Албанци су наша браћа

• Začetnik teme Začetnik teme Emihs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koga zabole za tvoje izjednacavanje. Niko te nista nije ni pitao jer si navodio da podrzavas Haradinaja.
Ti si to neki sanak usnio... nigde nisam podržavao Haradinaja. Pročitaj još jednom šta sam tačno napisao... mada to sa ovim o čemu govorimo tek nema blage veze.

Pedofil i gej su dve različite osobe. Gej je okej, a pedofil je za robiju. Nauči razliku i ne blamiraj se, nisi @darda

Otupeo si Kami, pre mnogo godina si bio zanimljiviji sagovornik. Šteta.

Ti si to neki sanak usnio... nigde nisam podržavao Haradinaja. Pročitaj još jednom šta sam tačno napisao... mada to sa ovim o čemu govorimo tek nema blage veze.

Pedofil i gej su dve različite osobe. Gej je okej, a pedofil je za robiju. Nauči razliku i ne blamiraj se, nisi @darda

Otupeo si Kami, pre mnogo godina si bio zanimljiviji sagovornik. Šteta.
Nisam otupeo, Saturn mi presao preko treceg i stavio me u stranu. Gej nije ok i ne treba fizicki napadati gejeve ili na drugi nacin vrsiti nasilje nad tom populacijom, ali i oni treba da znaju kako da se ponasaju.

U celoj ovoj prici o gej pravima gejevi su sekundarni, koriste se kao orudje u rukama psihopata koji sede iza paravana za koje i ne znamo kavih su seksualnih opredeljenja, ako ih uopste i imaju.

Back