fidelcastro011
Veoma poznat
- Poruka
- 12.661
Kako vidite lik i delo Leke Rankovica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako vidite lik i delo Leke Rankovica?
Prvo da vidimo...TVOJE CENJENO MIŠLJENJE...takav je...RED...![]()
Šta ti znaš o nacionalnoj svesti...To kakav je bio Rankovic je sada bitno kao kisa koja je pala 15.avgusta 1978. Citava komunisticka bulumenta je zavila Srbiju u crno i ubila nacionalnu svest,dok su je neki drugi narodi SFRJ brizljivo hranili i zalivali,sve to da bi se desilo ono sto se desilo devedesetih ..
Šta ti znaš o nacionalnoj svesti...
Znaš kojim danima igra Novak Đoković...Dovoljno .
Ne zanima me tenis,a nisam ni lud za Novakoma kao vecina nacije. Ne umanjujem njegov uspeh,ali je tenis individualni sport. Ima stvari koje me mnogo vise okupiraju od Novaka ili odlaska u kladionicu,npr...Znaš kojim danima igra Novak Đoković...![]()
Samo pogledaj anketu.
Nije nepisano.POGLEDAO SAM...
PITANJA...
AKO ŽELIŠ NEČIJE MIŠLJENJE...MORAŠ PRVI DA GA DAŠ...
NEPISANO PRAVILO....( nisam ga ja izmislio )
Bio kiridžija po zanimanju,posle se dokopao vlasti i ubijao sve za koje je mislio da mu stoje na putu,njemu i njegovom šefu - Josipu Franje Broz.Broj njihovih žrtava nikad nije utvrđen.Ranković je bio psihopata i ubica.Treba ga iskopati iz aleje velikana i baciti u neku septičku jamu gde mu i jeste mesto pored Josipa Broza Franjinog.
Bio kiridžija po zanimanju,posle se dokopao vlasti i ubijao sve za koje je mislio da mu stoje na putu,njemu i njegovom šefu - Josipu Franje Broz.Broj njihovih žrtava nikad nije utvrđen.Ranković je bio psihopata i ubica.Treba ga iskopati iz aleje velikana i baciti u neku septičku jamu gde mu i jeste mesto pored Josipa Broza Franjinog.
Ma Tito nije znao uistinu šta se dešava na Kosmetu. Te priča kako je on kolonizirao Kosmet sa Aljbancima zato što je Enver Hodža bio njegov prijatelj, ne pije vodu... Jedina kolonizacija koju je Tito sproveo je dovođenje Krajišnika i Bosanaca u Vojvodinu i etničko čišćenje banatskih švaba.chuo sam da je on drzhao shiptare pod kontrolom i time gurnuo prst u oko brozu koji je insistirao na naseljavanju shiptara iz albanije na srpskoj zemlji, navodno ga je broz bash zato smenio. e sad neko upuceniji bi mozhda mogao vishe da kazhe o tome, mozhda je u pitanju samo josh jedna komunistichka izmishljotina
To kakav je bio Rankovic je sada bitno kao kisa koja je pala 15.avgusta 1978. Citava komunisticka bulumenta je zavila Srbiju u crno i ubila nacionalnu svest,dok su je neki drugi narodi SFRJ brizljivo hranili i zalivali,sve to da bi se desilo ono sto se desilo devedesetih ..
U prethodnom postu sam objasnio zašto je Leka uklonjen(na neki način).rankovića su morali da uklone jer je jedini štitio interese srba i to najviše na kosovu i metohiji i zato je smetao ostalim
bratskim narodima na čelu sa drugom titom...
U prethodnom postu sam objasnio zašto je Leka uklonjen(na neki način).
Prvo Leka nije bio nacionalista među komunistima kao što je to recimo bio Krcun. Leka je bio pravi ortodoksni komunista. Možda su hrvati u njegovim centralističkim težnjama videli srpski nacionalizam ebe li ga...![]()
Eto još jednog pogrešnog tumačenja Leke. Dakle ako je pomagao Srbe i sprečavao secesionizam na Kosmetu on se "uzdigao od komunističke dogme". Potpuno netačno.Nista specijalno, ali cenim sto se izdigao iznad te komunske dogmne i nije tolerisao Arbanase kojima su komunci dali krila da se bune protiv Srbije iako su vecinski bili uz okupatora.
Eto još jednog pogrešnog tumačenja Leke. Dakle ako je pomagao Srbe i sprečavao secesionizam na Kosmetu on se "uzdigao od komunističke dogme". Potpuno netačno.
Leka je bio najortodoksniji komunista od svih. Krajnje pero u levom krilu.
Rekao sam da su mnogi secesinistički i nacionalistički faktori među Hrvatima i Slovencima njegovu težnju za ukidinje autonomija republika i stvaranja jake centralne vlasti, videli odnosno pokušali da prikažu kao srpski hegemonizam, što je čista glupost.