jevta82
Početnik
- Poruka
- 29
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neznam na taj nacin ubacivati kljuceve u skystar, lakse je dati ceo SOFTCAM.KEYDanijelVR:imas dole u nove kljuceve za d+
strsljen_serb:neznam na taj nacin ubacivati kljuceve u skystar, lakse je dati ceo SOFTCAM.KEY
Ako nije problem, ili mi bar objasniti princip kako onda daove brojeve ubacim u SOFTCAM.KEY a da ih cita skystar
Hvala
ma ja sam pokusao kako je ovaj napisao ali mi ne otvara, a stvarno neznam u cemu je problem okaciti SOFTCAM.KEY, jer je postavljac teme naveo da se u ovoj temi ostavljaju samo softcam-ovi a ne sifra!! Bilo bi ljubaznije i tolerantnije sa vase strane(mislim na postavljaca teme ili onog koji zeli biti ljubazan okaciti kljuc) da ostavite softcam, verujem da ste veoma iskusni u ubacivanju tih sifri u softcam ali nazalost vecina nas nekapira fazon ili mozda sifra nije u redu pa neradi!miXed:Ma bolje je da okachish Softcam.key pa download i eto ti,
a ovako me ochi zabole,dok ja to sve nadjem... pihh.
Digital + 00 ok 250807
Pa sigurno da moze, samo jos mrzi hakere da haknu kljuc za DIGI TV jer neiplati im se da hakuju nase kanale, nemaju razloga za to Sigurno da mogu jer kad su uspeli haknuti premier koji je vazio za paket koji jos nikad nije provaljen, sto ne bi mogao i DIGI TV koji verujem da je lakse kodiran i da u sebi verovatno ima dva ili tri kljuca koji se vrte vremenski!bokili84:moze li sa softcam da radi digi tv na ss2?
pa digitv radi na ss2 kartici vec nekoliko dana u svakom softcamkey sto skines postoje kljucevi za digitv trenutno su ih promenili al ce ih biti sigurnobokili84:moze li sa softcam da radi digi tv na ss2?
Digital +
Polsat
Premiere
Digital + 01 ok
Premiere ok