Alatke iz kuhinje

doslo je vreme da ugradim ariston ravna ploca koja sam je dobila na poklon pre 6 god,nisam ni znala kakva je,samo kad sam odlucila da je ugradim videla sam da u svaki kruzic pise induction,odem na secenje po meri ugradim lepo,platim ja to, jedva cekam da kuvam na moju novu plocu, kad to razocarenje,nece da se upali,te brojke samo trepnu i nista,mislim ja novo pa pokvareno,uzimam knjgu ,naravno nemam prevod jer ploca je kupljena u italji,ali nadem sliku gde ukapiram da moje serpe posto su 18/10 nisu adekvatne sa moju plocu, a ja u moju kuhinju imam samo takve serpe cak ni tiganji nisu dobri jer su od aluminijum,sreca moja sto imam i plocu na gas inace ne znam kako bih kuvala,sve jedno ceka me jos jedna neplanirana investicija

doslo je vreme da ugradim ariston ravna ploca koja sam je dobila na poklon pre 6 god,nisam ni znala kakva je,samo kad sam odlucila da je ugradim videla sam da u svaki kruzic pise induction,odem na secenje po meri ugradim lepo,platim ja to, jedva cekam da kuvam na moju novu plocu, kad to razocarenje,nece da se upali,te brojke samo trepnu i nista,mislim ja novo pa pokvareno,uzimam knjgu ,naravno nemam prevod jer ploca je kupljena u italji,ali nadem sliku gde ukapiram da moje serpe posto su 18/10 nisu adekvatne sa moju plocu, a ja u moju kuhinju imam samo takve serpe cak ni tiganji nisu dobri jer su od aluminijum,sreca moja sto imam i plocu na gas inace ne znam kako bih kuvala,sve jedno ceka me jos jedna neplanirana investicija
He he he... pokusaj da pronadjes podmetac od metala za serpe . Ima ga u prodavnicama na reonu sa posudjem. Izdleda kao krug metala sa drskom,obicno visi kod tiganja a namjenjen je bas za tvoj problem ;)

Auu, strašno, a ja mislila da tu nema veze koja je šerpa...dobro da nisam kupila, a planirala sam.

drage moje, imam u planu da kupim sporet sa multisistemskom rernom ili ugradnu rernu zato vas molim za savet sta preporucujete a sta ne?

pre mesec i po dana sam kupila ovu rernu, na ovu cenu imala sam popust 25%, ali naivise me je privukla velicina 65l,do sada je super pekla sam na 3 nivoa i zadovoljna sam ,ali uzmi u obzir da mi je prvo iskustvo sa takvom rernom,to je isto kao kad kupis prvu ves masinu kod sledece znaces sta da gledas,vreme ce pokazati

http://www.technomarket.rs/product_detail.php?product_id=09028379

ja sam koro kupila takvu rernu. prvu sam kupila po nekoj smesnoj ceni i za malo me nije zdrmao sok! Na jednu stranu nista nije pekla a na drugoj do ventilatora je sve zagorevalo. Rernu sam spakovala i vratila u prodavnicu i dodala jos vise od duplo para i kupila zmaja od rerne! Ovde se ispostavilo da stvarno vredi ona koliko para toliko muzike ;)

Imam jedno pitanje??
nasla sam na sajtu torteco onaj zelini komplet za cvetice sa knjigom
po ceni od 1.942,00din.
al' mi malo cudno, jer je njegova cena u wiltonu oko 22 $ a knjiga 10$
pa me zanima dali je neko kupovao skoro taj kom.kod njih i dali je to ta cena..?
mislila sam da je to skuplje..:think:
pozdrav:bye:

Imam jedno pitanje??
nasla sam na sajtu torteco onaj zelini komplet za cvetice sa knjigom
po ceni od 1.942,00din.
al' mi malo cudno, jer je njegova cena u wiltonu oko 22 $ a knjiga 10$
pa me zanima dali je neko kupovao skoro taj kom.kod njih i dali je to ta cena..?
mislila sam da je to skuplje..:think:
pozdrav:bye:

Nella ti vec odgovorila, ali hajde i ja da potvrdim, jeste, tamo je duplo jeftinije i ja sam ga tamo kupila.
Oni ima wiltonove cene...zato sto dobiju rabat iliti popust prilikom kupovine od wiltona, te se samim tim smanjuju cene prilikom prodaje nama...znaci njihova zarada je vec uracunata od strane wiltona pa nama dodje jeftinije:)

u tortecu su mi rekli da imaju ovaj zeleni i da stize za 2-3 dana..
pitala sam i cetvrtak ili petak..cini mi se..
stari a i taj novi komplet imaju knjige sa uputstvima...
u eurowiltu su mi rekli da bi trebalo danas da im stigne roba sa carine..
mozda ce imati od sutra..?? nadam se..

Ybt ovi iz Torteca stvarno nisu normalni. Ja sam bila u ponedeljak i rekose mi da ce im stici za 2 meseca. A o tome kako su me ispalili da sam prakticno isla za dzabe da i ne govorim. Starija gospodja mi je preko telefona rekla da su gel boje vec pustene u prodaju i sat vremena nakon toga kad sam dosla devojka kaze da vecinu jos nisu otpakovali i da ce biti danas (pri tom sam jasno i glasno pitala da li im je zuta i narandzasta pustena u prodaju i starija gospodja mi kaze da su sve sem delfin plave, nju nemaju).

Evo ja sam danas u Tortecu porucila novi set za cvetove i skuplji je nego u Eurowiltu, ali meni je bilo hitno tako da nisam mogla da cekam da ga dobiju kako su mi rekli do kraja ove ili pocetkom sledece nedelje im stize... Sto se tice organizovanosti u Tortecu i ja sam se razocarala... pre dva dana mi kazu da su dobili gum tex, juce kazu danas ga dobijaju, a danas mi rekli da ce biti tek za dva meseca??? mada sta da se radi mi tu nemamo mnogo izbora...

Back