих оставе на миру. Карађорђе је показао како треба поступати према издајницима. Или си безусловно за Србију или ниси.
Ti imas pravo na svoje misljenje i ponasanje.A ja imam pravo da mi se to ne svidja.
Ja ne mogu da svarim Hrvate,ne volim ih i to je to.Ne mrzim ih,to unistava,ali ih nikako ne volim,i mozda malo vise od toga.
Ne mislim da su svi Hrvati losi,niti da su svi Srbi dobri,ali kad mi jedan Pavelicevac kaze da sam bolestan zato sto se osecam VelikoSrbinom,i da treba da se pomirim sa cinjenicama koje sam naveo,e onda ni njega ne mogu da svarim.
Kad mi kaze :neguj ti svoj jezik,svoju veru,i zivi u zemlji Hrvatskoj,miran,bez da se bunis za nesto.Zivi u zemlji Hrvatskoj,iz koje smo proterali tvoj narod,i ne samo proterali,nego se zverski izivljavali.Kaze mi oprosti i zaboravi.Posle svega toga se iscudjava :STA MI JE?ZASTO ZELIM ONO STO JE MOJE?ZASTO HOCU ONO STO MI JE UZETO?
Govori mojim jezikom,a kaze da je njegov.Zivi na mojoj zemlji,a kaze da je njegova.I jos treba da se zapitam da li sam normalan i da se smirim.E NECU DA SE SMIRIM! NI DA ZABORAVIM! TESKO CU I DA OPROSTIM!
Taj tvoj komsija nije dobar covek.Ne moze da bude dobar kad zmuri i cuti.
Koliko se Srba vratilo u "Hrvatsku",i oni sto su se vratili kakav tretman imaju?Porucuju nam:klali smo vas,budite dobri da ne koljemo ponovo!
Dice se svojim europeizmom,a ucinili su najveci genicid u novijoj istoriji.I jos nam porucuju:Sami ste krivi.I ja treba da ih volim i budem miran?! E NECU! NE MOZE TO TAKO!
Koliko nas je stradalo u I Svetskom ratu,koliko u II? I na koji nacin? Zaboravili smo to,i to zato sto su nam oni tako rekli,da smo postali BRACA I DA SMO JEDINSTVENI. EJ BRE! I za 50 godina isto,i jos gore! Nema vise SRBA u Hrvatskoj.
I onda neko kazeoliticari su krivi,nije narod. I ja to treba da progutam,i jos da kazem kako je dobro!Pa ko je klao?Nije valjda,samo politicari?
Pavelic je imao plan:trecinu Srba proterati,trecinu pokatoliciti,trecinu pobiti.U dve od tri stvari je uspeo,sada su ispunili njegov zavet.I sve to uz blagonaklone poglede Nemaca i Vatikana,onda,i opet sada,od istih tih,potpomognutim Amerikancima.Teorija zavere nije samo teorija,zivimo u zaveri,i osecamo je na svojoj kozi.
Ti bi trebala prva da stanes u srpsku odbranu.Koliko je tvojih poginulo?Ko ih je pobio?Kako?Pobili su ih zli ljudi,ali sad je sve u redu,njih vise nema?E ima ih,tu su oko tebe,ne svi,ali tu su.
Samo jos imam da ti pozelim srecu i da progledas.
kako lupaš
Danas je sramota reci da si Srbin,jer onda si nacionalista.
kako lupaš
lupa neviđeno isto kao i većina instant provokatora i wannabe patriota na ovom forumu...a nije isključeno da je nečiji klon koji mi je ostao "dužan" pod starim nickom![]()
.. jedna nuklerka bi nam sada dobro dosla , manje snage, cisto da se zaprasi presevska dolina pa da imaju siptari i nato trupe da jedu obogacenu salatu
:-P8)Поготово што су и 1999. све деца свих гузоња запалили преко гране... а

Naravno..ali zato Srbija treba da odbije ulazak u E.U i NATO..a koliko Srba je za to spremno da se zrtvuje ..istina to ce biti bolje na duze staze..ali ko ce to da podrzi kada su demokrate obecale Srbima para cim udjemo u E.U a naivni u to veruju..prodace nam ako pokazemo i dokazemo da smo njihov strateski partner i saveznik za vijek vijekova . Na isti nacin na koji su Jevreji uverili u isto Ameriku te im je ova prodala/dala nuklearno naoruzanje