Aktuelni Softcam.key

kljuceve koji su u text forumatu odnosno ispisani kao dole u temi novi kljucevi za d+ ubacujete u postojeci softcam key na sledeci nacin:
1.nadjete stari softcam key u vasem progdvb(altdvb ili sta vec koristite) idete desni klik na softcam i nadjete opciju edit
2.otvara vam se prozor kao kad otvorite notepad ima u njemu dosta brojki i teksta
3.nadjete opciju gde pise nagra2 d+ pa potrazite oblik kljuca koji je ispisan u donjoj temi
d+ ima dva kluca
N 4101 00 B3334C5029BE86EE2F89B6F875E5BC2E;D+
N 4101 01 E76B5FA0C34FEECA87A2C166066AB1C3;D+
e sad sve zavisi koji se kljuc menja
ako stoji kljuc 00 pa neke druge brojke a ne kao sto je u softcamkey treba da zamenite kljuc sa pocetnom oznakom 4101 00 pa stavite novi kljuc i
To je cela filozofija kad izlazite obavezno snimite nastale promene da bi kljuc radio
pozZ

miXed:
Ma bolje je da okachish Softcam.key pa download i eto ti,
a ovako me ochi zabole,dok ja to sve nadjem... pihh.
ma ja sam pokusao kako je ovaj napisao ali mi ne otvara, a stvarno neznam u cemu je problem okaciti SOFTCAM.KEY, jer je postavljac teme naveo da se u ovoj temi ostavljaju samo softcam-ovi a ne sifra!! Bilo bi ljubaznije i tolerantnije sa vase strane(mislim na postavljaca teme ili onog koji zeli biti ljubazan okaciti kljuc) da ostavite softcam, verujem da ste veoma iskusni u ubacivanju tih sifri u softcam ali nazalost vecina nas nekapira fazon ili mozda sifra nije u redu pa neradi!
Unapred zahvalan

bokili84:
moze li sa softcam da radi digi tv na ss2?
Pa sigurno da moze, samo jos mrzi hakere da haknu kljuc za DIGI TV jer neiplati im se da hakuju nase kanale, nemaju razloga za to Sigurno da mogu jer kad su uspeli haknuti premier koji je vazio za paket koji jos nikad nije provaljen, sto ne bi mogao i DIGI TV koji verujem da je lakse kodiran i da u sebi verovatno ima dva ili tri kljuca koji se vrte vremenski!

Back