Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
Ma ima jos 10 dana...skoro!divlja u srcu:Aaa, sad javljas, pred kraj, sram te bilo! :-P
Ja idem sutra!
Ni ja jos nisam bila...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ima jos 10 dana...skoro!divlja u srcu:Aaa, sad javljas, pred kraj, sram te bilo! :-P
Ja idem sutra!
Ni ja jos nisam bila...art_girl:http://www.nationalgallery.org.uk/exhibitions/raphael/default.htm
Rafaelova izlozba u Nacionalnoj galeriji u Londonu.Verovatno najznacajnija u poslednjih 10 godina,posetite sajt....Izlozba traje,mislim,do 15.januara,a nakon njega sledi Caravaggio![]()
Auuu, pa ja za ovo nisam znala (mislim na izložbu ne na to koliko je Zr udaljen od milih nam gradova)! Hvala ti Smeška ko bratu! Overavam izložbu u subAtu 100%. Ona u BG od pre koju godinu je bila sjajna. Obožavam Vladu Veličkovića.smeh:Izložba Vlede Veličkovića u Zrenjaninu (otvaranje večeras u 19h (sreda, 14. jun) uz, kako je najavljeno, prisuistvo umetnika) u galeriji Narodnog muzeja u centru grada.
Zrenjanin je samo sat vremena vožnje udaljen od Beograda i nekih pola sata od Novog Sada (zavisi ko kako vozi)...
nema na čemu! Ima i kurs salse, kad ste već tamo mislim....
m.v.:
e to je prvi DOKUMENT EPOHE na koji nailazi pošteni publikum....na srednjem je stubu.
kul su.DjuraMornar:Dobro je da je do Ozona doslo nesto sto zasluzuje...ili je mozda bolje reci :"A cime je to Ozon zasluzio "?[/QUOTE
Možda je zaslužio upravljanjem galerijom,a možda im i došla ideja?
Ne znam nego mi pade na pamet.