Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 42.683
нажалост, у грађанском рату свима су руке крваве.Чуј црвен, партизани и четници су иста говна.
И Тито и Дража имају доста крви на својим рукама, и ми један не заслужује помена.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нажалост, у грађанском рату свима су руке крваве.Чуј црвен, партизани и четници су иста говна.
И Тито и Дража имају доста крви на својим рукама, и ми један не заслужује помена.
И нико не заслужује споменике.нажалост, у грађанском рату свима су руке крваве.
рекох већ, јавни споменици се подижу политичким идејама или неким вредностима и идеалима које друштво истиче као пожељне. споменик Дражи је споменик идеји слободе, идеји отпора једноумљу, споменик српском сељаку који је подигсо глас и главу против ропства и тираније. Дража као човек и војни стратег био је и биће оспораван. Дража као идеал српске несаломивости и непокорности надилази све његове личне грешке и слабости. Дража је за Србе .. част и понос.И нико не заслужује споменике.
Питам се јел то важи и за убиства Пећанца, осталих непожељника које су обележавали са У, Бошка Бухе или масакра у Вранићу.рекох већ, јавни споменици се подижу политичким идејама или неким вредностима и идеалима које друштво истиче као пожељне. споменик Дражи је споменик идеји слободе, идеји отпора једноумљу, споменик српском сељаку који је подигсо глас и главу против ропства и тираније. Дража као човек и војни стратег био је и биће оспораван. Дража као идеал српске несаломивости и непокорности надилази све његове личне грешке и слабости. Дража је за Србе .. част и понос.
а ти мислиш да се грађански рат води шареним конфетама и принцес-крофнама?Питам се јел то важи и за убиства Пећанца, осталих непожељника које су обележавали са У, Бошка Бухе или масакра у Вранићу.
Не, ја мислим да неко мора бити частан да би добио споменик.а ти мислиш да се грађански рат води шареним конфетама и принцес-крофнама?
ти живиш у илузијама. можда је време да одрастеш.Не, ја мислим да неко мора бити частан да би добио споменик.
Ја живим у стварности, не желим кољаче на споменицима.ти живиш у илузијама. можда је време да одрастеш.
шта ти не желиш, то је апсолутно неважно, јер тебе нико не пита. нација жели Дражу, и то ти је то. а зашто га жели, објаснио сам ти.Ја живим у стварности, не желим кољаче на споменицима.
па види, по твом "високом моралном суду" ниједан војсковођа на свету не би добио споменик. ти би вероватно дизао споменике само песницима и музичарима. све је то лепо у твојој детињастој уобразиљи. проблем је у томе што кад оружје проговори, музе заћуте. и шта ћемо онда?Ћаци желе Дражу, а желе да јер су будале, исто као морони што су хтели Тита.
Живојин Мишић на пример, њему споменик.па види, по твом "високом моралном суду" ниједан војсковођа на свету не би добио споменик. ти би вероватно дизао споменике само песницима и музичарима. све је то лепо у твојој детињастој уобразиљи. проблем је у томе што кад оружје проговори, музе заћуте. и шта ћемо онда?
Милунка је била војник, а не војсковођа.Живојин Мишић на пример, њему споменик.
Милунка Савић, особе тог калибра.
Nešto normalno i od Gangule.
A kakvi su ti antifašisti koji se protive izgradnji spomenika? Na njihovoj meti je isti čovek koji je bio na meti Adolfu Hitleru.
![]()
Krajnje je vreme da skrnavljenje lika i dela đenerala Mihailovića proglasi nacionalnom izdajom!