Alatke iz kuhinje

I ja sipam prečišćenu vodu.
Zaista se primećuje mnogo manje kamenca u ketleru.E sad neki put kad žurim, zaboravim pa sipam česmovaču i onda se na grejačima uhvati sloj :mrgreen::mrgreen:
Isto važi i zaOd srca preporučujem prečišćivač za vodu. Moj Andrej od rodjenja pije tu prečišćenu vodu, naravno i mi sa njim. peglu na paru, iako je ona što se sama čisti.

Bravo Marija.....
a030.gif

evo i mi se malo prinovoli rucni Boch od 450w
samo malo spor ali zavrsava posao

i Clatronik diabolo jacine 500w sa ugradjenom vagom

Ja sam kupila ovaj crveni klatronik pre dva meseca i katastrofa je,bar sam ja totalno nezadovoljna,nema dva motora jedan za mucenje drugi za ciniju vec samo jedan i kad pocne da muti cinija se toliko vrti da ako je ne drzis sve izleti iz nje.bas ga retko koristim samo kad je bas bas frka onda on sluzi samo za kore,fil ni slucajno.nikom ga ne bih preporucila,jer nije bas ni jeftin 11000.

Rade, javljaj kakav je taj crveni. Ja nesto planiram sledeceg meseca da se ponovim sa nekim mixerom koji sam muti, pa bih volela da dobijem neke informacije iz prve ruke vezano za marku i tip...
Mi smo pre ovog imali slican ovakav samo KENO ali se pokvari.Dobro razbija filove, ne treba ga mnogo forsirati jer mu stradaju drzaci metlice. Ako vodis racuna moze dugacko da traje, nama ce sluziti za neke filove i sitne poslove. Koristimo vise veliki mikser.
Ovaj sam uzeo nov veoma povoljno, nije trebalo coveku :hahaha:

Ja sam kupila ovaj crveni klatronik pre dva meseca i katastrofa je,bar sam ja totalno nezadovoljna,nema dva motora jedan za mucenje drugi za ciniju vec samo jedan i kad pocne da muti cinija se toliko vrti da ako je ne drzis sve izleti iz nje.bas ga retko koristim samo kad je bas bas frka onda on sluzi samo za kore,fil ni slucajno.nikom ga ne bih preporucila,jer nije bas ni jeftin 11000.
Da ta mu je cena a ja ga uzeo sa postarinom za 6370.oo
Znam da se okrece kao lud,stavis malo krpe i on uspori i nece da izbacuje iz posude.

Ma super ste cenu nasli,ali ja se bas nerviram cim ga ukljucim,jer moram da stojim pored njega,navikla sam na ove predhodne sto imam kad ukljucim mogu nesto drugo da pripremam dok on muti,ajd probacu i sa krpom hvala ti.pozz

U potpunosti se slažem sa Emom da običan, ručni mikser "gorenje" nema premca. Iako sam rekla da ništa više marke "gorenje" neće ući u moju kuću, mikseru moram da odam priznanje.Jedini ima i brzinu i snagu, prilično je izdržljiv, a košta smešno.

Rade,da ste čitali neke moje ranije postove ne biste kupili taj "bosh" ni pod tačkom razno. On nije malo sporiji, nego je jednostavno prespor. Za njega jednog dobiješ dva "gorenje", a o razlici u brzini je izlišno trošiti reči. Ja mam "siemens" identičan kao taj "bosh" i posle prve upotrebe sam htela da ga bacim u kantu za đubre. Ostao je, ali služi za neke periferne stvari.

Za ovaj "bosh" će se javiti Una kada ovo pročita, jer ona ima ako ne isti, sličan. Ako me sećanje dobro služi.

A ja sa tim novijim modelom "gorenje", koji ima mnogo male metlice, i sav je mali, mutim 18 belanaca bez problema.Jer ja uglavnom pravim kore od po 6 belanaca, pa pošto ih pečem u rerni po tri odjednom, sva belanca mutim istovremeno. I pokazao se savršeno, kuc,kuc,kuc...da ga ne ureknem...:D

Back