ALBINO PACOV NA POKLON

• Začetnik teme Začetnik teme Rin@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rin@

Aktivan član
Poruka
1.293
Poklanjam zenku pacova iskrenim ljubiteljima. Dosla je sa 20ak dana, tako da je potpuno naviknuta na ljude. Razlog poklanjanja je selidba. Ona sada ima 7 meseci.
Do sad nije grickala nista po kuci. Mnogo je pametna, odaziva se na ime, prati ukucane po stanu, voli da se igra i mazi.Odlicno se slaze sa ostalim zivotinjama. Do sad sam imala sve i svasta od zivotinja,razne vrste glodara, ali mogu da kazem da pacov po inteligenciji daleko odskace od svih njih.
Sa njom ide i sva prateca oprema: kavez ( koji je malo modifikovan, tj stavljene su mu dodatne limene sipke, jer je uspevala da se provuce ), hrana, seno, cinijice za vodu i hranu. Jedini uslov je da mi se s vremena na vreme posalju slike, tek toliko da vidim da je ziva i zdrava.

ako je neko zainteresovan, moze mi poslati mail na
koranabg@yahoo.com
ili me kontaktirati na broj
065/ 988-07-01

evo i malo slika

Jeste, nazalost, ljudi imaju veliku odbojnost prema njima, ali da provedu samo malo vremena u njihovom okruzenju, shvatili bi da su mnogo pametne i simpaticne zivotinjice.
Eto Debelu niko nece, a ja ne sumnjam, ko god da je uzme, da bi se usrecio, jer je stvarno jedno pozitivno i srecno stvorenje

Pa kako da lazem? :D Mislim da se da primetiti da nije slatki beli mis :)
Ako nista drugo, ljudi udju na ovu temu bar da vide ko je tolika dijabola da drzi pacova u kuci :D
Hvala na komplimentima, stvarno je posebna i bas mi je zao sto moram da je dam. :(

Ne bezi ona nikud, sedne negde i posmatra okolinu. Najcesce sedi na svom kavezu, ali ova stolica joj je novo otkrice. I cim neko otvori terasu, gde god da je u tom trenutku ona ce da dodje i da mu se uzvere uzz nogu do ramena :)
To za ogrlicu nije losa ideja, samo ne znam dal bi podnela da ima nesto oko vrata.A i mislim da ne moze da se izgubi, moze samo da padne sa terase, a u tom slucaju joj vise nece trebati ogrlica. :(

Ova lepa gospodjica je kod mene, vec jedno 15ak dana, nisam htela nista da pisem jer nismo znali kako ce da se uklopi sa mojim pacovom, tako da su bile price da ce da se i vrati kod Rine, uglavnom sad je sve kako treba i ona je moja...Sada se zove Vivi ^^... tako da moderatori mozete da premestite u Srecno udomljeni...;) :heart: pozdrav. :cao: :tongue2:

Back