ALBANIJA PRETI RUSIJI: Pazite šta pričate, mi smo NATO članica!

Ovo neki sarkazam ??

Mi cemo , pre ili posle , imati Ruske vojne baze u Srbiji !

Ја сам пре да се српски младићи обучавају на Камчатки 12 месеци са најсавременијим руским наоружањем а потом да служе у својој земљи Србији у својим касарнама још 12 месеци.

За Србију је у овом момнту сасвим довољна активна армија од 120.000 војника и 2 милиона резервиста. Неспособни за војску у фабрикама наоружања да раде 5-10 година на производњи наоружање а девојке да пређу циклус војне обуке од 6 месеци у Србији.

Е тек после тога моћићемо да водимо спољну политику а после тога и унутрашњу чиме би смо Србију направили најбогатијом и најперспективнијом државом у Европи.

Само ова авијација на почетку клипа је довољна да их збрише.
Баш ме занима да ли ће толико моћно бити и кад будем уживо гледо налет руских хеликоптера!?
Овако делују доста моћно, за противника обесхрабрујуће.
Сећам се када су 1999. године у пратњи Черномирдина долетели 6 СУ-30 или СУ-33.
Био сам напољу са друштвом, већ је пао мрак кад су кренули за Русији, кад је то почело да грми над нашим главама реко ако ово почне да сипа нема ништа од нас да остане.
Дотрча комшија и каже то су Сухоји прате Черномирдина.:confused:

Ja bih pogledao iz drugog ugla... Do pre 100 godina Albanija nije ni postojala a sada imaju pretenzije prema svim susednim zemljama i nikom nista. Umesto da se susedi udruze u jednoj vaspitnoj akciji, cutimo... svi junaci nikom ponikose.

Чини ми се да на Албанију сви гледају као на недоношче јер је свима јасно да оног тренутка када буду пуштени низ воду од стране САД, сама Албанија, сама од себе ће нестати.
То нису моје жеље него чињенице. Са надолозећим проблемима у које ће САД бити сигурно увучени први за одстрел ће бити режими из Естоније, Литваније, Албаније ... јер су то државе за које ни једном европљанину нити американцу неће пасти напамет да губи време. Имаће толико сопствених проблема да ће нека Албанија за њих бити исто што и нека мртва тачка у Тихом океану.
За Албанију ће остати заинтересован само В.Британија и то због пар стратешких тачака на Медитерану. И то кратког даха јер са губитком Вардарско-Моравске долине постојаће опасност да буду увучени у копнени конфликт у ком им неће бити спаса а то ће гледати на сваки начин да избегну.
Битка за Хелм се већ увелико води а ко губи лако је закључити ... губи онај ко у овом моменту покушава да створи вештачки ратну кризу да бу на сваки начин одложио своју пропаст на овим просторима на којима се још пре 4-5 година осећао као неприкосновени господар.
Грчка, Бугарска, Македонија, Србија и Р.Српска већ сада су на једној страни.
.

Баш ме занима да ли ће толико моћно бити и кад будем уживо гледо налет руских хеликоптера!?
Овако делују доста моћно, за противника обесхрабрујуће.
Сећам се када су 1999. године у пратњи Черномирдина долетели 6 СУ-30 или СУ-33.
Био сам напољу са друштвом, већ је пао мрак кад су кренули за Русији, кад је то почело да грми над нашим главама реко ако ово почне да сипа нема ништа од нас да остане.
Дотрча комшија и каже то су Сухоји прате Черномирдина.:confused:
Имају Рсу и јаче оружије него неће да га покажу.

Хитно направити Руску базу у сред Македоније, и то не једна него 3 комада...

Једно 10 у Србији....

И бићемо сви мирни...

Ово дефинитивно треба урадити.

Једна руска база у албанском делу Македоније, једна руска база у бугарском делу Македоније и једна руска база у српском делу Македоније.

Ја сам пре да се српски младићи обучавају на Камчатки 12 месеци са најсавременијим руским наоружањем а потом да служе у својој земљи Србији у својим касарнама још 12 месеци.

