Albanija spremna za rat sa Srbijom

eremita:
Ахамммммм. само ви УЂИТЕ и НАРУШИТЕ ИНТЕГРИТЕТ И СУВЕРЕНИТЕТ СРБИЈЕ... извол'те... ми не бринемо, имамо она мале, малецке вакуум-бомбице - има да буде РАВНО КиМ КАО ТАЦНА....... :evil: :evil: :evil:

Mitke, nisi mi odgovorio...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4967605&postcount=33

GranVJ:
Na kojem zadatku ti ovde radis? Procitao sam tvoje komentare i samo vidim, da se zezas bezveze (ometanja teme). Daj lukto, nije ove mesto za tebe! Sto ne pokusas u Gej forumu da nades svoju srecu? ;-)
inace, stavijo sam te na ignore listu.

Hehehe ti si burazeru otisao na zivcima, a siguran sam da nisi pripadnik vojnih snaga ove zemlje jer nosis inicijale VJ (sto odavno ne postoji). Citajuci tvoje izjave pomislio bih da si zreo za jedan od onih "samoubilackih rodova vojske", ali to izgleda ima samo Iran i slicni njima. Nego polako pali na lecenje, *ebali te siptari, oni su mi kao vojna sila da joj se pridaje ovolika paznja, bude li njesra srpski vojnik ima da pisa u Tirani do podne, a sledece jutro da opere ruke od g0vana u Jadranu.

Albanske oružane snage:

watch

eremita:
Е баш ћу теби са силиконским сисама да одговорим - хајде, ЗИНИ ДА ТИ КАЖЕМ! :lol: :lol: :lol: Јеси ли ти була ?

Bolje da nista i ne kazes, pametniji si kad cutis. Mada ja znam da si ti pi*kica koja rat vodi samo po internet forumima a kad dodje do gustog krijes se kod babe u podrumu. E, moj patriJoto, sto se qrcis kad nemas mooda ni na plus 40 da izviris iz svoje klimatizovane jazbine.

Raymond Berenger:
Samo da ne bude rata. To je najgore resenje.

Rat jeste najgore resenje i uvek treba pokusati da se izbegne. Problem je u tome sto je rat ponekad i nametnut od druge strane kao sto je to bio slucaj sa NATO agresijom za koji je i nekadasnji predsednik Bill Clinton rekao da su uslovi koji su bili ponudjeni Srbiji (suverenoj drzavi) bili totalno neprihvatljivi sa njegove strane gledista.

Tako je slucaj i danas, kada gledamo reprizu gde se Srbiji pokusava oteti deo njenog teritorija, istorije i kulturne bastine kakav je Kosmet. To za srbe i Srbiji treba da bude neprihvatljivo, a sada da li je Srbija danas sposobna da povrati taj deo svoje teritorije, ili ce morati da ceka neki povoljniji trenutak u buducnosti, to je vec drugo pitanje.

GranVJ:
Albanija korak dalje na putu velike Albanije, neradi se vise o nekom "nezavisnom" Kosovu, nego sada je i javno stavila do znanja, da se radi o zauzimanju srpske teritorije, sa podrskom SADa.

Zasto se mala Albanija pocela ovako siliti? Mozda im je vec poznato, da od nekadasnje srpske vojske nije ostalo nista sem saka neiskusnih oficira sa jednim ratnim dezerterom na celu (Ponos je pobegao iz srpske krajne i napustio svoja ognjista, da bi svoju kukavicku karijeru nastavijo u Beogradu).

Naravno svaka kukavica ima svog mentora, kao prvi se mora spomenuti jedan bedni beskicmenjak zvan Boris Tadic, koji se inace izvinio Hrvatima za progon 300 000 Srba iz Srpske Krajne, a jos ce imati i priliku da se izvini i Siptarima za progon 220 000 Srba sa Kosova.
Naravno taj Crnogorac (srpski Predsednik) Boris Tadic, je sveo srpsku vojsku na nivo jedne Banana republike, samo Siptari na Kosovu imaju vise Ljudi pod oruzijem nego cela Srbija.
I dok se Srbija trudi da sto vise svog naoruzanja unisti i da svoju vojsku cak smanji ispod 20 000 pripadnika, u isto vreme Albanci naoruzavaju svoju Vojsku sa modernom opremom, da bi Kosovo pripojili veilkoj Albaniji.

Kako nam je stanje u vojsci i u drustvu, nemoramo vise voditi racuna o Kosovu, nego bi morali voditi o presevskoj dolini.
Ali ljudi, posto izbeglice iz Krajne i sa Kosova trpe svoju propast bez demonstracija itd, posto narod i dalje glasa za beskicmenjake (vecina uopste i ne izlazi na izbore), izdajice i strane mentore, nije mi ni malo zao sta ce se desiti sa ostatkom Srbije.

Rusija je nas jedini pravi saveznik, prosto ne mogu da verujem koliko se Rusi zalazu za Srbiju, vise nego srpsko rukovodstvo. Uopste nismo zasluzili!
http://forum.krstarica.com/threads/155599

svetolik trpkovic:
pa Srbija se fakticki ne granici sa Albanijom tako da nikakva vrsta vojnog sukoba izmedju ove dve drzave nije moguca i ne znam cemu ove glupave teme.ko kad bi sad rekli da ce nas Slovenija ili Moldavija napasti.

Хм, да ли понекада можеш да видиш нешто што је очигледно?
Мислим, што се ове теме тиче и највише твог поста...... :wink:

Pepeo:
Хм, лепо је овако на форуму причати..... :wink:
Али урадити у стварности, хм, е, то је већ нешто......

To je lepa provokacija sa marinove strane. Al zbilja,dometi takve albanske politike se zavrsavaju na Presevu (cak ne vise i na Bujanovcu,vec na Konculju)... Oni sto bi malo vise pojeli nek paze da ih tiba posle ne zaboli... :wink:

Back