Aktuelni Softcam.key

Sortis nema sta da citas ti kljucevi su mnooogo matori i ne znace ti ama bas nista...vec par meseci se taquile ne mogu gledati piratskim putem.Na astri radi samo premiere od vecih paketa a kljuceve mozes naci na bilo kom upload centru.pozz

Pozdrav Svima, imam jedan problem. Dobio sam Sky Star 2 karticu, instalirao sam prog DVB i ubacio neke kljuceve koje sam dobio od drugara, ali ti ili ne rade ili otkljucavaju jako malo kanala. Sta da radim i gde da skinem nove kljuceve? Inace trebaju mi kljucevi za Astru 19,2, HotBird i Eutelsat W2 i dali je moguce da se otkljucaju na Eutelsatu domaci kanali kao sto su Pink plus, Pink Movie, Pink music i ostali Pinkovi, a i ne Pinkovi? Hvala unapred. ;)

EX-YU TEAM Forum - Powered by vBulletin

Ovdje su ti novi kljucevi za cijeli paket pink kanala ispravni i u mene rade Pink kanali
na Skay star2 kartici

softcam.key ti je za s2emu ali ti ja preporucujem vplug....ja sam hteo da postavim ovde ali nisam uspeo jednostavno izbacuje gresku... skini sa nekog upload centra vplug poslednju verziju (2.2.0.0) i ubaci odgovarajuce kljuceve ( v_keys)

rade sledeci paketi:
premiere,polsat,absat,tps,digitv i od skora na ovom poslednjem vplug-u mct,freex,sexview paket i jos pojedini kanali na raznim satelitima.ako se ne snadjes javi se na pm da ti dam linkove ovde ne smem postaviti

Preko offline emulatora nije moguce ali bi trebalo da bude uskoro s' obzirom da je irdeto 2 hakiran u potpunosti...za sada od irdeta rade art,showtime na 7w,freex i sexview na 13e...

Upravu si potpuno,ja preko sky star 2 gledam trenutno Digi tv jer me više mrzi da jurim kad će biti odključan Pink,u početku mi je bilo interesantno ali sada NE valjda će i njima da dosadi da menjaju ključeve kao što to Digi više ne radi,videli ljudi da ne može se protiv hakera
Irdeto 2 jeste hakiran ali mu brzo menjaju parametre tako da kako hakeri provale ubrzo posle ga zaključaju,jeb.... ti to kad ti dok odgledaš neki film npr. na Pinku,treba da previsiš uz komp hvatajući ključeve
Zato gledajte Digi imate kanale onako solidne i muzičke i filmske kao što su HBO i CMC
a ima i EURO SPORT sa srpskom sinhronizacijom

Back