albanac ili shiptar

da li razumete zasto treba upotrebljavati rec albanaca ne shiptar

• Ukupno glasova
    113
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А ако гледаш појединачно државе, већина земаља није признала ону смејурију од независности државе коју су прогласили осведочени кољачи и криминални нарко картел.

Није истина, па ево Русија, Кина, Индија, Белорусија, Украјина, Венецуела не узимају Србе за кривце. А то ти је скоро пола светског становништва.

rekoh ja jednom, statistika je qrrrva.
a tema je albanac ili shiptar... uglavnom...

Мени је јасно откуд оволики број Албанаца/Шиптара на форуму. И они у својој подсвести знају да је њихова будућност Србија и да јој без ње нема ни напретка, ни ЕУ интеграција, нити респекта у свету.

А ако гледаш појединачно државе, већина земаља није признала ону смејурију од независности државе коју су прогласили осведочени кољачи и криминални нарко картел.

ovo si u pravu. ali ako pogledas, brojcano, koliko nas je drzava priznalo, a koliko je protiv, mislim da bi ste izgubili.
to je kao sa glasanjem, tadic pobedi sa milion glasova, iako glasaca ima cetiri miliona. zasto? jer je jedva dva miliona izaslo, od toga on je dobio najvise, a dva miliona zabole za glasanje

ovo si u pravu. ali ako pogledas, brojcano, koliko nas je drzava priznalo, a koliko je protiv, mislim da bi ste izgubili.
to je kao sa glasanjem, tadic pobedi sa milion glasova, iako glasaca ima cetiri miliona. zasto? jer je jedva dva miliona izaslo, od toga on je dobio najvise, a dva miliona zabole za glasanje
Tako i one drzave sto nisu "izasle na glasanje"i nisu vas priznale zabole za vas i vasu drzavu

:hahaha::hahaha:

Pa kud ces cesce od ovoga, mora da je fora i u onim "slicicama" (avatar) vidim ti ih cesto menjas.
Aj otvori novu temu ova je izlapela a rezultat je vecitih 1:0 za "nas" ma ko god to bili "mi"

ja ga upotrebljavam ponekad dnedvno kao ti za cetiri meseci
i da avatar jeste bitan.
a tema...izlapela jeste, ali izgleda neke nestasica pa....

covek se ponekad nasmeje jer je [prociotao nesto] smesno, ocekivano, uobicajeno itd. itd.
i meni je ovaj tvoj odgovor nasmejao iz navedenih razoga.
zaista je interesantno, bez obzira sto ceo svet uzima srbe kao glavne krivce, to do nekih nikako da dodje.
i dalje se vrtimo.... ovo je tema na kojoj sam vise puta prelozio zatvaranje, ali nikako da se tema zatvori....odavno se nema sta novo reci
ps.:cmok::cmok:

pa evo ja cu ti ispuniti zelju posto si postavljac i zatvoricu je
ali pre zatvaranja samo da ti kazem jednu stvar
ponekad se covek iznenadi kako neko zbog svog interesa ne vidi ono sto je ocito
interes ademe neciji interes je postavio to da su neki krivci a neki ne...kad se taj interes bude pormenio ja se necu smejati kao ti...jer stvarima prilazim objektivno
objektivno je da se projaket kosova republika realizovao godinama i nije mi jasno tvoje smejanje tome ..osim radosnog sto ste dobar deo projekta realizovali

dakle zakljuc tema

Па јесте, кад не умеју ништа друго да раде, Шиптари раде ону ствар.
Отуд им и онолико ненормално висок наталитет.
Нит земље са већом неписменошћу, нит већег наталитета.
Шта ће Шиптар да ради, кад не уме ни да се потпише.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back