Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
I Marčete mese fondan.![]()
![]()
Najgora sam od sve dece...
Inače, u zdravlju i sreći da vas služe sve te vaše sprave, i da vam donesu puuuuuno para, a ne odnesu zdravlje i mir...
E jesi da znas...oma da si krenula da mesis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Marčete mese fondan.![]()
![]()
Najgora sam od sve dece...
Inače, u zdravlju i sreći da vas služe sve te vaše sprave, i da vam donesu puuuuuno para, a ne odnesu zdravlje i mir...

Jel to znaci da je onaj od 20 na prodaju? Cestitamo...
He he he... pokusaj da pronadjes podmetac od metala za serpe . Ima ga u prodavnicama na reonu sa posudjem. Izdleda kao krug metala sa drskom,obicno visi kod tiganja a namjenjen je bas za tvoj problemdoslo je vreme da ugradim ariston ravna ploca koja sam je dobila na poklon pre 6 god,nisam ni znala kakva je,samo kad sam odlucila da je ugradim videla sam da u svaki kruzic pise induction,odem na secenje po meri ugradim lepo,platim ja to, jedva cekam da kuvam na moju novu plocu, kad to razocarenje,nece da se upali,te brojke samo trepnu i nista,mislim ja novo pa pokvareno,uzimam knjgu ,naravno nemam prevod jer ploca je kupljena u italji,ali nadem sliku gde ukapiram da moje serpe posto su 18/10 nisu adekvatne sa moju plocu, a ja u moju kuhinju imam samo takve serpe cak ni tiganji nisu dobri jer su od aluminijum,sreca moja sto imam i plocu na gas inace ne znam kako bih kuvala,sve jedno ceka me jos jedna neplanirana investicija
Auu, strašno, a ja mislila da tu nema veze koja je šerpa...dobro da nisam kupila, a planirala sam.doslo je vreme da ugradim ariston ravna ploca koja sam je dobila na poklon pre 6 god,nisam ni znala kakva je,samo kad sam odlucila da je ugradim videla sam da u svaki kruzic pise induction,odem na secenje po meri ugradim lepo,platim ja to, jedva cekam da kuvam na moju novu plocu, kad to razocarenje,nece da se upali,te brojke samo trepnu i nista,mislim ja novo pa pokvareno,uzimam knjgu ,naravno nemam prevod jer ploca je kupljena u italji,ali nadem sliku gde ukapiram da moje serpe posto su 18/10 nisu adekvatne sa moju plocu, a ja u moju kuhinju imam samo takve serpe cak ni tiganji nisu dobri jer su od aluminijum,sreca moja sto imam i plocu na gas inace ne znam kako bih kuvala,sve jedno ceka me jos jedna neplanirana investicija
drage moje, imam u planu da kupim sporet sa multisistemskom rernom ili ugradnu rernu zato vas molim za savet sta preporucujete a sta ne?
e drage moje ja sam se juce ponovila ,da li sam pravu stvar izabrala vreme ce pokazati za vise nisam imala para
http://www.tehnomanija.rs/katalog/gorenje-sporet-ec66103ax.html
e drage moje ja sam se juce ponovila ,da li sam pravu stvar izabrala vreme ce pokazati za vise nisam imala para
http://www.tehnomanija.rs/katalog/gorenje-sporet-ec66103ax.html

Imam jedno pitanje??
nasla sam na sajtu torteco onaj zelini komplet za cvetice sa knjigom
po ceni od 1.942,00din.
al' mi malo cudno, jer je njegova cena u wiltonu oko 22 $ a knjiga 10$
pa me zanima dali je neko kupovao skoro taj kom.kod njih i dali je to ta cena..?
mislila sam da je to skuplje..
pozdrav![]()

Od toga ludim, ali ko me pita...