Албанија завршава преговоре са ЕУ до почетка 2027. године

Ти и даље имаш СФРЈ сентимент и према Пољској и Румунији.
А Пољска ти је од ове године ушла међу 20 најразвијенијих земаља на свету.
Шта Пољска? Одувек била сила какав СФРЈ сентимент... и Румунија од када постоји по свим економским показатељима је била јача од Србије. Осим у периоду робовања под комунизмом. Њих је било јаче стисло тада...:mrgreen:

Шта Пољска? Одувек била сила какав СФРЈ сентимент... и Румунија од када постоји по свим економским показатељима је била јача од Србије. Осим у периоду робовања под комунизмом. Њих је било јаче стисло тада...:mrgreen:
Пази, овако; свака земља је ОЗБИЉНО НАПРЕДОВАЛА након уласка у ЕУ.
БЕЗ ИЗУЗЕТКА.

1752592906060.png

1752592930025.png

2003 je то причао Живковић.
А реално је било 2013 и то на залагање Британије и Француске које су гурале да Србија уђе заједно са Хрватском. Услов за то било је знатно блажа верзија онога што је Вучић већ сад прихватио.

2013 је прича могла да буде и 2020-23, да је бар спроведен Бриселски споразум. У међувремену је вучић помислио да Русија може да промени односе у свету, плус први мандат Трампа, плус Корона.

Од 2022, отворена је одлична шанса да брзо уђемо у ЕУ. Међутим, Вучић нас је трампио за подршку Русији.
Али, није рачунао да ће Црна Гора и Албанија неће седети скрштених руку, тако да сад испада магарац пошто су нас обе земље претекле.

И не пишем ово лично теби, ти ове ствари имаш потешкоћа да разумеш. ;)

Podseca me tvoja prica na Del Boja z:D

Pricas ovo isto vec 20 godina z:D

Ја баш мислим да би тек онда Србија пропала кад би постала део ЕУ. Сви би отишли негде да раде. Овако некако се гура све је више странаца имамо шта да понудимо за разлику од Бугарске и Хрватске на пример. Не знам нисам таленат за економију али видим да у Србију долазе људи да живе и раде и троше паре.

Ја баш мислим да би тек онда Србија пропала кад би постала део ЕУ. Сви би отишли негде да раде. Овако некако се гура све је више странаца имамо шта да понудимо за разлику од Бугарске и Хрватске на пример. Не знам нисам таленат за економију али видим да у Србију долазе људи да живе и раде и троше паре.

Zeleo bi da udjemo u EU i postanemo kao npr Pariz danas

Poslednja izmena od moderatora:

Back