Aleksandar Šapić na čelu nove stranke SPAS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadam se da je sada svima jasno zašto je bilo bitno isticati da je Šapić lažna opozicija. Nažalost, veliki broj građana je na prošlim izborima bio prevaren; bukvalno su naseli na obmanu i zaokružili Šapićevu izbornu listu.

Pre dve godine kad sam na ovom forumu i drugom pdf-u govorio da je Gangula trojanski konj, lik je došao i rekao mi da sam naprednjački bot, jer sam uvredio njegovog cenjenog precednika općine.

Nadam se da se sad usrećio.

Nadam se da je sada svima jasno zašto je bilo bitno isticati da je Šapić lažna opozicija. Nažalost, veliki broj građana je na prošlim izborima bio prevaren; bukvalno su naseli na obmanu i zaokružili Šapićevu izbornu listu.
Postavlja se pitanje koliki je procenat zaokružio Šapića verujući da je on opozicija. Mislim da je većina njegovih glasača ipak bila svesna da je to novi Dačić. Uostalom uglavnom su to ljudi vezani za opštinu Novog Beograda.

Postavlja se pitanje koliki je procenat zaokružio Šapića verujući da je on opozicija. Mislim da je većina njegovih glasača ipak bila svesna da je to novi Dačić. Uostalom uglavnom su to ljudi vezani za opštinu Novog Beograda.
zaokruzujes jel.verujes da je dobar dobar da voli srbiju da mu je dobar program i tacka ..bas ces da razmisljas dal je lazna opozicija ili prava..

Ja znam jedno desetak ljudi što je glasalo za Šapića i svi bi ruke da seku, bez izuzetka.

Šapić će trajati koliko i ova skupština, na sreću. I dalje ne verujem kakve poteze čovek povlači, od desne ruke Đilasa pa do...

Ratko Dmitrović ministar? Koliko se može naći na internetu čovek nema završen fakultet.
Svima sa dobrim pamćenjem je dobro poznato ko je Ratko.
Ne znam što je Šapiću trebao ovaj čovek btw.

Bio je odlican.

pristojnost.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back