Akva parkovi

stefan032:
Zanima me da li je dozvoljeno unesenje fotoaparata, i da li uposte preporucujete unosenje, da ne odem kuci bez istog?
Interesuju me komentari za Bugarsku. Hvala

I mene to zanima, nadam se da ce neko da se javi ko je bio pa da iznese svoje utiske.
Inace na natu sam video, da park u S. Bregu, ima svoje ormarice... koliko je to tacno, a pre svega pouzdano??

Bili smo jos 1998 u Waterlandu kod Soluna i tada su ljudi masovno donosili frizider torbe i svoju hranu i pice.Znam da u drugim aqua parkovima to ne dolazi u obzir,u S.Bregu su nas pretresali i meni su oduzeli dve cokoladice koje su se slucajno zatekle u torbi,vidjala sam da su coveku uzeli pola kifle i jednu breskvu itd.(naravno to ti vrate kad podjes ).Poenta je da se tamo jede i pije po prilicno visokim cenama.Interesuje me od onih koji su skoro bili u Waterlandu da li su i tu zavladali obicaji pretresanja,ili mozda vazi"slobodni unos"kao nekada?

Bila sam u Bugarskoj pre 3 god. Tada smo posetili aqua park u Suncevom bregu, hotel KUBAN. Mali aqua park ali velika ponuda. U izgradnji je bio novi Aqua park i mislim da se zove VICTORIA. Ulaz je kostao oko 15E po osobi za ceo dan. EXTRA

Pre par dana bili u Aqua Parku u Suncevom Bregu. Cena-lepota. Evo ovako:cene su manje posle tri sata posle podne. Za dete nismo platili nista (deca do 90 cm. ulaze dzaba) a muz i ja po 19 leva. Ne znam tacno cene za pre podne. Evo, u Nesebru su cene ove:od 10 ujutro do 7 uvece: deca do 90 cm gratis, 90 do 130 cm 14 leva, preko 130 cm 26 leva. Ako idete od 3 posle podne: deca do 90 cm gratis, 90-130 cm 9 leva, preko 130 cm 18 leva. Parkic u S. Bregu je OK. Veliki bazen 20-50 cm dubine za decu, sa toboganima, prskalicama... Za velike: lenja reka, raznorazne kamikaze, rupe i ostalo.

Kuguar:
I mene to zanima, nadam se da ce neko da se javi ko je bio pa da iznese svoje utiske.
Inace na natu sam video, da park u S. Bregu, ima svoje ormarice... koliko je to tacno, a pre svega pouzdano??

Mozete slobodno unositi fotoaparate, ali obavezno iznajmite sefove na ulazu. Ne mogu tacno da se setim cene, ali nije to skupo. Uzmete sef, dobijete kljucic oko ruke, pouzdano je skroz, i kad se iskupate i iskacete i pozelite da se slikate, odete po fotopaparat. Mozete da otvorite sef kad god zelite.

Bila sam u akva parku u Kusadasiju (Aqua Fantasy) i u akva parku u Suncevom Bregu. Vrlo su slicni, ali je ipak ovaj u Turskoj nesto bolji. U Bugarskoj su imali manjak onih guma koje su vam potrebne za vecinu tobogana i bilo je dosta izduvanih, moralo je da se ceka u redu za gumu i to me je malo nerviralo, dok ih u Turskoj imate koliko hocete i ima nekoliko punktova gde ljudi pumpom naduvavaju gume. U Tusrkoj su imali i neke plasticne kartice za placanje, naime na ulazu uplatite odredjenu sumu novca i dobijete karticu u vrednosti te sume i njom placate, a sta ne potrosite - vrate vam na izlazu.

U akva park idite sto ranije ujutro jer dan zaista proleti ponesite vodootporan visok faktor za sunce.

SanjaG:
www.waterland.gr
Na ovom sajtu možeš da vidiš kako da stigneš do tamo i još po neka informacija.
I mi planiramo da odemo tamo sa ćerkicom da vidimo kako je:)

Hvala za sajt, našla sam ga već, na njemu izgleda super, ali sam negde pročitala da je u poslednje vreme malo zapušten, pa sam mislila ako je neko bio skoro da nam kaže vredi li ne vredi...Čisto da ne dođemo tamo , a na vratima ZATVORENO ZBOG RENOVIRANJA !!!!!

Moja koleginica je bila od 02.-16. juna na moru i vodila je svoju unukicu tamo. rekla mi je daje jako lepo, da je njena unučica uživala na toboganima, a ona lično u velikom džakuziju:)))))

Poseta Waterlendu za odrasle iznosi 13.5 evra, a za decu stariju od 4 godine 10 evra.
Lepo jeste, ali smo ocekivali da je park ipak veci nego sto jeste. No dobro deca su uzivala u toboganima, sto decijim sto onim za odrasle...

I ja sam bila prosle godine,a pre toga jos 1998.Sve se mnogo ofucalo u odnosu na ranije,neke toboganske linije ne rade,restoran iznad bazena ne radi,lezaljke su bile prljave...Ipak vredi otici,mi tamo uvek lep dan provedemo.I ono sto se razlikuje od drugih aqua parkova:tamo mozete uneti hranu,pice...sto i preporucujem jer prosle godine tamo je mogao da se kupi samo hot-dog,a od onog jurcanja i pentranja bas se ogladni.
Takav dan treba upotpuniti posetom Magic parku koji radi od 18h(od Waterlanda ka Soluni skrece se kod trz.centra Kosmos)-super luna park za decu i odrasle,ulaz 10E,za decu 5E i tamo su sve voznje posle besplatne...fenomenalno je-mi odosmo na sat-dva a ostali smo duze od ponoci!

Meni je ovaj akva park bio malo razocarenje posle aqualanda iz Kusadasija. Ali svejedno sam se lepo provela i uzivala u talasima, brzoj reci i toboganima. Vredi otici, lep je to jednodnevni izlet

Back