Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.757
Pa ne potenciram ja Albaniju. Samo pitam jel neko bio na odmoru a za proputovanja sam cuo iz prve ruke i to vise putaA tebi jerotije, kao i vd sa radoscu ostavljam albaniju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne potenciram ja Albaniju. Samo pitam jel neko bio na odmoru a za proputovanja sam cuo iz prve ruke i to vise putaA tebi jerotije, kao i vd sa radoscu ostavljam albaniju

Kakva bre Albanija. Tamo bi samo tenkom isao.

To nisi u pravu. Imam iskustva njih dvojice koji su bili na proputovanju kroz Albaniju i koji su dobrodosli jer su iz Srbije. Veliki deo istocne Albanije su hrishcaniкоје је изразито непријатељски настројена према Србији...
Pa ako je zdrav i prav, normalno je da su odusevljeni - samo nek` pogleda dal` mu mozda ne fali koji bubreg ili sl!
Pa samo da je to, mnogo je!!!!
Zanemariti tako nesto je prosto zapanjujuce!
Jevreji su na vrhu sveta najvise jer su medjusobno solidarni i svoje zrtve su uvek glorifikovali, a mi tako olako prelazimo da i zasluzujemo da nam se ponavlaju neke stvari.
Samo dalje agitujte za albansku "stvar", a ja odo` za Indiju - to je neverovatno dobra NOVA destinacija, vrlo jeftina, ali je zato skup avio prevoz jer se par puta preseda!
Ja cu pokusati iz Afrike pri povratku tamo da svratim, da vidim kako je (a moja sestra mi rece da je odlicno).
A tebi jerotije, kao i vd sa radoscu ostavljam albaniju!
Svako bira destinaciju za sebe ne samo prema novcanim mogucnostima vec i prema svojoj pameti!![]()
Sto meni. Ja ne pretendujem.....samo pitam za iskustvaA tebi jerotije, kao i vd sa radoscu ostavljam albaniju

Da li je bezbedno putovati kroz Albaniju od Ohrida do Crne Gore i koji je najbolji put?
niko ovde ne govori o istoriji ili o ljubavi.Bezocna siptarska propaganda.I u I sv.ratu su siptari ubijali srpske vojnike za zuto dugme sa uniforme,mislila stoka da je zlato verovatno,ili nas toliko vole pa da oim ostane uspomena.
Albaniju treba zaobilaziti u sto vecem luku,a ko trazi djavola,dobice ga.![]()
Od tolikih destinacija da idem u Albaniju, pa jedino da sam poludela
Skoro sam pretrazujuci agencije i aranzmane naletela na jednu agenciju iz Nisa koja na prvoj strani sajta reklamira letovanje na Albanskoj obali, odmah sam pomislila da su na sajt agencije upali Albanski hakeri
. Nisam mogla da verujem da ja to stvarno vidim
Boze sacuvajOd tolikih destinacija da idem u Albaniju, pa jedino da sam poludela
Skoro sam pretrazujuci agencije i aranzmane naletela na jednu agenciju iz Nisa koja na prvoj strani sajta reklamira letovanje na Albanskoj obali, odmah sam pomislila da su na sajt agencije upali Albanski hakeri
. Nisam mogla da verujem da ja to stvarno vidim
![]()
sta je toliko smesno...nedavno sam citala putopis o Albanskoj obali na jednom stranom sajtu...hmmm...to sto nama nije interesantno ne znaci da i drugi imaju takvo misljenje 
Slazem se, kao sto je nekima interesantno, tako je i meni smesno kad procitam " letovanje u Albaniji ". Izvinjavam se ako sam nekoga uvredila sa virtualnim smehomsta je toliko smesno...nedavno sam citala putopis o Albanskoj obali na jednom stranom sajtu...hmmm...to sto nama nije interesantno ne znaci da i drugi imaju takvo misljenje
![]()
Ako neko bude isao - Srecan mu put, ja sam sigurna da necu nikada, a ima mnogo razloga......
kad kazes da si iz srbije nema nikakvih problema,naprotiv,oduseve se,cak vise vole da im dodju gosti iz srbije nego sa kosova,koliko sam razumela nisu u nekoj ljubavi..kao sto je neko vec rekao jos se tamo gradi i ulaze,i za koju godinu tamo ce biti stvarno super..sto se tice tirane,meni se grad svidja,doduse siri centar manje-vise,imaju prelepe kafice,restorane...sve u svemu prelepo iskustvo i sigurno cu ici jos koji put..kao i vecina nisam imala neko misljenje za albaniju,i bilo mi je cudno i da pomislim da cu nekad otici tamo al nikad ne reci nikad...naime bila sam proslog leta,isla iz cg preko skadra..i mogu reci samo pozitivno..2 noci sam bila u tirani,u privatnom hostelu,prosla kroz drac,fier,i bila par dana na njihovom moru,u mestu Vlora..prelepo je,jonsko more,cisto,naspram onog u cg klasa..bili u vili na samoj obali sa svojim rstoranom i privatnom plazom..u supermarketu imaju i nasu robu
kad kazes da si iz srbije nema nikakvih problema,naprotiv,oduseve se,cak vise vole da im dodju gosti iz srbije nego sa kosova,koliko sam razumela nisu u nekoj ljubavi..kao sto je neko vec rekao jos se tamo gradi i ulaze,i za koju godinu tamo ce biti stvarno super..sto se tice tirane,meni se grad svidja,doduse siri centar manje-vise,imaju prelepe kafice,restorane...sve u svemu prelepo iskustvo i sigurno cu ici jos koji put..
kakve su cene smestaja, cene u restoranima i kaficima?