Албанцима се не може попустити јер је њихов мото ако ми не даш милом ја ћу силом

Nekada bi Srbi i Germani bili braca jer:

- Oboje su gologuzi
- Oboje mrze Rimsko carstvo
- Treba da se dozovu pameti

Danas su Germani napredovali - nisu vise gologuzi, ne tlace ih i ne pisa po njima ko stigne.
Zato sada Srbi mrze Germane, tacnije Svinjska hunta

:bravo:
A ja cuo da su ubijali po srbiji 10 za jednog u dva rata koja su trazili, hteli i sproveli....mozda gresim, ali tesko je voleti ubice...

Ne vidim ja veliki problem sa albancima....evropsla unija insistira na suzbijanju kriminala na balkanu, a jezgro kriminala u srbiji je kosovo i dodatno pomognuto crnom gorom i jos nekim delovima "gradjana" u srbiji....sprovodjenjem zahteva evropske unije dolazimo do toga da trazimo pomoc od evrope da se suzbije kriminal na teritoriji zasticenoj od strane UN, pa postoji izbor ili sami da se nose sa siptarskim kriminalcima na vlasti i oslobode narod ili da to uradi srbija....a najlakse je da savet bezbednosti pomocu svojih zastitnih jedinica ocisti kosovo od kriminala....

Ne vidim ja veliki problem sa albancima....evropsla unija insistira na suzbijanju kriminala na balkanu, a jezgro kriminala u srbiji je kosovo i dodatno pomognuto crnom gorom i jos nekim delovima "gradjana" u srbiji....sprovodjenjem zahteva evropske unije dolazimo do toga da trazimo pomoc od evrope da se suzbije kriminal na teritoriji zasticenoj od strane UN, pa postoji izbor ili sami da se nose sa siptarskim kriminalcima na vlasti i oslobode narod ili da to uradi srbija....a najlakse je da savet bezbednosti pomocu svojih zastitnih jedinica ocisti kosovo od kriminala....
Jel ti stvarno veruješ u ovo što si napisao?

На чему си? z:lol:
Како си замислио да ТРУЛА Европа и Дивљи Запад удаве своје наказно копиле? :cool:

Za nas prihvatljiv pod uslovom da Velika Hoča i Ljeviška nije u crvenom.
...

Ма да дају тај северни део своје обале и да певају !

Још смо у ОШ учили да је то лоше приморје, мочварно,
знамо да се ту намучила српска војска пешачећи до Крфа,
а многи су и кости оставили у тим ритовима.

Па шта ће нам то ?

Ја рачунам да би ми, вредни Срби, све мислећи на вредне Јапанце,
од тог змијарника направили Србију на мору !

Не би нам било досадно, радом би дошли до великих резултата,
те би нам било слатко.
Изграђујући приобаље - изградили бисмо себе.

Изградили бисмо Србе - приморце.

Back