Akrilik

VM_inbetween20Peter Rodulfo, Lost in a Dream (acrylic on canvas).jpg

Peter Rodulfo, Lost in a Dream (acrylic on canvas)

" Radim uglavnom po sećanju i mašti. Više me zanimaju netačnosti sećanja nego njihova preciznost, pa moj rad gazi granicu između snova i stvarnosti. Ako me pejzaž zanima kao
predmet slikanja, to je zato što izgleda da dodiruje već postojeći unutrašnji pejzaž.
Moji uticaji su previše raznovrsni da bih ih razumno naveo. Ja sam mešavina različitih
nacionalnosti i moja umetnost ima nekoliko grana. Moje prve godine provo sam u različitim zemljama, a prva umetnost koju sam video bila je u pećinama Ajunta u Indiji. Studirao sam slikarstvo na Norwich School of Art od 1975-79. i 1980. održao prvu izložbu u Londonu u
galeriji Margaret Fisher, gde sam redovno izlagao nekoliko godina. Od tada sam nastavio
da izlažem i kod kuće u Velikoj Britaniji, i na međunarodnom nivou u Evropi, Aziji, SAD -u
i Južnoj Americi."

Sophie Wilkins

Kanadska umetnica Sofi Vilkins je posvećena svojoj umetnosti od 2003.
koristi različite medijume, kao što su akril, ulje ili ugalj u prahu.

Univerzum oblika i boja – Ona prikazuje paralelni univerzum koji pleše u njenom umu i njenoj svesti o životu.
Fantastičan univerzum u kojem se ljudi i životinje spajaju, spajaju da bi formirali određenu ravnotežu i postigli jedinstvo.
Sofi se ističe uglavnom po svojoj metaforičkoj viziji objekta i pažnji na detalje.

226ecb0e59fefce232a49ab85d255286.jpg

f8b6c070999848736241456591c5f7f6.jpg

80408b37ea9f8b9d4963fa063e504973.jpg

'INSPIRIRANJE NALAZIM U SVETLU I SENCI, TOPLINI I OSEĆAJU ZADOVOLJSTVA KADA NALAZITE PREDIVAN PRIZOR I ZAUVEK GA ZAHVATITE.'
tumblr_pdif974QHR1snya97o1_1280Mike Hall, View of Quay from Cafe, 2018, Acrylic on board.jpg

Mike Hall, View of Quay from Cafe, 2018, Acrylic on board

Majk Hol je diplomirao na Mančesterskom koledžu umetnosti i završio postdiplomske studije na Kraljevskom koledžu umetnosti u Londonu. Svoju reputaciju u filmskom i televizijskom dizajnu stekao je 1970-ih i 1980-ih, tokom kojeg je takođe preuzimao različite slikarske komisije. Imao je samostalnu izložbu
60325f419c606_Sleeping-cat.jpg

Sleeping-cat

https://affordableartfair.com/artists/mike-hall

Yossi Kotler

je slikar i grafički dizajner sa sedištem u Tel Avivu, Izrael.
Njegovi radovi su veoma živopisni i jaki sa mnogo slojeva.
Josi stvara svoje radove u različitim medijima - akril na platnu, uljani pastel, mastilo, ugalj, digitalna umetnost itd.
Kotler je diplomirao grafički dizajn na "Vizo College of Design" u Haifi, Izrael.

Yossi-Kotler-TuttArt@-20.jpg

Yossi-Kotler-TuttArt@-6.jpg

« Istražujem kinetiku boja: tamnoljubičasta se meša sa plavom, crnom i mentol zelenom. »

4816089-HSC00001-7 Jacek Malinowski.jpg

Jacek Malinowski

Jacek Malinovski je iskusni poljski slikar koji je svoje radove izlagao na nacionalnom nivou. On prvenstveno slika pejzaže Toskane na godišnjim letnjim putovanjima, dodajući apstraktne elemente reprezentativnim subjektima kako bi preneo emocije, toplinu i osećaj otkrića. Njegova platna su zasićena živim bojama i deluju kao svetlucava proslava mediteranskog juga.

https://www.singulart.com/en/artist/jacek-malinowski-4799

Back