filatelista. pa šta?
Veoma poznat
- Poruka
- 13.059
nek si staviJoGranVJ:stavijo sam te na ignore listu.
pukovniče :grin: :grin: :grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nek si staviJoGranVJ:stavijo sam te na ignore listu.
eremita:Ахамммммм. само ви УЂИТЕ и НАРУШИТЕ ИНТЕГРИТЕТ И СУВЕРЕНИТЕТ СРБИЈЕ... извол'те... ми не бринемо, имамо она мале, малецке вакуум-бомбице - има да буде РАВНО КиМ КАО ТАЦНА.......![]()
![]()
![]()
Na kojem zadatku ti ovde radis? Procitao sam tvoje komentare i samo vidim, da se zezas bezveze (ometanja teme). Daj lukto, nije ove mesto za tebe! Sto ne pokusas u Gej forumu da nades svoju srecu? ;-)BAMB00:Daj lutko promeni taj avatar, kako srbin da ide u vojnike kad ga tako "provociras"![]()
Moreplovka....:Mitke, nisi mi odgovorio...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4967605&postcount=33
GranVJ:Trpkovic je Anti-Srbin, mozda jedan Hrvat ili Siptar.
GranVJ:Na kojem zadatku ti ovde radis? Procitao sam tvoje komentare i samo vidim, da se zezas bezveze (ometanja teme). Daj lukto, nije ove mesto za tebe! Sto ne pokusas u Gej forumu da nades svoju srecu? ;-)
inace, stavijo sam te na ignore listu.
Mislim da na vreme treba preci na suprotnu stranu....Alekasandar3:Albanske oružane snage:
eremita:Е баш ћу теби са силиконским сисама да одговорим - хајде, ЗИНИ ДА ТИ КАЖЕМ!![]()
![]()
Јеси ли ти була ?
Raymond Berenger:Samo da ne bude rata. To je najgore resenje.
Eeeeee do Qrca!Raymond Berenger:Jasno je da Srbija nece imati te mogucnosti tako da je svaki ulazak u rat glupost. To ce se na kraju zavrsiti tako sto ce Kosovo priznati ceo svet. Mi necemo. I to je jedino sto smo u stanju.
http://forum.krstarica.com/threads/155599GranVJ:Albanija korak dalje na putu velike Albanije, neradi se vise o nekom "nezavisnom" Kosovu, nego sada je i javno stavila do znanja, da se radi o zauzimanju srpske teritorije, sa podrskom SADa.
Zasto se mala Albanija pocela ovako siliti? Mozda im je vec poznato, da od nekadasnje srpske vojske nije ostalo nista sem saka neiskusnih oficira sa jednim ratnim dezerterom na celu (Ponos je pobegao iz srpske krajne i napustio svoja ognjista, da bi svoju kukavicku karijeru nastavijo u Beogradu).
Naravno svaka kukavica ima svog mentora, kao prvi se mora spomenuti jedan bedni beskicmenjak zvan Boris Tadic, koji se inace izvinio Hrvatima za progon 300 000 Srba iz Srpske Krajne, a jos ce imati i priliku da se izvini i Siptarima za progon 220 000 Srba sa Kosova.
Naravno taj Crnogorac (srpski Predsednik) Boris Tadic, je sveo srpsku vojsku na nivo jedne Banana republike, samo Siptari na Kosovu imaju vise Ljudi pod oruzijem nego cela Srbija.
I dok se Srbija trudi da sto vise svog naoruzanja unisti i da svoju vojsku cak smanji ispod 20 000 pripadnika, u isto vreme Albanci naoruzavaju svoju Vojsku sa modernom opremom, da bi Kosovo pripojili veilkoj Albaniji.
Kako nam je stanje u vojsci i u drustvu, nemoramo vise voditi racuna o Kosovu, nego bi morali voditi o presevskoj dolini.
Ali ljudi, posto izbeglice iz Krajne i sa Kosova trpe svoju propast bez demonstracija itd, posto narod i dalje glasa za beskicmenjake (vecina uopste i ne izlazi na izbore), izdajice i strane mentore, nije mi ni malo zao sta ce se desiti sa ostatkom Srbije.
Rusija je nas jedini pravi saveznik, prosto ne mogu da verujem koliko se Rusi zalazu za Srbiju, vise nego srpsko rukovodstvo. Uopste nismo zasluzili!
svetolik trpkovic:pa Srbija se fakticki ne granici sa Albanijom tako da nikakva vrsta vojnog sukoba izmedju ove dve drzave nije moguca i ne znam cemu ove glupave teme.ko kad bi sad rekli da ce nas Slovenija ili Moldavija napasti.
Marin55:Ako Albanija zauzme Nis, onda ce poceti val izbjeglica ka Sumadiji i tako ce Nislije usavrsiti padeze.
Pepeo:Хм, лепо је овако на форуму причати..... :wink:
Али урадити у стварности, хм, е, то је већ нешто......
eremita:Е баш ћу теби са силиконским сисама да одговорим - хајде, ЗИНИ ДА ТИ КАЖЕМ!![]()
![]()
Јеси ли ти була ?
Pepeo:Хм, лепо је овако на форуму причати..... :wink:
Али урадити у стварности, хм, е, то је већ нешто......
SANDRINAbg:Легендо...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()