Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.446
кога боли к....Реално, какав ће значај Србије бити након што Црна Гора и Албанија постану чланице Уније?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
кога боли к....Реално, какав ће значај Србије бити након што Црна Гора и Албанија постану чланице Уније?
To je za Zene u Crnom i njihove kucne ljubimce.@Dе Sisti ovo nesto na tvoj racun![]()
Kad Albanija uđe u EU, oće li ova kosmetska Šiptarija sa najvećim natalitetom u Evropi, da se preseli tamo, pa i da se razmili po Evropi?
![]()
Koji će moj na Kosmetu?!!
Meni osobno nema ništa slađe nego hrvatski grb na putovnici "ljutih krajišnika". Srce ko kuća.
Jbg. tvoja porodica se doselila u Zemun nakon što je isti bio pod NDH. Da su živili u ustaškom Zemunu ili ranije dok je bio pod austrougarskom možda bi mogao dobiti HR pasoš.Vidis ja nemam hrvatski pasos.
Na tvoju veliku žalost pretpostavljam.Mogu da imam samo srpski.
Eventualni ulazak Srbije u EU je stvar srpske vlasti, a još više same EU. Koga EU želi taj ulazi prečicom iako nije ispunio ni pola uslova, to se desilo sa Rumunijom i Bugarskom. A koga EU ne želi taj nikad ne uđe šta god da ispunjava i bude vječiti kandidat i u vječitim pregovorima tipa Turska, Srbija, Makedonija itd. Ulazak ili neulazak Srbije u EU nema nikakve veze sa Krajišnicima koji žive u Srbiji. Ti Krajišnici ne upravljaju Srbijom, niti su većinsko stanovništvo u njoj.Vi kao da cinite sve da nikada ne udjemo u EU a masovno ste uzeli njihove pasose.
Sa političkim stavovima kakve imaš ne bi imao problema čak ni u Zadru najustaškijem gradu u Hrvatskoj. Jedino bi se moglo desiti da ti odbiju bubrege prije nego što ti dozvole da izneseš stavove.Ne mrzim Hrvate ali od 90te vise nisam krocio u Hrvatsku. Neki princip ako nisi zeljen ,sta ces tamo.
A to što smo izgubili sve što smo stvarali vjekovima preko noći nije ništa?Neka si uzeo pasos,mozes da radis za dobru platu u EU.Problem je licemerje.
Pljujete ih,Hrvate a omogucili su vam da mozete da zivite dobro,bolje od nas.
Прво, то што радиш је тешко лицемерје.Pa šta ako sam jurio? To mi po rođenju pripada. Smatram da je Hrvatskoj mjesto u EU i da ona tamo prirodno pripada iz raznih razloga, takođe smatram da Srbija ne pripada tamo i ne treba pokušavati ući u klub u kojem je nepoželjna.
zato sto je antisrpska eu (velikasi zapadni u eu) jasno i glasno saopstila da jeПрво, то што радиш је тешко лицемерје.
Друго, зашто мислиш да Једино Србија тамо не припада?
Ne samo Srbija, ne pripadaju još neke zemlje ali nas zanima Srbija a ne te druge.Прво, то што радиш је тешко лицемерје.
Друго, зашто мислиш да Једино Србија тамо не припада?
Ево, помози ми да схватим зашто?Ne samo Srbija, ne pripadaju još neke zemlje ali nas zanima Srbija a ne te druge.
@GrdobanS je X puta pisao u detalje zašto Srbija ne pripada zapadnoj ili čak evropskoj civilizaciji, pa ga zamoljavam da ti sad ponovi u najkraćim i najbitnijim crtama.Ево, помози ми да схватим зашто?
У ЕУ су Грчка, Румунија и Бугарска, све су чланице Шенгена, а Грчка је чланица Еврозоне, док ће Бугарска то постати од 2026. године.
У чему се то они страшно разликују од Србије, па ти као носилац ЕУ Пасоша ЕУ Хрватске сматраш да нам тамо није место?
Прескочићемо...zato sto je antisrpska eu (velikasi zapadni
On je ubo tačno u sridu zašto Srbija ne pripada tom svjetu.Не треба да идемо у ЕУ, јер је колега Грдобан написао нешто на форуму Крстарице?
Ниси ти баш скапирао из ког угла он то прича.On je ubo tačno u sridu zašto Srbija ne pripada tom svjetu.
Priča iz dubinskog kulturološko-istorijskog ugla. @GrdobanS je pisao između ostalog kako Srbiji fali mnogo toga što ima zapad od renesanse pa nadalje, a što je nenadoknadivo. Zapadna civilizacija se završava ili počinje (zavisi odakle se gleda) na Dunavu i Savi. To se vidi najplastičnije kad se ih HR uđe u BiH ili Srbiju, u HR su putevi pefkektni i nema smeća pored njih dok su u BiH/Srbiji putevi lošiji i pored njih se često vidi smeće.Ниси ти баш скапирао из ког угла он то прича.
Мени су ставови колеге Грдобног добро познати.
Azijatska tursko-vizantijska kultura.Kad sam svojevremeno vadio hrvatski pasoš u HR ambasadi u Beogradu to je brzo završeno a službenici su bili profesionalni i ljubazni, sušta suprotnost službenicima u srpskoj tj. srbijanskoj birokratiji. Nema kod njih preko reda i preko veze. S druge strane kad radio neke srpske papire prije par godina cimali su me 3 mjeseca, brdo živica sam potrošio. Bilo je svega za ta 3 mjeseca, od drskosti i bezobrazluka službenika, do ulaska preko reda preko 15 ljudi od strane neke Crnogorčine (išao je preko reda jer ima vezu) itd. Hrvatska birokratija je za srpsku svemirski brod.
Ovo će se crv. dopasti @Ebisclaus
Pa šta ako sam jurio? To mi po rođenju pripada. Smatram da je Hrvatskoj mjesto u EU i da ona tamo prirodno pripada iz raznih razloga, takođe smatram da Srbija ne pripada tamo i ne treba pokušavati ući u klub u kojem je nepoželjna. @GrdobanS se ubi godinama pričajući zašto Srbija ne pripada zapadu.
Византијска култура је тачан одговор. Ово друго није тачно, али чак и да јесте не би представљао проблем западно келтској култури. Одлично се допуњују са азијатско-турском културом.Prizvao si me tri puta, ko Bloody Mary,
pa rekoh da odgovorim na pitanje.
Grčka i Bugarska imaju neke adute koje Srbija nema. I pored toga one su poprilično strano tkivo u EU i pitanje je kako će se završiti njihovo članstvo u uniji.Aли, ти не капираш да је то рекао у пежоративном смислу.
Такође, истом том кругу припадају и Грчка и Бугарска, па им је сасвим удобно у ЕУ.
Дакле, ДАЉЕ
Nije tačno.Византијска култура је тачан одговор. Ово друго није тачно, али чак и да јесте не би представљао проблем западно келтској култури. Одлично се допуњују са азијатско-турском културом.