gost 186118
Veoma poznat
- Poruka
- 10.118
А ако гледаш појединачно државе, већина земаља није признала ону смејурију од независности државе коју су прогласили осведочени кољачи и криминални нарко картел.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није истина, па ево Русија, Кина, Индија, Белорусија, Украјина, Венецуела не узимају Србе за кривце. А то ти је скоро пола светског становништва.
meni raste svakog dana po jedan do dva .... da kucnem u drvo
А ако гледаш појединачно државе, већина земаља није признала ону смејурију од независности државе коју су прогласили осведочени кољачи и криминални нарко картел.
Nek si ti meni ziv i zdrav samo neka raste, nego kako meni da raste, ne zezam se stvarno ne znam u cemu je tu fora i sta to predstavlja?
Tako i one drzave sto nisu "izasle na glasanje"i nisu vas priznale zabole za vas i vasu drzavuovo si u pravu. ali ako pogledas, brojcano, koliko nas je drzava priznalo, a koliko je protiv, mislim da bi ste izgubili.
to je kao sa glasanjem, tadic pobedi sa milion glasova, iako glasaca ima cetiri miliona. zasto? jer je jedva dva miliona izaslo, od toga on je dobio najvise, a dva miliona zabole za glasanje
lako bre.... samo ga cesce upotrbljavaj![]()
Pa kud ces cesce od ovoga, mora da je fora i u onim "slicicama" (avatar) vidim ti ih cesto menjas.
Aj otvori novu temu ova je izlapela a rezultat je vecitih 1:0 za "nas" ma ko god to bili "mi"
covek se ponekad nasmeje jer je [prociotao nesto] smesno, ocekivano, uobicajeno itd. itd.
i meni je ovaj tvoj odgovor nasmejao iz navedenih razoga.
zaista je interesantno, bez obzira sto ceo svet uzima srbe kao glavne krivce, to do nekih nikako da dodje.
i dalje se vrtimo.... ovo je tema na kojoj sam vise puta prelozio zatvaranje, ali nikako da se tema zatvori....odavno se nema sta novo reci
ps.![]()