Aktuelni Softcam.key

Opet ja, ovaj put mi trebaju kljucevi za sledece kanale, pa ako neko ima nesto od tih kljuceva, a da isti i rade, neka bude tako ljubazan pa neka mi posalje na mail, a on je: hazard013@yahoo.com, a kanali su sledeci: Hustler TV, Canal +2, Canal +30, La Sexta, Mangas, Playboy TV, Taquilla X, Taquilla XX, ***, Kiosque, Kiosk, Prima Fila i X-Zone. Hvala unapred.

Gde mogu da nadjem kljuceve za Vivu TV i za MTV Base ili neki drugi MTV, samo da nije MTV Germani i MTV Austria, to radi i bez kljuceva,a interesuje me na kom je satelitu BET, nadam se da znate o cemu se radi? Crnci i nihova muzika i ostala cuda sto oni mogu da emituju. Hvala unapred.

E sa site sta trazite MTV bas mi e zao, malo ste zakasnili.Do pre neki mesec radili su svi sa klucevi od Easy TV otvarao ih je site na Astri.Nazalos propala je,a jedan od razloga je bas to sta je bila laka za probivanje ;) .

hazard013:
Gde mogu da nadjem kljuceve za Vivu TV i za MTV Base ili neki drugi MTV, samo da nije MTV Germani i MTV Austria, to radi i bez kljuceva,a interesuje me na kom je satelitu BET, nadam se da znate o cemu se radi? Crnci i nihova muzika i ostala cuda sto oni mogu da emituju. Hvala unapred.
mtv nema kljuceva nigde a viva ti je besplatna na astri i hotbird-u koliko znam...

Da li neko zna nesto u vezi Premiera, da li radi ili ne i da li negde mogu da se skinu kljucevi za isti ili za neki drugi paket, kao sto je: Tequila, ali kljucevi za SS2 karticu. Jos jedno pitanje, kako se ubacuju kljucevi koji su u TXT formatu, neka mi neko objasni, posto o tome nemam pojma. Hvala unapred.

Back