Албанцима се не може попустити јер је њихов мото ако ми не даш милом ја ћу силом

nesko101

Elita
Poruka
20.856
Ауторска
Ових дана се све лепо приказало како Албанци доживљавају своје комшије ако им се успротриве.Од америчког Гренела па до свакок службеника у влади Србије када кажу јавно истину која се тиче њих самих.
Пошто их и лично дуго знам,могу рећи да је све истина што се тиче шиптара и њиховог сватања како се отима туђа ѕемља.
Срби само морају да знају колико год да се компромис нађе трајног мира никада бити неће.Албанија већ сада купује најмодерније верзије борбених Турских дронова и они ће сигурно бити употребљени једног дана против Србије.Војска Србије то већ зна само обичан народ то не верује па је чак и ненормално када се противе што се толико улаже у ПВО системе.Само да поновим на крају а то је да рат са шиптарма није завршен.

Ма даћемо им милом, само морају и они нама да дају.
Њима треба део Косова, нама део јадранске обале.

Рука руци Шиптари ?
Ајде, па да будемо у миру и пријатељству.

Šta će njima Kosovo?

Kosovo nije projekat Albanaca , već Geramana, Njima treba da preko Albanaca kontrolišu tu teritoriju

Albanci sa svojim resursima ne mogu da "opslužuju" tu teritoriju, bez obzira na njena prirodna bogastva .

Što se tiče izlaza na more, da nama treba, ali je i činjenica da smo od strane goren navedenih Germana potisnuti sa njega .

Dakle šta mi imamo za menjanje sa Albancima - naše za naše , što su im omogućili Germani ?

Ne budimo ludi i ne dajimo u nekom istorijskom momentu važnost veštački stvorenim nacijama , već radimo na tome da se to vremenom poništi .

... Njima treba da preko Albanaca kontrolišu tu teritoriju

Па нека контролишу,
ми ћемо да контролишемо део Јадрана !

Albanci sa svojim resursima ne mogu da "opslužuju" tu teritoriju, bez obzira na njena prirodna bogastva .

А јел' могу Германи ?

ne dajimo ... važnost veštački stvorenim nacijama , već radimo na tome da se to vremenom poništi .

Јел чујеш ти себе ?
Да радимо на поништавању "неподобних - јел'да" нација !

Pravedna razmena teritorija .jpg

Могу шиптари на Космету да купе дронове, да добију нека борбена возила и да глуме војску, реално то је више имитација војске него што је војска. Они нису противник од којег треба стрепети и у неком оружаном сукобу опет би се свело на то да имамо неку врсту герилске борбе, јер у неком фронталном сукобу немају шансе. И то није нека ароганција, то је чињеница.

Али овде никада није проблем толики био шиптарска војска, већ НАТО. И било какав наш сукоб не би био сукоб са бандитима доле већ са НАТО-ом, а то јесте нешто од чега треба стрепети. Јер колико год ми да се наоружавамо, у оваквом окружењу немамо превише шансе у сукобу са НАТО армијом. Тако да се не правимо ни ми сада луди да се згражавамо шта доле раде шиптари, а ми као пи.чке не смемо да реагујемо. Па не плашимо се ми оних РОСУ бандита и њиховог КСБ, јасно је да ту територију штити НАТО и док год је тако нећемо моћи превише да реагујемо.

Можда су постојале две шансе односно прилике да се реагује. Једна је била 2004. године када је био погром, па је можда требало скупити му-да и улетети на север да се штите Срби. Друго је 2010. године када су биле барикаде. То би био хазардерски потез. Американци су прагматични људи, знају они да препознају ситуацију на терену, можда би прогутали у неком тренутку да смо тамо да заштитимо Србе па би се тражио неки копромис. Опет за такав потез треба ти једна одлучност Израела, а наша држава, па ни наш народ, осим на речима, немају тако нешто у себи.

Оно што је добро, то је да било какво наоружавање у комшилуку нама даје одрешене руке да се сами наоружавамо. Иако многи мисле да је све то само питање пара, на жалост није. Ако кренемо да се наоружавамо превише, онда са запада питају зашто, шта планирамо, диже им обрве, неће допустити неко веће ремећење равнотеже без доброг разлога. Зато нису биле лаке набавке Панцира и Мигова. У ситуацији када су хрвати набавили оне ракете земља-земља офанзивног карактера и када су ушли у процес модернизације авијације, ми смо имали покриће за набавку оног кинеског система, кинеске верзије С 300 и још неколико система. Дакле све је то нека политичка игра.

Могу шиптари на Космету да купе дронове, да добију нека борбена возила и да глуме војску, реално то је више имитација војске него што је војска. Они нису противник од којег треба стрепети и у неком оружаном сукобу опет би се свело на то да имамо неку врсту герилске борбе, јер у неком фронталном сукобу немају шансе. И то није нека ароганција, то је чињеница.
...

Поцењивање противника је ложење противника,
односно давања ветра у једра непријатељу.

То може да ради само тешка будала, непријатељски плаћеник,
или сам инфилтрирани непријатељ.

Одабери шта си ...

Поцењивање противника је ложење противника,
односно давања ветра у једра непријатељу.

То може да ради само тешка будала, непријатељски плаћеник,
или сам инфилтрирани непријатељ.

Одабери шта си ...
Хахаха, ја сам мућки провокатор што каже господин Мамић. Ајде да тебе питам колико би сами шиптари на Косову успели да одоле нашој војсци у неком фронталном сукобу. То би се мерило најдаље данима. Јер наша војска је већа, боље опремљена па и обученија од њихове.

Дакле запоседање било каквих кључних тачака од границе до путева не би био проблем. Оно што би било проблем а што се догађа увек када се суоче једна велика и једна мања војска је герилска борба. То је оно што је виђено 1999. године. Дакле на дужи период би постојао тај рат ниског интензитета.

А ложење би било као када овде маса крене да проклиње овог или оног што није сад већ послао војску на Космет, а сви знају да тај сукоб више не би био са шиптарима већ са НАТО војском. Дакле ја хладим те вреле главе а не ложим. Наравно ако је могуће да твој полумозак схвати поруку.

Па нека контролишу,
ми ћемо да контролишемо део Јадрана !

А јел' могу Германи ?

Јел чујеш ти себе ?
Да радимо на поништавању "неподобних - јел'да" нација !

Nema nepodobnih , ima samo stvorenih za nečiji račun, u čije ime postaju njihovo oruđe

Dakle ti ljudi treba da shvate svoj pravi identitet u kome nisu neprijatelji Srba niti Srbi njihovi neprijatelji

Ako smo mogli živeti u srednjem veku bez bitaka sem sa Ugrima, Ottomanima i Germanima ne vidim što ne bi mogli i u narednim vekovima

Što se tiče Germana - da mogu ako poklope CG, BiH i onda preko Hr i Slo isisavaju ovaj prostor

Kada ga budu totalno iscrpeli reći će : hebite se sada

To nam ne žele ni velike sile , ali ima dovoljno budala kod nas da ne shvataju pa upadaju u zamku , koju nam oni obično upakuju u srpski nacionalizam

Poruke Patrijarha Porfirija da su Srbi i Albanci na Kosovu braca , greje oko srca...

Ма јесу, али се Косовари ништа не питају !

Албанија и Србија се питају,
Албанији треба део Косова а Србији део Јадрана.

То ће ускоро да буде размењено,
стрпите се још мало браћо са Косова.

Back