Kao na primer
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imala sam i ja pre borca, ziveo je jaaako dugo. maltrtirao je sve ribice u akvarijumu, ubio 2 zenke i tako....al mi je ipak bio najdrazi...
Ja trenutno imam 7 barbusa, 3 crne tetre, koi ribicu narandzastu, 8 gupika koje su se u njemu i rodile ( sad imaju godinu dana) i imam jednog malog sarana kojeg je moj decko nasao na reci sa najlonom i malom udicom zakacenom za usta. Najlon smo skinuli, rane su zarasle ko da ih nije ni bilo i prilicno je vec ogroman, tako da nameravamo da ga u prolece pustimo gde ga je on nasao. jede kao svinja tako da u proseku potrosim kutijicu hrane za dve nedelje
imala sam i ja pre borca, ziveo je jaaako dugo. maltrtirao je sve ribice u akvarijumu, ubio 2 zenke i tako....al mi je ipak bio najdrazi...
Ja trenutno imam 7 barbusa, 3 crne tetre, koi ribicu narandzastu, 8 gupika koje su se u njemu i rodile ( sad imaju godinu dana) i imam jednog malog sarana kojeg je moj decko nasao na reci sa najlonom i malom udicom zakacenom za usta. Najlon smo skinuli, rane su zarasle ko da ih nije ni bilo i prilicno je vec ogroman, tako da nameravamo da ga u prolece pustimo gde ga je on nasao. jede kao svinja tako da u proseku potrosim kutijicu hrane za dve nedelje
pa kazem ti, namam gde sa tim saranom, a necu da ga bacim u wc solju, lepo je porastao i pusticu ga u februaru na tamis gde smo ga nasli. Moguce da mu neodgovara sredina, mada to ne pokazuje, jede ko svinja, pliva normalno, uopste nije nervozan, a potpuno ignorise ostale ribice, mada ni one njega ne primecuju. A koi je privremeno tu, treba da ode u akvarijum mog decka,samo da on sredi problem sa svojim ribicama. Znam da je kombinacija cudna i da ne treba mesati tropske i slatkovodne ribice, ali nisam imala izbora
Akvarijum ima oko 135 litara, imamo i neke biljčice, a za filtere me mnogo pitaš - pojma nemam. :-?uobičajno je da se tropske vrste sa hladnovodnim vrstama uopšte i ne drže u akvarijumu...ako hoćeš lepe i zdrave japanke izbaci sve ostale vrste riba,osim čistača koji dobro podnose niske temperature tako da možeš da ih ubaciš ili zadržiš ako ih već imaš.
temperatura neka bude oko 23 celzijusa...
mogla bi da navedeš litražu akvarijuma,kakav filter koristiš,da li imaš biljke itd.
Pazi sad...Da jeste uobicajeno da moli hoce da napadaju japanke,obicno ih grickaju po repu i stomaku,moraces da biras izmedju te dve vrste.![]()
Iskreno: ja nemam pojma i ne znam ništa o akvarijumu i ribicama! Oslonila sam se na prijatelja koji drži pet šop (i pravio mi je akvarijum) i svog dragog koji je imao akvarijum kao dete (što je bilo jako, jako davnoxa xa,mozda su se osetile slabijim.salim se naravno.Dok sam drzao ribice nisam drzao molike bas zbog japanki,jer su mi svaki put izgrizle i ubile.A i dobio sam savete da ih ne drzim sa japankama od drugih ljudi koji su bili mnogo iskusniji od mene.![]()