За Србију је у овом момнту сасвим довољна активна армија од 120.000 војника и 2 милиона резервиста. Неспособни за војску у фабрикама наоружања да раде 5-10 година на производњи наоружање а девојке да пређу циклус војне обуке од 6 месеци у Србији.

Е тек после тога моћићемо да водимо спољну политику а после тога и унутрашњу чиме би смо Србију направили најбогатијом и најперспективнијом државом у Европи.

A sta ces ti da radis,da pises po krsti?:lol:

Mozemo mi da se smejemo, ali Siptari sire li se, sire... Ja bih stvar shvatio ozbiljno, a smejao se kada za to dodje vreme. Ako dodje...

Naravno da je ozbiljna - tim pre sto ih mi gledamo sa visine, a oni ostvaruju svoje planove - da se covek zapita kakvi smo onda to mi: ako su oni toliko "ispod" nas, kako nas onda zavitlavaju, vec decenijama, ako ne i duze...

Ово дефинитивно треба урадити.

Једна руска база у албанском делу Македоније, једна руска база у бугарском делу Македоније и једна руска база у српском делу Македоније.

Dobro,pretiti Rusiji je stvarno cirkuz ali ono sto se radi je stvarno zabrinjavajuce.Dok Makedonci i Srbi sanjaju o ruskim bazama Ameri su sagradili svoju na Kosovu a doneli komandu u Skoplju.Sto znaci da Ameri nece brzo otici.To je jedno a druga stvar je sto su Rusi zainteresovani samo za svoj interes (Gas,Juzni tok,pa Turski tok)i to je sve.Normalno isto rade i Ameri ali oni za svoje interese igraju prljavije.A treca stvar najstrasnija je unutrasnja samounistavajuca politika.Petokolonasi.I u Srbiji i u Makedoniji.Volimo Ruse a trazimo prijem u NATO i EU.E.m ti sranje....

Dobro,pretiti Rusiji je stvarno cirkuz ali ono sto se radi je stvarno zabrinjavajuce.Dok Makedonci i Srbi sanjaju o ruskim bazama Ameri su sagradili svoju na Kosovu a doneli komandu u Skoplju.Sto znaci da Ameri nece brzo otici.To je jedno a druga stvar je sto su Rusi zainteresovani samo za svoj interes (Gas,Juzni tok,pa Turski tok)i to je sve.Normalno isto rade i Ameri ali oni za svoje interese igraju prljavije.A treca stvar najstrasnija je unutrasnja samounistavajuca politika.Petokolonasi.I u Srbiji i u Makedoniji.Volimo Ruse a trazimo prijem u NATO i EU.E.m ti sranje....

И нацисти су држали цео Хелм са армисјком групом Е и са најмање пола милиона војника што немачких што квислиншких. Па су на крају пукли.
И Американци хоће, само, без сопственог учешћа да врше окупацију целог Хелма ! Цела стратегија им је на тако сиромашним, лабавим и мрдавим ногама да је просто смешно како до сада није пукла још горе него Хитлерова. У задњих неколико година већ је видно приметно да се "европске и америчке вредности" сигурно губе и полако нестају а највећи део становништва примећује да нешто није у реду са демократијом само још не знају шта то !
Сазнаће и прогледаће.

TIRANA- Ministarstvo spoljnih poslova Albanije pozvalo je danas ambasadora Ruske Federacije u Tirani Aleksandra Karpušina i od njega zatražilo objašnjenje povodom sadržaja saopštenja Ministarstva spoljnih poslova Rusije o događajima u Makedoniji od pre nedelju dana.

tirana zajednicka sednica vlade kosova i albanije velika albanija zhurnalmk ALBANIJA PRETI RUSIJI: Pazite šta pričate, mi smo NATO članica!
Tirana: Detalj sa zajedničke sednice vlade Albanije i „Kosova“ (Foto: zhurnal.mk)

Joooj, daj neka neko iskljuci struju CNN-u na par sati, pa da im se nacestitamo siptarske mamice :lol:
Mnooogo su poleteli ovi incestuozni produkti sa prokletija. Ne valja kad se diler navuče na droZu koju prodaje

Back