Ala si lepa!

E, žene, je l' vam se sviđaju ljudi koji liče na vas?
Recimo, vidite neku žensku, ma ko da vam je sestra, i kažete: Al' je ova lepa! :lol:

Mogu i muški da odgovaraju, nisam znala 'de da turim temu :)

Meni su skoro svi ljudi lepi, samo ih treba pažljivo pogledati. I to mnogo volim da radim: postavim neko pitanje koje zahteva iscrpan odgovor, i onda ta osoba priča, a ja je slušam i posmatram. To je neki zaključak do kog sam došla, da ne treba posmatrati ljude kroz sebe, nego na 'njihovoj teritoriji', tj. slušati njihovu logiku i stranu priče... svako je lep kad je svoj :)
A kad vidim sebe u ogledalu, iskreno se obradujem svaki put - ja sam sebi najlepša, naravno, jer sebe najbolje poznajem i razumem.

da lichim pomalo na jednu svetski poznatu glumicu...msm da ona zapravo i nije lepa,al nema veze hebiga bash je poznata a i to je neshto...z:mrgreen:shalu na stranu msm da je svaka osoba lepa na sbvoj nachin,pri tom mislim pre svega na zene samo ih treba pazljivije zagledati...a mushki,pa shta oni imaju da budu lepi...oni treba da su sharmantni,duhoviti i josh svashta neshto...lepota je na zadnjem mestu po mom skromnom mishljenju...:zcool:

Back