Albanac ce da kupi smederevsku zelezaru?

Za čeličanu u Smederevu zainteresovan je i ukrajinski kralj čelika i vlasnik Fudbalskog kluba Šahtjor Rinat Ahmetov. Osim predsedništva Srbije, sa ovim biznismenom kontaktira i Miodrag Kostić, vlasnik MK grupe. S druge strane, Vlada je angažovala još jednog domaćeg biznismena koji pregovara sa Lakšmijem Mitalom, indijskim kraljem čelika.

Jel to ona sema: uvezem (subvencionirani) celik iz EU za $$ X dolara USD po toni, pa ga prepakujem i prodam EU za $$X + $$Y dolara USD kao SARTIDov (satro) po toni?!

(nece moci, mister cuker Kole, "sposobnjakovicu")

_nobody_

kaka bespismenos
i šta ondak sa bespismenog da divanimo?
pa ko će nas polupismete u jevrope?

Nije vazno dali pismeno ili ne, bitno je u prosrbiji da si evropski evropejac, a ostalo ce nekako da se namesti :hahaha:

Joj, sto ce mi biti drago kada konacno udju u EU, pa da ih onda vidim, njih i njihove muke :hahaha:
To ti je kao u evropskoj Hrvatskoj, gde jedan drug zavrsi fakultet u Zagrebu(inzinjer, odlicno) pa pita profesora kako i gde najbolje da nadje posao, a on mu odgovori: Trazi si bogatu zenu :dash:

Poslednja izmena:
Pusti...ne vredi "njima" objasnjavati...
Pa kakve veze ima ko je taj covek?Ajd" samo mi objasni zasto mislis da je to lose?Molim te....

Možda se nešto nismo razumeli, ali ja upravo kažem da krupni kapital nema naciju i da je to smešno...

Sem u Srbiji, gde tajkuni "drže" zemlju u šaci i organizuju se kartelski...

Zato treba ući u EU da bi ona implementirala svoje zakone, jer mi sami nismo sposobni da sprovedemo tako nešto.

Možda se nešto nismo razumeli, ali ja upravo kažem da krupni kapital nema naciju i da je to smešno...

Sem u Srbiji, gde tajkuni "drže" zemlju u šaci i organizuju se kartelski...

Zato treba ući u EU da bi ona implementirala svoje zakone, jer mi sami nismo sposobni da sprovedemo tako nešto.
Ocigledno da se nismo razumeli...Izvini....zadnji deo posta je bio upucen autoru teme...

To je tako već godinama... Decenijama...

Država Beograd....

A neki se ovde kao plaše, svešće Srbiju na beogradski pašaluk.... Pa Beograd je sam sebe doveo na to i tako parazitira već zadnjih 20 godina.... Minimum...

Ma taj Beograd i treba da propadne.a to im i ne gine.Samo,propadaće postepeno i tiho.A tako im i treba!

Taj Beograd i njegova gospoda su upropastili ovu zemlju.

Citam ove komentare, pa ne mogu da se nacudim dokle doseze ljudska glupost.
siptari nam upravo otimaju pola drzave, i rade na tome da ekonomski, pa zatim i geografski, preuzmu i preostali deo, a neko se ovde pita , "pa sta ima veze, i sta je tu lose"...................u svemu je ipak najlosije sto vi birate mafijasku vlast koja je kupljena siptarskim mafijaskim parama od droge i prodaje srpskih organa,.................aj sto nemate morala, al nemate ni gram pameti, al to izgleda sve ide zajedno u paketu:dash::dash:

Back