Alek Kavčić zadržan na aerodromu

У Србији је све наопако.

Најбоље међу нама затварају, а оне који треба да буду затворени, они су на врху. Министри, председници, чланови, ћацији, директори, заменици, помоћници, посланици, функционери...

Прво уважени Господин Кавчић поклањао Уџбенике па сад дели Плате Просветарима..
е,па не мож то тако у муслијуовој Србији јер ако ја одредим Цену за уџбенике то сваки Родитељ мора да плати,да зна коме треба да захвали што постоји..
ако ја кажњавам Просветаре што им не делим Плате,они има да се ПАТЕ..не да ми неки Кавчић минира Ствар

nije on prvi koga tako maltretiraju bez razloga...znam da se Ljuba Sterfanović sa kanala SlavijaInfo žalio da ga svaki put kad prelazi granicu zadržavaju nekoliko sati bez ikakvog obrazloženja....to su metode zastrašivanja diktatorskih režima...

Tačnije 4 sata, toliki je zakonski maksimum čini mi se. To je zbog toga što BIA označi nekog kao osobu od interesa u sistemu, pa prilikom provere na granici policajci vide da je taj neko označen i onda zovu po uputstva koja su praktično uvek da osobu drže 4 sata i puste.

Klasično udbaško maltretiranje.

Jedva ceka,samo napred ako ste glupi
ма неће бре никог нашег Робина Худа да малтретира!
Само је Милан Јанковић познатији као "Цептер" пустио Милионче у КАВЧИЋЕВ фОНД,ајде бандо и њега да дркате на граничним Прелазима :

ма неће бре никог нашег Робина Худа да малтретира!
Само је Милан Јанковић познатији као "Цептер" пустио Милионче у КАВЧИЋЕВ фОНД,ајде бандо и њега да дркате на граничним Прелазима :

Robin Hud iz Pizdjevaca,nevin ko Francuska sobarica
Sta je sve u pozadini mozemo samo da nagadjamo,mani se uzbudjujes zbog toga

Back