Ala je zajebano

bolje da misli da nisi htio da se javiš, nego da te gleda kao jadnika koji čitav dan očekuje da telefon zazvoni

Ima smisla. Ali mislim da ne bi mogla da me tako gleda jer 6 poziva ne nagoveštava da ja čekam. Će da me ispljuje? :lol:

- - - - - - - - - -

A javila mi se ovde moja druga. Što ti je prijatelj. Vidi da sam u kůrcu.

- - - - - - - - - -

kazes ovo sto si napisao...

:ok: :cmok: :heart:

I sve bude ok. :klap:

sanglots.gif

Poslednja izmena od moderatora:
Neće te ispljuvati, reci joj šta je bilo ... 'Nisam čuo' i to je to i preskoči ipak taj dio sa čekanjem :lol: jer iako bi je to navelo da ti pogleda kroz prste, doslo bi vrijeme kada bi joj takvo tvoje ponašanje zasmetalo jer nije dostojanstveno

Можеш да кажеш да си заборавио телефон у кладионици.

Оно у стилу, толико си нестрпљиво чекао позив и од силног размишљања си га случајно оставио на пулту док си попуњавао тикет.

У кладионици нису знали чији је телефон, па су одлучили да позову први број у именику како би проверили да ли та особа може да помогне у препознавању власника телефона и тек када ти је телефон враћен си видео и листу пропуштених позива

Шта кажеш Илићу? :)

Можеш да кажеш да си заборавио телефон у кладионици.

Оно у стилу, толико си нестрпљиво чекао позив и од силног размишљања си га случајно оставио на пулту док си попуњавао тикет.

У кладионици нису знали чији је телефон, па су одлучили да позову први број у именику како би проверили да ли та особа може да помогне у препознавању власника телефона и тек када ти је телефон враћен си видео и листу пропуштених позива

Шта кажеш Илићу? :)

Ma prošli put sam izgubio telefon u kladionici i kupio ovaj za idiote. Ima dve funkcije. Zoveš i primaš pozive. Čalješš i primaš sms. Treća je da ga isključiš. :hahaha:

Ne smem to da kažem. Bilo bi ok da je prvi put. :rotf:

Знаш шта још можеш да јој кажеш ?

Позвониле ти на врата две промотерке новог секс шопа, таман када су кренуле да рекламирају, једној позлило па си осећао људску потребу да помогнеш, прво техника уста на уста и док си помагао ниси могао да одговориш на позиве :mrgreen:

Back