Aksesoari za kosu

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.680
Marame, trake, snale, gumice, rajf, cvetici, nakit...sta od toga koristite, da li koristite?
Ja vec odavno samo gumice za kosu...i zaboravila cega sve ima :rumenko::lol:

4289731d7b0dd05b2025efeaf42b67f4.jpg

daj neke ideje sta da se pravi....i meni fali neki rucni rad...
pa šta znam,možeš i kod kineza da uzmeš jedno pakovanje onih kineskih.Malo obradiš vrh skalpelom,ofarbaš nečim...zamotaš gore neku trakicu pustiš da visi malo ili nanižeš koju perlicu,neko perce...ili zalepiš koju perlu.Za ženske varijante možeš baš da ukrašavaš kako ti je vola.
A ja sam ovo uvatio parče drveta i skalpel i gulio čisto da radim nešto,izgledaju prilično primitivno XD

inače imam jedan mali rog od srndaća koji sam našao u šumi pre neku godinu i planiram da mu samo zaoštrim dole vrh samo što to neće tako lako skalpelom,treba da nabavim neki bolji alat XD a to je baš moj divljački fazon XD

ekstra :ok:
videcu i ja nesto da radim...fali mi taj kreativni deo...ranije sam malo slikala i tako to...pravila neke ukrase....a vec odavno nista...
hvala sto si me podsetio :)
e,pa drago mi je ako sam ti dao neku inspiraciju ili bar probudio interesevanje :D a to tako kad praviš neke sitnice em opušta jer imaš čime da se zanimaš,em na kraju imaš nešto unikatno :D

Back